Νέα

Πέπη Τσεσμελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 480K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (0 μέλη και 117 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μου ειπε το πρόγραμμα και ειπα θα περασω άλλη φορα...Τελος παντων μαγκες μην το κουραζουμε πολύ.Ηταν η Πεπη 100% και δουλευε εκει πρωτη μερα σαν Λιζα.Οποιος ενδιαφέρεται παει και την βρισκει...

έγινες λαγός δηλαδή και την έκανες μύστη μου?

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.444
Πόντοι
216
Αν  κάποιος  συναγωνιστής αποφασίσει  να  πάειπρός  Πέπη ας  ενημερώσει.

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
:wanker:δωστε Πεπη στο Λαο!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Πριν ξεκινησω για το Κωνσταντινουπολεως 92α οπου εθεαθη χθες αυτη η Λιζα,κοιταξα το προγραμμα του στουντιο για τη σημερινη βραδινη βαρδια για να μη πηγαινω αδικως.Αναφερει μια Ιονελα.Προκειται για μια ξανθουλα που εχει φωτογραφια της κανονικα στις κοπελες του στουντιο.Εκτακτη εμφανιση η χθεσινη;Μηπως θα βρισκεται αλλου;Ας πουν οσοι γνωριζουν.Για να διελευκανθει και η απορια.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Ολα  τελικά  >>>  πηγαινουν  από /  και επιστρέφουν  προς >>>  την μητερα  των μαχών, δηλ  το περιβάλλον  της  οδού Φυλής και της Λιοσίων  .. :)

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Πριν ξεκινησω για το Κωνσταντινουπολεως 92α οπου εθεαθη χθες αυτη η Λιζα,κοιταξα το προγραμμα του στουντιο για τη σημερινη βραδινη βαρδια για να μη πηγαινω αδικως.Αναφερει μια Ιονελα.Προκειται για μια ξανθουλα που εχει φωτογραφια της κανονικα στις κοπελες του στουντιο.Εκτακτη εμφανιση η χθεσινη;Μηπως θα βρισκεται αλλου;Ας πουν οσοι γνωριζουν.Για να διελευκανθει και η απορια.
η ιονελα δεν εχει καμια σχεση με τη λιζα που σημερα δεν εμφανιζεται στα προγραμματα η ιονελα ειναι γνωστη απο το περασμα της μεχρι πριν μερικων μηνων απο τα μπουρδελα της φυλης

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
η ιονελα δεν εχει καμια σχεση με τη λιζα που σημερα δεν εμφανιζεται στα προγραμματα η ιονελα ειναι γνωστη απο το περασμα της μεχρι πριν μερικων μηνων απο τα μπουρδελα της φυλης
Μαλλον δε καταλαβες τι ειπα.Δεν ειπα οτι εχουν σχεση,απορω που μπερδευτηκες,ημουν σαφης.Ειπα επειδη πολλοι ειχαν προθεση νομιζοντας οτι θα ειναι και σημερα αυτη η Λιζα,να πανε απο κει για να διαπιστωσουν απο κοντα.Μονο που δεν την εχει στο προγραμμα σημερα οπως ηταν χθες.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Μαλλον δε καταλαβες τι ειπα.Δεν ειπα οτι εχουν σχεση,απορω που μπερδευτηκες,ημουν σαφης.Ειπα επειδη πολλοι ειχαν προθεση νομιζοντας οτι θα ειναι και σημερα αυτη η Λιζα,να πανε απο κει για να διαπιστωσουν απο κοντα.Μονο που δεν την εχει στο προγραμμα σημερα οπως ηταν χθες.
οκ μαν λαθος μου απλα συνηθως στην αλυσιδα του μεγαλεκου πολυ δυσκολα θα ειναι μια κοπελα στο ιδιο στουντιο και την επομενη μερα μπορει ομως να ειναι και διπλα χωρις να θελω να το πω με σιγουρια ομως, τωρα τη συγκεκριμενη μπορει και να μην την εχουν για ευνοητους λογους στο προγραμμα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε μαγκες τι στο καλο εκανε περασμα για 2 μερες μονο;αφου θα εχει πελατεια δικη της και μπορει σαν call girl

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
ρε μαγκες τι στο καλο εκανε περασμα για 2 μερες μονο;αφου θα εχει πελατεια δικη της και μπορει σαν call girl
φιλε μ εγω εχω την εντυπωση οτι δεν επρπε να παρει το ονομα της τοσο μεγαλη διασταση απο δω μεσα μπορει να τις εκανε κακο και ισως να υπαρχουν καποιοι που περιμενουν να πατησουν πανω στο καθε ονομα και μετα να εχει - εχουν μπλεξιματα , γνωμη μου ειναι πραγμα βεβαια δυσκολο να το κραταγαμε ποιο λαου αλλα τεσπα ειμαστε ασυγκρατητοι εμεις οι καυλιαριδες  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

alex_mantarinis1989

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μ εγω εχω την εντυπωση οτι δεν επρπε να παρει το ονομα της τοσο μεγαλη διασταση απο δω μεσα μπορει να τις εκανε κακο και ισως να υπαρχουν καποιοι που περιμενουν να πατησουν πανω στο καθε ονομα και μετα να εχει - εχουν μπλεξιματα , γνωμη μου ειναι πραγμα βεβαια δυσκολο να το κραταγαμε ποιο λαου αλλα τεσπα ειμαστε ασυγκρατητοι εμεις οι καυλιαριδες  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

νομιζω περισσοτερο one-way περασμα ητανε να τσιμπησει πελατες για ξενοδοχειο παρα για καριερα στουντιοκοριτσου.γνωμη μου παντα

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
νομιζω περισσοτερο one-way περασμα ητανε να τσιμπησει πελατες για ξενοδοχειο παρα για καριερα στουντιοκοριτσου.γνωμη μου παντα
τη να πω ρε μανταρινακι ολα τα χουμε δει σ αυτη τη ζωη , παντως η κιουρια καποτε ηταν καλη μουνα αρχοντο μασταρια και οσο ηταν φρεσκια μετραγε τωρα δε ξερω νομιζω πως δε εκοβα και το πορτακαλι εισητηριο για δαυ τη

alex_mantarinis1989

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
τη να πω ρε μανταρινακι ολα τα χουμε δει σ αυτη τη ζωη , παντως η κιουρια καποτε ηταν καλη μουνα αρχοντο μασταρια και οσο ηταν φρεσκια μετραγε τωρα δε ξερω νομιζω πως δε εκοβα και το πορτακαλι εισητηριο για δαυ τη

δυστυχως περασε η μπογια της . δεν λεει πλεον . για μενα τουλαχιστον.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.508
Πόντοι
6.515
καπως γρηγορα ατονησε το ενδιαφερον  :coffee:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
8.852
Πόντοι
7.885
Ίσως κάνει γκεστ και σε άλλα στούντιο μύστες για να μην εντοπίζεται εύκολα  :rolleyes: :uglystupid: :grin: :grin: :hi:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εγω δε μπορω να καταλαβω και πιστευω ενα πραγμα θα χει στανταρ τη πελατεια της

Stories

Νέο!

Stories