enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός τύπε :S
αν εκανες αυτη τι δουλια να δω τι θα ελεγες εσυ θα αντεχες τιν βρομα η σου αρεσει κε δεν εχεις προβλιμα εσει θα αντεχες να χοροπιδαναι ολοι πανο σου ελα ελα εχω απο το χορω ολοι τραγουδατε αντε
Θα ψοφήσεις μόνη σου και άφραγκη.
χα χα μπιρες κ αλκολ δεν πινω ποτε πως γεινετε να εχω μπιροκιλι στη λιμνη εχω να παω χρονια μι βλεπεις της φωτογραφιες μου της παλιες για να βρεις τοποθεσιες κε τζιν δεν φοραω ποτε η εχεις φαντασιες κε οπτασιες οτι με βλεπεις προστα σου η φανταζεσαι οτι θα μ σικοφαντισεις εισε για γελια παλυ χαχα λες κ δεν με βλεπουν οταν ερχοντε σε ρανταβου αν ειμουν ετσι οπως λες θα κριβομουν να βγαλω μια φωτο τορα λυπον να δικσω το μπιροκιλι που λεςMοναδική έτυχε να σας έχω δει δυο φορές σε απόσταση μερικών μέτρων, η πρώτη φορά ήταν όταν κολυμπούσατε στην λίμνη
της βουλιαγμένης και στο ύπτιο ξεχώριζε στην επιφάνεια ένα μπυροκοίλι. Την δεύτερη φορά διασχίζατε τον δρόμο καραγιώργη
σερβίας και φορούσατε ένα εφαρμοστό γαλάζιο τζίν, παρατηρώντας καλύτερα τα οπίσθια σας είδα ότι είχαν πάρει την φθίνουσα. Άρα δεν είστε και τόσο τέλεια για μοναδική.
ποπο βιζαρες!!!!!!!!!Οποτε τραβα γαμη σου κ εσει οπιος κ να εισαι
Οποτε τραβα γαμη σου κ εσει οπιος κ να εισαι
αποβρασμα της κινονιας κριμενο με πσευδονιμο κ οικογενια εχω κε χριματα κε κλιρονομια απβλιτο σκουλικι οτι ευχεσε επανο σου να πεσει κ στιν οικογενια σου κατακαθιΤο χόντρυνες. Really.
[size=7pt]Αυτά ρε παιδιά ΔΕΝ τα ξεστομίζουμε. [/size]
xα χα = γελάκια αμηχανίας.. Σκοπός μου δεν είναι η συκοφαντία, αλλά αυτό που είδα. Όταν σαν είχα δειχα χα μπιρες κ αλκολ δεν πινω ποτε πως γεινετε να εχω μπιροκιλι στη λιμνη εχω να παω χρονια μι βλεπεις της φωτογραφιες μου της παλιες για να βρεις τοποθεσιες κε τζιν δεν φοραω ποτε η εχεις φαντασιες κε οπτασιες οτι με βλεπεις προστα σου η φανταζεσαι οτι θα μ σικοφαντισεις εισε για γελια παλυ χαχα λες κ δεν με βλεπουν οταν ερχοντε σε ρανταβου αν ειμουν ετσι οπως λες θα κριβομουν να βγαλω μια φωτο τορα λυπον να δικσω το μπιροκιλι που λες
Μιλήστε κόσμια όποιος/α και αν είστε. Εσείς εκμεταλλεύεστε τον πρωκτό σας για μερικά ευρώ, όχι εγώΟποτε τραβα γαμη σου κ εσει οπιος κ να εισαι
Το ποιος είναι απόβρασμα και κατακάθι ας το κρίνουν άλλοι. Λες ότι κρύβομαι πίσω από ψευδώνυμο και θέλω να σε ρωτήσω αν το μετριόφρον όνομα MONADIKI είναι το βαφτιστικό σου γιατί στο εορτολόγιο δεν περιλαμβάνεται. Αν είχες λεφτά και κληρονομιές δεν θα παρακαλούσες να σου πάρουν ένα κινητό ούτε θα έκανες το συγκεκριμένο επάγγελμα, που τελικά είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις λόγω μόρφωσης και χαρακτήρα. Δεν σου ευχήθηκα τίποτε γιατί μου είσαι αδιάφορη, απλά σου κατέστησα γνωστό πως θα καταλήξεις.αποβρασμα της κινονιας κριμενο με πσευδονιμο κ οικογενια εχω κε χριματα κε κλιρονομια απβλιτο σκουλικι οτι ευχεσε επανο σου να πεσει κ στιν οικογενια σου κατακαθι
καλα τραγουδα τωρα αχια σου δεινω μονο που σου απανταω.εγω αποκι που χεζω βγαζω λευτα δεν πλιρονω νσ μου τον φραξουν οπος εσει,δεν ασχολισε λες πο πο που να ασχολλιοσουν κιολας τι θα εγραφεςΜιλήστε κόσμια όποιος/α και αν είστε. Εσείς εκμεταλλεύεστε τον πρωκτό σας για μερικά ευρώ, όχι εγώ
μορη πουσταρα δεν μπωρις να σικρηθεις μαζι μου ενας πουστις γερος εισε που πσαχνεις πουτσες κοροιδεβοντας το κοσμο μ γυνεκια εσορουχα το κσερει η γυνεκα σου οτι ο κολο σου εινε σιραγγαΚατ' αρχήν δεν γαμιέμαι από μεταλλαγμένα πλάσματα, αν καταλαβαίνεις τη λέξη και δεν χρειάζομαι διαφήμιση γιατί δεν το κάνω επάγγελμα. Εσύ μυξοκλαίς στο φόρουμ ότι χάνεις πελατεία. Σκέψου μόνο σε μερικά χρόνια τι θα κάνεις. Να σου πω εγώ σούργελο. Θα ψοφήσεις μόνη σου και άφραγκη.
Δεν επιθυμώ καμία σύγκριση μαζί σου γιατί έχεις φτάσει στη κατώτερη βαθμίδα του ζωικού βασιλείου ,δηλαδή ένα σκαλί κάτω από το πίθηκο.Σιγά μη συγκριθώ με ένα έκτρωμα της φύσης.Πιο πάτο μπορείς να πας, το γνωρίζεις και προσπαθείς να βγάλεις τα απωθημένα σου βρίζοντας αφού δεν έχεις κανένα επιχείρημα να αντιτάξεις. Θα σε συμβούλευα πριν ξανά αποφασίσεις να μπεις σε forum θα πρέπει πρώτα να μάθεις ανάγνωση, γραφή, ορθογραφία να προσπαθήσεις να συντάξεις σωστά μία πρόταση με πάνω από τρείς λέξεις και μετά να απευθυνθείς στο κόσμο.μορη πουσταρα δεν μπωρις να σικρηθεις μαζι μου ενας πουστις γερος εισε που πσαχνεις πουτσες κοροιδεβοντας το κοσμο μ γυνεκια εσορουχα το κσερει η γυνεκα σου οτι ο κολο σου εινε σιραγγα
Γ@μάω δεν με γ@μάνε. Κοίτα τα χάλια σου τώρα και βάλε κάνα πάμπερς πριν να χεστείςκαλα τραγουδα τωρα αχια σου δεινω μονο που σου απανταω.εγω αποκι που χεζω βγαζω λευτα δεν πλιρονω νσ μου τον φραξουν οπος εσει,δεν ασχολισε λες πο πο που να ασχολλιοσουν κιολας τι θα εγραφες