peny
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2010
- Like
- 2
αυτεσ που εβαλα δεν σ αρεσαν?????????????? για πες και δωσε μας και καμμια φωτο τι φορας τωρα.....
αυτεσ που εβαλα δεν σ αρεσαν?????????????? για πες και δωσε μας και καμμια φωτο τι φορας τωρα.....
Υποσχομαι πως δεν θα γελασωκοιτα να σου πω αληθεια τι εχω κ δεν ειμαι καλα????????
αλλα αν σου πω δεν θα γελασεις οκ????????
Μέχρι να ετοιμάσεις το σκίτσο σου φίλε μου Jo, νομίζω πως προλαβαίνω να πω ένα τραγουδάκι:
λοιπον!!!!!!!! κοιμηθηκα το πρωι μια χαρα!!!!!!ξυπναω το απογευμα κατα τις 6!!!Υποσχομαι πως δεν θα γελασω
Για λεγε............
Ε τωρα που "μεγαλωνεις" θα αρεσεις και στον SPEED που προτιμαει τα milfλοιπον!!!!!!!! κοιμηθηκα το πρωι μια χαρα!!!!!!ξυπναω το απογευμα κατα τις 6!!!
σηκωνομαι απο το κρεβατι κ παω στη κουζινα να πιω χυμο ομως δεν μπορουσα να ανοιξω τ στομα μου κατι με ενοχλουσε!!
μωρακι μου η πενυ μεγαλωνει!!!μου βγαινει φρονιμιτης κ εχω πεθανει!!!!
προσεχε μα τις πιπες νταρλινκγ , κοιτα μη δαγκωσεις κανενανλοιπον!!!!!!!! κοιμηθηκα το πρωι μια χαρα!!!!!!ξυπναω το απογευμα κατα τις 6!!!
σηκωνομαι απο το κρεβατι κ παω στη κουζινα να πιω χυμο ομως δεν μπορουσα να ανοιξω τ στομα μου κατι με ενοχλουσε!!
μωρακι μου η πενυ μεγαλωνει!!!μου βγαινει φρονιμιτης κ εχω πεθανει!!!!
αχχχχχχχχχχ στον SPEED!!!!!!!Ε τωρα που "μεγαλωνεις" θα αρεσεις και στον SPEED που προτιμαει τα milf
Ελπιζω να μην γινεις.......φρονιμη, τωρα που βγαζεις φρονιμιτη.
αχχχχχχχχχχ στον SPEED!!!!!!!
Φρονιμη δεν θα γινω ποτε!!!!δεν γινετε αυτο και να θελω!! :-* :-*
αυτη μου αρεσει πολυυυυυυυυ!!! :-* :-*δωσε μαι καλη για παοψε που θα κατεβουμε στο 40,,,,
μωρακι μου το ξερω οτι μου κρατας νευρα!!!προσεχε μα τις πιπες νταρλινκγ , κοιτα μη δαγκωσεις κανεναν
Που θα πας να μην ελθω ?μωρακι μου το ξερω οτι μου κρατας νευρα!!!
πιπες δεν κανω σημερα γιατι δεν θα παω δουλεια!!
βασικα σημερα θα βγω δεν ξερω τι θα προκυψη εκει εξω!!! ;) ;)
μωρακι μου το ξερω οτι μου κρατας νευρα!!!
πιπες δεν κανω σημερα γιατι δεν θα παω δουλεια!!
βασικα σημερα θα βγω δεν ξερω τι θα προκυψη εκει εξω!!! ;) ;)
ναι με την δασκαλα μου 8α ειμαι!!!!Που θα πας να μην ελθω ?
θα ειναι και η δασκάλα σου μαζι ?
δεν υποσχομαι τιποτα.........ναι με την δασκαλα μου 8α ειμαι!!!!
θα ερθεις αμα σου πω?????????
ναι με την δασκαλα μου 8α ειμαι!!!!
θα ερθεις αμα σου πω?????????
αυτη μου αρεσει πολυυυυυυυυ!!! :-* :-*
θα βαλω ενα φορεμα πολυ ωραιο!!!εχει φερμουαρ μπροστα απο το βυζι μεχρι τ μουνακι μου!!!δεν υποσχομαι τιποτα.........