Νέα

Πένυ - Βριλησσού 36

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peny
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ρε φιλε κι εμενα στο κακο πηγε ο νους μου.
μου φαινετε λιγο περιεργο γιατι τωρα γυρισε πισω αλλα ειναι κατι που πωτε δεν θα μαθουμε τουλαχιστον αν ειναι κατι ασ ειναι περαστικο ετσι κι αλλιωσ τη να λεμε τωρα εγω μια φορα πηγα πριν 4 χρονια στη φυλησ και μετα απο ενα μηνα ετρεχα σε αφροδισιολογουσ για 1,5 χρονο συνεχεια για φαντασου τα κοριτσια αυτα που ειναι με τον καθε ενα μασ τη γινεται

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μια χαρα ειναι. :grin:
Την ειδα σε τσαρκα την Παρασκευη το βραδυ μου ειπε οτι θα πηγαινε διακοπες, και ηταν πολυ χαρουμενη.
δεν σε προλαβα φιλε σορυ μακαρι το κοριτσι γιατι ειναι και απο τισ καλυτερεσ λετε να ερωτευτηκε και να την χασουμε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν σε προλαβα φιλε σορυ μακαρι το κοριτσι γιατι ειναι και απο τισ καλυτερεσ λετε να ερωτευτηκε και να την χασουμε?
Φτου! φτου! φτου! χτυπα ξυλο βρε παλικαρι!!!! πως τα λες ετσι αποτομα αυτα???

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γιατι νεα κοπελα και ωραια ειναι παντωσ δεν ξερω αν θα ηθελα να μουνα στη θεση του ειναι μεγαλο ρισκο και διλημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
..πενυ γύρνα στο λαό σουυυυυυυυυυυυυ!! :kissass: :kissass:

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
ισχύει το.... περι διακοπών?! δεν την βλέπω στα προγράμματα τα γνωστά....  :helpplea:

Nikos752

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
158
Πόντοι
1.510
Mιά χαρά θα είναι το κορίτσι απο υγεία.
Υπάρχουν δεκάδες λόγοι που να πρέπει να απουσιάσει για λίγο...

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά μόλις πληροφορήθηκα απο τον κύριο επι της υποδοχής στο Βρ. 36 οτι η Πένυ σταμάτησε!!!  :S
Ξενέρωσα απίστευτα...Μια απο τις καλύτερες κοπέλες σταμάτησε...!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Κρίμα, άντε να βρούμε τέτοιο μωρό που να τα συνδυάζει όλα...και εμφάνιση και συμμετοχή και περιποίηση!!!
Ελπίζω να αλλάξει γνώμη σε λίγο καιρό...

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά μόλις πληροφορήθηκα απο τον κύριο επι της υποδοχής στο Βρ. 36 οτι η Πένυ σταμάτησε!!!  :S
Ξενέρωσα απίστευτα...Μια απο τις καλύτερες κοπέλες σταμάτησε...!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Κρίμα, άντε να βρούμε τέτοιο μωρό που να τα συνδυάζει όλα...και εμφάνιση και συμμετοχή και περιποίηση!!!
Ελπίζω να αλλάξει γνώμη σε λίγο καιρό...
Mαλλον σταματησε απο κει δεν μπορει να εγκατελειψε ετσι παντωσ μακαρι να την ξαναδουμε αλλιωσ να σαι καλα πενυ σε οτι και να κανεισ περασαμε καλα μαζι σου

Συνημμένα

• DSC00064.jpg
    DSC00064.jpg
    147,7 KB · Εμφανίσεις: 32

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
Mαλλον σταματησε απο κει δεν μπορει να εγκατελειψε ετσι παντωσ μακαρι να την ξαναδουμε αλλιωσ να σαι καλα πενυ σε οτι και να κανεισ περασαμε καλα μαζι σου

Δήλωσε ότι θα πάρει ολιγοήμερες διακοπές. Είδωμεν!

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Δήλωσε ότι θα πάρει ολιγοήμερες διακοπές. Είδωμεν!
και γω που ρωτησα ειπαν οτι σταματησε τελικα απο κει ομωσ δεν λενε για αλλου τωρα μπορει να το λενε ετσι μπορει να χει γινει λαθοσ δεν ξερω εγω λεω οτι πολλυ πιθανο να την δουμε σε αλλη αλυσιδα στουντιον!!!!! ετσι κι αλλιωσ εχουν γινει πολλεσ μεταγραφεσ τελευταια και η πενουλα ειναι σαν να λεμε ο μεσι!!!!!!!!

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
η πενουλα ειναι σαν να λεμε ο μεσι!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σωστός!!! Όποια "ομάδα" πάρει τον "Μέσσι" θα κάνει το μπαμ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου!!!  :dancing:
Ας ελπίσουμε πάντως να πάρει μεταγραφή οπουδήποτε και όχι να κρεμάσει τις "γόβες" της!!!

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σωστός!!! Όποια "ομάδα" πάρει τον "Μέσσι" θα κάνει το μπαμ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου!!!  :dancing:
Ας ελπίσουμε πάντως να πάρει μεταγραφή οπουδήποτε και όχι να κρεμάσει τις "γόβες" της!!!
Ακομα ειναι μικρη αλλα ειναι και ωραια ωποτε μπορει να γνωρισε τον πριγκηπα ωποσ τα παραμυθια.....ασ ειναι καλα στην υγεια τησ και οπου θελει αρκει να ναι καλα παντωσ το σωστο θα ειναι να μπει και στο φορουμ γιατι εγω καταλαβαινω γενικα οτι υπαρχει και μια σκοπιμοτητα απο πολλεσ κοπελεσ που ποσταρουν εδω μεσα!!!!!!!!!!!!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Η ιδια δηλωσε οτι σταματαει γενικα !!!!
Ο Χρονος θα δειξει !!!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ρε μλκ τι συμβαίνει τώρα τελευταία... όποια καινούργια ανακαλύπτω και θέλω να επισκεφτώ σταματάει?  :tickedoff:  :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom