scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
to ιδιο σκεφτόμουν και εγώ.....μήπως............είμαστε οι μαυρογατες του forum ρε φιλε????
Η ιδια δηλωσε οτι σταματαει γενικα !!!!
Ο Χρονος θα δειξει !!!
to ιδιο σκεφτόμουν και εγώ.....μήπως............είμαστε οι μαυρογατες του forum ρε φιλε????
Ακομα ειναι μικρη αλλα ειναι και ωραια ωποτε μπορει να γνωρισε τον πριγκηπα ωποσ τα παραμυθια.....ασ ειναι καλα στην υγεια τησ και οπου θελει αρκει να ναι καλα παντωσ το σωστο θα ειναι να μπει και στο φορουμ γιατι εγω καταλαβαινω γενικα οτι υπαρχει και μια σκοπιμοτητα απο πολλεσ κοπελεσ που ποσταρουν εδω μεσα!!!!!!!!!!!!
ετσι.....ετσι.....ειπαμε να με φοβαστε.....Εικασιες ενα σωρο μπορουν να γινουν μπορει να πεθανει η προπρογιαγια της ( 169 ετων χτυπα ξυλο ) μπορει αν τα κονομισε , πορει ν α πηρε παρασημο μπορει αν ειναι εγκυος , μπορει να κανει πλακα , μπορει να θελει ξεουραση ... χιλια δυο
Το θεμα ειναι πως σαν μελος του φορουμ που κουνουσε τα βυζια τηςε τοσο καιρο εδω , δεν επρεπε να πει μια λεξη ?
Τεςπα καλα να ειναι η κοπελα και χαιρετισματα
( Η αληθεια παντως ειναι εδω
η Αιτια ειναι ο gl )
αντε να δουμε,παντωσ για να φυγε ετσι ξαφνικα κατι κακο μυριζομαι τελοσ παντων ασ ειναι και ετσι πενουλα welcome baby
Τοσο δυσκολο ειναι να παρεις ενα τηλ?..210-6457030 για να μην κουραζεσαι δρακε!!ρε τουσ απατεωνεσ τη κανουνε για να τα κονομησουνε!!!!!!!οχι ρε μην παει κανεισ απατη ειναι θα παμε μεχρι πανω και μετα ξαφνικα η πενυ κατι τησ ετυχε αστε ρε τισ μαλακιεσ βαρεθηκαμε!!!!!!!!!!ασ βγει η ιδια τη σκατα κανουμε εδω
πηγε κανεισ να δει αν ηρθε αν δουλευει το πορνιδιο?Τοσο δυσκολο ειναι να παρεις ενα τηλ?..210-6457030 για να μην κουραζεσαι δρακε!!
Μην παρεις τωρα δεν ειναι εκει..την Τριτη στις 8 να παρεις!
Κι αν ειναι εκει εχει καλως..αν δεν τι ειχαμε τι χασαμε ;)!!
Στις 8 η Πενουλα θα ειναι στο 36 οπως γραφτηκε κ σε προηγουμενα ποστ!πηγε κανεισ να δει αν ηρθε αν δουλευει το πορνιδιο?
ναι για 1 καο μοναδικη εμφανιση σημερα η πενυ κταλαβενετε τη αντερα θελει οποιοσ παει η αναμονη θα ειναι μια ωρα και στο ατομοΣτις 8 η Πενουλα θα ειναι στο 36 οπως γραφτηκε κ σε προηγουμενα ποστ!
Για μια και μοναδικη εμφανιση μεχρι την επομενη δρακε!ναι για 1 καο μοναδικη εμφανιση σημερα η πενυ κταλαβενετε τη αντερα θελει οποιοσ παει η αναμονη θα ειναι μια ωρα και στο ατομο
ετσι κι αλλιωσ δεν θα ανεβαινα δεν πεζει μια αλλα και να τα χα θα πηγαινα κωνσταντινα κυριλεεεεεεεεΓια μια και μοναδικη εμφανιση μεχρι την επομενη δρακε!
Εδω που τα λεμε αστο καλυτερα μην ανεβεις θα παρω εγω την θεση σου
Ο καθενας οπου περναει καλυτεραετσι κι αλλιωσ δεν θα ανεβαινα δεν πεζει μια αλλα και να τα χα θα πηγαινα κωνσταντινα κυριλεεεεεεεε