Νέα

Πέπη Τσεσμελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 480K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (0 μέλη και 97 επισκέπτες)

katsikas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Είναι αληθεια,ειναι η Πεπη?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
8.852
Πόντοι
7.885
Η Πέπη αποτελεί ξεχωριστό τίτλο για κάθε μύστη  :rockon: :rockon:,πάντα ζήλευα τους παλιούς μύστες που την πρόλαβαν στις λίγες εμφανίσεις που έκανε στην Λιοσίων και τώρα είναι μια σημαντική στιγμή για όλους τους μπουρδελιάρηδες  :orchestra: :hi:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Η Πέπη αποτελεί ξεχωριστό τίτλο για κάθε μύστη  :rockon: :rockon:,πάντα ζήλευα τους παλιούς μύστες που την πρόλαβαν στις λίγες εμφανίσεις που έκανε στην Λιοσίων και τώρα είναι μια σημαντική στιγμή για όλους τους μπουρδελιάρηδες  :orchestra: :hi:

έχει δουλέψει Λιοσίων η Πέπη ?? respect

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
8.852
Πόντοι
7.885
έχει δουλέψει Λιοσίων η Πέπη ?? respect

Μύστη έχει αναφερθεί και παλιότερα  :uglystupid: :uglystupid: και πάλι για λίγες εμφανίσεις και τότε και σε εποχή δραχμής κάπου στα μέσα του 90' αν δεν κάνω λάθος  :rockon: :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μύστη έχει αναφερθεί και παλιότερα  :uglystupid: :uglystupid: και πάλι για λίγες εμφανίσεις και τότε και σε εποχή δραχμής κάπου στα μέσα του 90' αν δεν κάνω λάθος  :rockon: :rockon:

δεν παρακολουθώ τα δρώμενα της Πέπης ... πρώτη φορά το άκουσα, ξεπερασμένη πλέον θεωρώ

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εγω πιστευω τρικακι ηταν για να μαζεψει πελατεια το καταστημα, και τηλ πηρα και πηγα εχθες σημερα δηλ τα ξημερωματα, τπτ.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.584
Πόντοι
2.456

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.508
Πόντοι
6.515
οποιος προλαβει τυποι, ακουγεται για εκλογες και αμα βγει η ΝΔ πιθανα να την διορισει ο μπουμπουκος συμβουλο σε υπουγειο
:orchestra:

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
την παρατησε ο αδερφος του μπουμπουκου για αυτο βγηκε στο κλαρι. Μου ειπε οτι θα κανει εμφανισεις σπανιες και να ειμαι ετοιμος γιατι θα αναφερεται στα προγραμματα τελευταια στιγμη. Καλο θα ηταν να σταματησουμε να το αναφερουμε και να μιλαμε γιατι δεν θελει να γινει βουκινο στις μεσημεριανες εκπομπες ωστε να ξαναεμφανιστει γρηγορα. Γυρω στις 10 φορες με ρωτησε πως εμαθα οτι δουλευει εκει και της ειπα τυχαια. Για αυτο το λογο ας σταματησουμε να μιλαμε λιγο στο thread

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
την παρατησε ο αδερφος του μπουμπουκου για αυτο βγηκε στο κλαρι. Μου ειπε οτι θα κανει εμφανισεις σπανιες και να ειμαι ετοιμος γιατι θα αναφερεται στα προγραμματα τελευταια στιγμη. Καλο θα ηταν να σταματησουμε να το αναφερουμε και να μιλαμε γιατι δεν θελει να γινει βουκινο στις μεσημεριανες εκπομπες ωστε να ξαναεμφανιστει γρηγορα. Γυρω στις 10 φορες με ρωτησε πως εμαθα οτι δουλευει εκει και της ειπα τυχαια. Για αυτο το λογο ας σταματησουμε να μιλαμε λιγο στο thread
Καποιος που ισχυριζεται οτι προκειται γι αυτην,εσπευσε να ενημερωσει.Τι πρεπει να γινει κατα τη γνωμη σου;Να παιρνει με τη σειρα καποιος ενδιαφερομενος καθε μερα τα προγραμματα ολων των στουντιο μπας και τη πετυχει;Και με ασχετο ονομα;Γιατι υπαρχουν και σοβαρα ενδιαφερομενοι.Συμφωνουμε παντως οτι πολλοι ρωτανε για χαβαλε.

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
εγω για το μονο που ανησυχω ειναι μηπως χαθει. Για αυτο λεω να μην πολυμιλαμε. Οσο για μεσα  στο δωματιο ειναι πυραυλος

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τρείς μόνο συναγωνιστές εξέφρασαν άποψη για το αν ήταν η Πέπη που δούλεψε προχθές το βράδυ στο Κωσταντινουπόλεως 92Α:

Ο ένας ήμουν εγώ. Το τι είδα, το έγραψα εδώ:

Ο άλλος ήταν κάποιος "kgg". Αυτός έχει 148 ποστ, είναι ΠΟΛΥ παλιός στο σάϊτ (2005), αλλά τα ποστ του (τα περισσότερα) έχουν νά κάνουν με το τζόγο (στοίχημα). Είχε να γράψει στο σάϊτ απ΄ το Σεπτέμβριο του 2012, και τώρα ξαφνικά μπήκε, έγραψε ότι η Πέπη δουλεύει εκεί, τρείς φορές μάλιστα (κόβει το μπούτσο του, ότι "100% είναι η Πέπη, τρέξτε να προλάβετε" κλπ), και δε δίνει άλλα στοιχεία.

Ο τρίτος είναι ο "george psichogios" (με 2.700 ποστ, δηλαδή αξιόλογος συναγωνιστής) που είναι κατηγορηματικός: "Καμία σχέση".
Τείνω κι εγώ να πιστέψω τον george psichogios και τον papitsoulos που μιλάει για συμπαιγνία για να γίνει μια αρπαχτή.

Το σκοτεινό σαλόνι και το σύντομο πέρασμα της "Λίζας" απ' αυτό που διαπίστωσα εγώ συνηγορούν με αυτή την άποψη.
Σε κάθε περίπτωση, αν κάποιος έχει καλύτερη πληροφορία, ας τη γράψει.

Μπορεί να κοντεύει τα 50 η Πέπη, αλλά αποτελεί ορόσημο στη μπουρδελοιστορία της χώρας.

Εσύ πάλι ρε Τσόνη, που την είδες?
Χθες τα χαράματα ρώταγες αν είναι πράγματι αυτή, για να μη κάνεις άδικα τα χιλιόμετρα απ' τη Βούλα. Τελικά πήγες?

Όλο κάτι μυστήρια λαμβάνουν χώραν εδώ....

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
σηκωθηκα εκανα μπανιο και πηγα. Ημουν εκει στις 4 το πρωι.Ρισκαρα και πηγα.Ηταν 100% αυτη.Τωρα αν δεν με πιστευεις καλη καρδια

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
σηκωθηκα εκανα μπανιο και πηγα. Ημουν εκει στις 4 το πρωι.Ρισκαρα και πηγα.Ηταν 100% αυτη.Τωρα αν δεν με πιστευεις καλη καρδια
Καλή καρδιά σίγουρα.
Αλλά αυτά που λες δεν κουμπώνουν.
Έκανες 20 χιλιόμετρα (και 20 πίσω, 40) και ΔΕΝ πήδηξες?

Όσο για το μπάνιο...  Εγώ αν πάω θα πάω άπλυτος. Με τη λίγδα του συνεργείου.

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
μπηκα ρε φιλε.τη γαμησα.Πως μου τα ειπε ολα αυτα? στο σαλονι που περιμεναν αλλοι 3?και εκανα 35 χιλιομετρα να παω και 35 να γυρισω

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
από πρόγραμμα κ τιμες εμάθες τπτ λοκό δινει..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.508
Πόντοι
6.515

respect  :hi:  τυπε για το 4 το πρωι χειμωνιάτικα, εγω όχι για μια 45χρονη ευσωμη αλλα δυσκολα και για μια μοντελα θα το 'κανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom