Τρείς μόνο συναγωνιστές εξέφρασαν άποψη για το αν ήταν η Πέπη που δούλεψε προχθές το βράδυ στο Κωσταντινουπόλεως 92Α:
Ο ένας ήμουν εγώ. Το τι είδα, το έγραψα εδώ:
Ο άλλος ήταν κάποιος "kgg". Αυτός έχει 148 ποστ, είναι ΠΟΛΥ παλιός στο σάϊτ (2005), αλλά τα ποστ του (τα περισσότερα) έχουν νά κάνουν με το τζόγο (στοίχημα). Είχε να γράψει στο σάϊτ απ΄ το Σεπτέμβριο του 2012, και τώρα ξαφνικά μπήκε, έγραψε ότι η Πέπη δουλεύει εκεί, τρείς φορές μάλιστα (κόβει το μπούτσο του, ότι "100% είναι η Πέπη, τρέξτε να προλάβετε" κλπ), και δε δίνει άλλα στοιχεία.
Ο τρίτος είναι ο "george psichogios" (με 2.700 ποστ, δηλαδή αξιόλογος συναγωνιστής) που είναι κατηγορηματικός: "Καμία σχέση".
Τείνω κι εγώ να πιστέψω τον george psichogios και τον papitsoulos που μιλάει για συμπαιγνία για να γίνει μια αρπαχτή.
Το σκοτεινό σαλόνι και το σύντομο πέρασμα της "Λίζας" απ' αυτό που διαπίστωσα εγώ συνηγορούν με αυτή την άποψη.
Σε κάθε περίπτωση, αν κάποιος έχει καλύτερη πληροφορία, ας τη γράψει.
Μπορεί να κοντεύει τα 50 η Πέπη, αλλά αποτελεί ορόσημο στη μπουρδελοιστορία της χώρας.
την παρατησε ο αδερφος του μπουμπουκου για αυτο βγηκε στο κλαρι. Μου ειπε οτι θα κανει εμφανισεις σπανιες και να ειμαι ετοιμος γιατι θα αναφερεται στα προγραμματα τελευταια στιγμη. Καλο θα ηταν να σταματησουμε να το αναφερουμε και να μιλαμε γιατι δεν θελει να γινει βουκινο στις μεσημεριανες εκπομπες ωστε να ξαναεμφανιστει γρηγορα. Γυρω στις 10 φορες με ρωτησε πως εμαθα οτι δουλευει εκει και της ειπα τυχαια. Για αυτο το λογο ας σταματησουμε να μιλαμε λιγο στο thread
Εσύ πάλι ρε Τσόνη, που την είδες?
Χθες τα χαράματα ρώταγες αν είναι πράγματι αυτή, για να μη κάνεις άδικα τα χιλιόμετρα απ' τη Βούλα. Τελικά πήγες?
Όλο κάτι μυστήρια λαμβάνουν χώραν εδώ....