Επισκέπτης
Τα ναρκωτικά τα πήρε ο γιός του Πελέ!!!!
αν τρεχεις ολη την μερα σε εκδηλωσεις τις φιφα για να κανεις την γλαστρα φυσικο ειναι ο γιος να γινει πρεζακιας
Τα ναρκωτικά τα πήρε ο γιός του Πελέ!!!!
σαν χαρακτηρας?ο επαναστατης που καταντησε περιοδευον θιασος?τα ιδια σκ...τα και ο πελε!!!Αν και με ξενερωσε που φορεσε την ερυθρολευκη φανελα (εστω και επι πληρωμη), ψηφιζω Ντιεγκο μακραν!!!!
Περα απ τις ποδοσφαιρικες τους ικανοτητες, ο Ντιεγκο μου ταιριαζει και πιο πολυ σαν χαρακτηρας απ'τον οσφυοκαμπτη Πελε...
Αφου ρε Νικο ολα για τα λεφτα δεν γινονται??? Τι να κανει??? εδω τα βγαζουν αλλοι κι αλλοι... καιρος ηταν να το κανει και αυτος.σαν χαρακτηρας?ο επαναστατης που καταντησε περιοδευον θιασος?τα ιδια σκ...τα και ο πελε!!!
Πολύ ηθικολογία ρε παιδί μου.
Το θέμα είναι οτι ο Ντιέγκο στην ηλικία που είναι έχει γαμίσει τις καλύτερες γκόμενες, έχει ρούφήξει βουνά κόκας, έχει ξεφτιλίσει ζόρικες άμυνες, έχει πάρει πίσω το αίμα των Αργεντίνων για τα Φώκλαντς (και άλλα πολλά) βάζοντας 2 γκολάκια στους ʼγγλους, έχει φέρει στο προσκήνιο τον Ιταλικό Νότο και έχει πιστεύω για τα οποία πολεμάει, ενώ έχει ξεπεράσει πια τα όρια του "ποδοσφαριστή".
Ο Πελές τι ακριβώς έχει κάνει πέραν από το να σκύβει σε πρώτη ευκαιρία και να κυνηγάει τάληρα;
Ο Ντιέγκο θα πεθάνει έχοντας πρωτα ζήσει. Ο άλλος έχει ήδη πεθάνει αλλά δεν το ξέρει.
Επαναλαμβάνω ότι αυτό το αναφέρω μιας και τίθεται τελικά θέμα "ηθικής" από ορισμένους συναγωνιστές.
τον λατρευα μεχρι που τον ειδα στο κοκκαλισκακη μελος
να μιλαει για κατι(οσφπ) το οποιο δεν εχει ιδεα!!!για να προλαβω τους ''επιστημονες'' τα ιδια θα ελεγα αν τον εβλεπα με την φανελα τησ ΑΕΚ(επι χρημαση παντα...)
ο DIEGO επρεπε να μεινει αγνος..........
για ολα αυτα που λες μαγκα χαλαστηκα με την καταντια του DIEGO!!!!!βαζει γκολ με το χερι ''γκρινιαζετε'' ; λεει
μαλιστα!!!παρε και ενα με το ποδι και περναει δυο φορες ολη την αγγλια............
φιλε μου ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ πεθαινει ΟΡΘΙΟΣ!!!!!