- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
ρε παιδια απο τι ωρα μπορουμε να τα βρουμε τα κοριτσια στη πατση 40?
το είπε πιο πάνω ρε μάγκα η κοπέλα, μετά τις 11
ρε παιδια απο τι ωρα μπορουμε να τα βρουμε τα κοριτσια στη πατση 40?
το βρηκα φιλαρακο στις βαρδιες του μαγαζιου.... ειναι δυσκολο να την κανω απο το σπιτι μετα τις 11, αλλα αν ισχυει οτι θα ειναι μεχρι της 8 το πρωι θα επισκεφτω κατα τις 7 ξημερωματα πριν παω για δουλεια.... ισχυει οτι θα ειστε μεχρι τις 8???το είπε πιο πάνω ρε μάγκα η κοπέλα, μετά τις 11
Mωρακι μου εγω και η ΑΜΑΝΤΑ ειμαστε πιο πολυ φιλες απ'οτι φανταζεσαιΕ αυτα βγαινουν εκεινη την ωρα!!
το σημαντικο ειναι οτι δεν θα κολλουσες πουθενα!! ;) ;)
ματαρες μου δεν σου ξεφευγει τιποτα!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*πολλλλλλλλαλαααααατο είπε πιο πάνω ρε μάγκα η κοπέλα, μετά τις 11
Παρτουζα χωρις λεσβιακο δεν λεγεται παρτουζα!Αν σας παρει καποιος παρτουζα τολμας να κανεισ κατι με την Αμαντα?? ;) ;)
γεια σου ρε καβλα πενυ....τελικα μου εφυγε η καβλα να σε δω αφου πεταχτηκα για τσιγαρα και περασα απο κει (ξερεις εσυ ;) ).... εισαι καβλα μεγαλη .... πρεπει να δουλευεις και 1 μερα την εβδομαδα μεσημερι-απογευμα.... εμεις τι θα κανουμε ??? θα μεινουμε με την πουτσα στο χερι ή θα βαζουμε ξυπνητηρι ξημερωματα για να σε γαμησουμε???το βρηκα φιλαρακο στις βαρδιες του μαγαζιου.... ειναι δυσκολο να την κανω απο το σπιτι μετα τις 11, αλλα αν ισχυει οτι θα ειναι μεχρι της 8 το πρωι θα επισκεφτω κατα τις 7 ξημερωματα πριν παω για δουλεια.... ισχυει οτι θα ειστε μεχρι τις 8???
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=83934.0;attach=320434;image[/img[/URL]]
[/quote]
Η αριστερή ποιά είναι ;
Άκυρο το βρήκα.
Η θεια μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Μουναρα εεεεεεεεεεεε.................Η αριστερή ποιά είναι ;
Πένυ.....μας πέθανες βρε θηρίο!!!!
Πολλά φιλιά όμορφη....μοιραστείτε τα με την φίλη σου!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Παντα με το κεφαλι.....
με το κεφαλι η χωρις?
Παντα με το κεφαλι.....
Δεν παιζει ρολο.Παντως εγω σκεφτομαι παντα με το κατω κεφαλι.το δικο της το πανω, οχι το δικο σου το κατω, ετσι?
Μπραβο σε αυτον που τραβηξε την φωτο !!! ;)
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/29434702883269771381.jpg[/img[/URL]]
Πολυ δυνατη !!!
[/quote]
Πράγματι! Μόνο που δεν καταλαβαίνω ποιά είναι ποιά :banghead: