Νέα

Πελέ ή Μαραντόνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 268
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός είναι ο καλύτερος των καλύτερων?

• Πελέ

Ψήφοι: 38 40,9%
  • Μαραντόνα

Ψήφοι: 55 59,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    93

Επισκέπτης
Για τον Πελέ δεν μπορώ να έχω άποψη πέραν αυτών που έχω ακούσει και κάποια στιγμιότυπα που έχω δει. Για τον Μαραντόνα, έχω άποψη, πρόλαβα να δω τα παιχνίδια του. ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσωπικότητα (με όλα τα θετικά κι αρνητικά του) και ΤΕΡΑΣΤΙΑ παιχτούρα. Δεν ψηφίζω όμως καθώς δεν γνωρίζω ιδιαίτερα και την άλλη πλευρά.

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Δεν ψηφίζω ανάμεσα σε αυτους τους δύο. Πρώτον δεν τους έχω δει να παίζουν ενεργά. Δεύτερον ότι έχω δει από βίντεο μόνο μου δημιουργησε την εξής εντύπωση. Ρε παιδιά σε μια ομαδα όπως εκείνη η Βραζιλία και η Σάντος όπου έπαιζε στην ουσία με πέντε στην επίθεση ο Πελέ πιο πολύ για κλασιικό εννιάρι μοιάζει παρά για δεκάρι. Πιο πολύ σαν επιθετικός που τραβιόταν και προς το κέντρο. Ο Μαραντόνα ήταν κλασικό καθαρόαιμο δεκάρι. ʼρα είαν ισαν να συγκρίνω δύο διαφορετικές θέσεις. Να πω ανάμεσα σε Πελέ και Ρομαριο? Πελέ. Για Μαραντόνα και Ζιντάν? Μαραντονα...
Αν όμως πρέπει ντε και καλά έναν από τους δύο Πελέ. Για δύο λόγους. Γιατί κορυφαίοι δημοσιογράφοι όπως ο Διακογιάννης και ο Γαβαλάς τους έχουν δει και έχουν εκφέρει την άποψη πως από τους δύο που έχουν δει από κοντά ο Πελέ ήταν καλύτερος. Είχε δύο πόδια και μεγαλύτερη αλτικότητα (σκόραρε με όλα τα μέλη του σώματος, όχι μόνο με το αριστερό). Και υπάρχει και η υποψία πως άλλο να παίζεις καθαρός από ουσίες και άλλο "μπουκωμένος". Το ντοπάρισμα δεν είναι υπόθεση που ξέσπασε στην εποχή Κεντέρη-Θάνου. Έχει παρελθόν και μέλλον.

Επισκέπτης
ο πελε ειχε καταπληκτικους συμπαικτες στην εθνικη ομαδα!!και εγω να επαιζα θα σκοραρα!!ο μαραντονα ομως πηρε μια ναπολι που ηταν τελευταια και την πηγε στην κορυφη!σημασια εχει και η προσωπικοτητα και ο μαραντονα ειχε!!και οπως μου εχει πει ο πατερας μου ,υπαρχουν αντρες με αρχιδια και αρχιδια αντρες!!ο μαραντονα ανηκει στους πρωτους!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ο Πελέ όμως έπαιζε αντίπαλος με κάτι άμυνες που 'πετσόκοβαν' κανονικά έτσι?Και παρόλαυτά έκανε κάποια απλησίαστα ρεκόρ...Είναι λογικό πάντως ο Μαραντόνα να θεωρείτε ο καλύτερος αφού τον έχουν 'ζήσει' περισσότεροι από τι τον Πελέ.Έγω δεν έχω προλάβει κανέναν δυστηχώς και γι αυτό κοιτάω τους αριθμούς...1283 γκολ μου λένε πάρα πολλά πάντως..

Επισκέπτης
o πελε αντιμετωπιζοταν στην βραζιλια σαν θεος και οι αντιπαλοι αμυντικοι δεν του καναν σκληρα μαρκαρισματα!!ο δε μαραντονα αντιμετωπισε στην ιταλια τους  καλυτερους αμυντικους!!

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Ο Μαραντόνα έχει πιστέυω και πολεμάει γι'αυτά, όποια και αν είναι. Γι΄ αυτό έχει το σεβασμό των αντιπάλων

Εχει πιστεύω! Ναι την κόκα. Τι να πείς!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε παιδια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σύγκριση ..
ο Ντιεγκίτο με ΠΑΛΤΑ πηρε παγκόσμιο,πήγε τελικό πάλι και πηρε ΟΥΕΦΑ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΚΥΠΕΛΑ με Νάπολι...
ο Πελέ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΤΕ σε ΤΟΣΟ αξιολογο και ΤΟΣΟ δύσκολο πρωτάθλημα όπως της ιταλίας..
και όποιος ειναι παλιος θα θυμάται οτι το ιταλικό πρωτάθλημα 80ς ηταν 1000 φορές καλύτερο απο το τωρινό ισπανικό που τώρα θεωρείτε μακράν το κορυφαίο..

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Ο Μαραντόνα έχει πιστέυω και πολεμάει γι'αυτά, όποια και αν είναι. Γι΄ αυτό έχει το σεβασμό των αντιπάλων

Εχει πιστεύω! Ναι την κόκα. Τι να πείς!

Δεν είναι ανάγκη να κοροιδεύουμε ό,τι δεν καταλαβαίνουμε

Είναι μια προβλέψιμη συμπεριφορά

ʼπόδειξέ μας λάθος - παράθεσε τα πιστεύω του Πελέ

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο πελε ΔΕΝ επεξε στην ευρωπη και τα 1200... γκολ ειναι οπως του ρομαριο....μεσα και τα φιλικα και ολα....

τον πελε δεν τον εχουμε ζησει για να ξερουμε αρκουμαστε στα λιγοστα που  εχουμε δει στην τν!!!!

nomos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ

Φονιας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ιεροσυλία και μόνο η σύγκριση του μεγαλύτερου παίχτη που έχει περάσει απο τον πλανήτη Γη(και εννοώ φυσικά τον Μαραντόνα)
με τον μεγαλύτερο αβανταδόρο ''δημόσιο υπάλληλο'' της ΦΙΦΑ(και εννοώ φυσικά τον Πελέ)Στο Παγκόσμιο κύπελλο του 1970 ο Πελέ έπαιζε με Ζέρσον,Ζα'ι'ρζίνιο,Τοστάο,Ριβελίνο οι οποίοι ήταν όλοι δεκάρια στις ομάδες τους.Ο Μαραντόνα το 1986 με ποιούς έπαιζε;Με το Μπασουάλδο,το Μονζόν,Το Ρουτζιέρι,το Τζιούστι και το Μπουρουσάγκα...Δηλαδή όλους τους κατιμάδες του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου.Ο Αρμάντο είχε ζωγραφισμένο στη μουτσούνα του του νικητή το βλέμμα...Κι όσο γι'αυτούς που λένε ότι ο Μαραντόνα είχε γελοιοποιηθεί με τη χρήση ναρκωτικών ένα έχω να πω:Ένας λόγος παραπάνω που δεν αντέχουν σε σύγκριση οι δυο τους σαν προσωπικότητες!Φαντάζεστε κύριοι τον Πελέ να έπαιρνε κόκα;;;Κανείς δεν θα τον ήξερε αφού θα είχε καταντήσει Αμπονσά και Κατσιαμπής!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ο πελε ΔΕΝ επεξε στην ευρωπη και τα 1200... γκολ ειναι οπως του ρομαριο....μεσα και τα φιλικα και ολα....

τον πελε δεν τον εχουμε ζησει για να ξερουμε αρκουμαστε στα λιγοστα που  εχουμε δει στην τν!!!!

+1.000.000.00

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε μαγκες ΔΕΝ μπορουμε να συγκρινουμε παιχτες αλλης εποχης!!!!αλλο ποδοσφαιρο αλλα γηπεδα αλλα συστηματα αλλες παραστασεις εχουμε......
υπαρχει ενας 30αρης που να εχει δει 10 ματς του πελε ολοκληρα?πως να κανουμε συγκρισεις?
εχει διαβασει κανενας σας το βιβλιο του μαραντονα με την βιογραφια του?αν το διαβασετε θα δειτε πως πηρε η ναπολι το σκουντετο(ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ)!!!δεν θελω να μειωσω κανεναν αλλα ειναι σαν να συγκρινουμε τον δομαζο με τσαρτα(δεκαρια και τα δυο)η τον μαυρο με τον μαχλα(εχουν παρει και οι δυο χρυσο παπουτσι) ειναι ατοπο!!!!

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
έχω δει υλικό και από τους δύο.  Μακράν Μαραντόνα.  Έχει χαμηλό κέντρο βάρους που του επέτρεπε να μένει όρθιος παρά τα μαρκαρίσματα και πήρε ένα παγκόσμιο κύπελλο μόνος του και ένα πήγε τελικό παρέα με 10 ξυλοκόπους.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
:dancing:

Συνημμένα

• pele.jpg
    pele.jpg
    24,6 KB · Εμφανίσεις: 27

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Panaxie, γι'αυτόν που πόσταρες αποπάνω, μάλλον ισχ΄τει το δεύτερο σκέλος της...υπογραφής σου ;)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Απείλησε να αυτοκτονήσει ο Ντιέγκο

3/4/2007 18:35

Φαίνεται πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα αρχίζει και βυθίζεται ξανά στα προβλήματα που δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία τόσα χρόνια. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο μεγάλος άσος του παρελθόντος είπε στους γονείς του ότι ήθελε να αυτοκτονήσει, απόρροια της κατάστασής στην οποία βρίσκεται. Αμέσως, οι θεράποντες γιατροί του Ντιέγκο αρνήθηκαν τις φήμες αυτές τονίζοντας ότι το δωμάτιο του Αργεντινού σταρ φυλάσεται από τρεις φρουρούς.

Ο Ντιεγκίτο βρίσκεται στο νοσοκομείο "Guemes Sanatorium" από τις 29 Μαρτίου μετά από δύο ημέρες υπερβολικής κατανάλωσης ποτού (φέρεται να κατανάλωσε 10 μπουκάλια σαμπάνιας), να κάπνισε μεγάλο ποσό πούρων, ενώ στη συνέχεια έπεσε με τα μούτρα στο φαγητό. Η διάγνωση των γιατρών ήταν οξεία ηπατίτιδα η οποία οφείλεται στην κατάχρηση αλκοόλ.

Ο ίδιος αποκάλυψε στους γονείς του όταν τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο ότι ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του και μάλιστα προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποδράσει με συνέπεια να φυλάσεται από τρεις φρουρούς.

Ο δημοσιογράφος Ερνέστο Μπιάλο που βοήθησε στην αυτοβιογραφία του Μαραντόνα αποκάλυψε την είδηση στην τηλεόραση της Αργεντινής. Μόλις, πάντως, έγινε γνωστή η είδηση, ήταν άμεση η απάντηση των γιατρών. Ο γενικός διευθυντής του νοσοκομείου "Guemes Sanatorium", Έκτορ Πετζέλα δήλωσε: Όχι δεν υπήρχε καμία πρόθεση αυτοκτονίας.

Το σίγουρο είναι ότι τον Ντιέγκο τον περιμένουν δύσκολες στιγμές και είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του προσωπικού του γιατρού Αλφρέδο Κάχε. "Ελπίζω ότι το χέρι του Θεού να συνεχίζει να βοηθά τον Ντιέγκο".

απο το 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Maradona and it's not even close.

maradona_napoli_0002.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: