γύλος_79
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η συμπεριφορα της ειναι κακιστητα μπινελικια που επαναλαμβανονται δε σε ενοχλει, μονο εγω και κανεις δε λεει ούτε ο ιδιος τι μερος του λογου ειναι ;
η συμπεριφορα της ειναι κακιστητα μπινελικια που επαναλαμβανονται δε σε ενοχλει, μονο εγω και κανεις δε λεει ούτε ο ιδιος τι μερος του λογου ειναι ;
αποβρασμα της κινονιας κριμενο με πσευδονιμο κ οικογενια εχω κε χριματα κε κλιρονομια απβλιτο σκουλικι οτι ευχεσε επανο σου να πεσει κ στιν οικογενια σου κατακαθι
Παράθεση από: MONADIKI (χθες στις 11:44)
το κσερει η γυνεκα σου οτι ο κολο σου εινε σιραγγα
Εσένα χάρηκε ο πατέρας σου που έκανε γιό; Κέρασε όλο το σόι; Μήπως σου έδωσε και το όνομα του πατέρα του γιά να μή χαθεί;
Εσένα χάρηκε ο πατέρας σου που έκανε γιό; Κέρασε όλο το σόι; Μήπως σου έδωσε και το όνομα του πατέρα του γιά να μή χαθεί;
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green][/color]
[/quote]
τα μοντ-όπανα το τερματισαν!
κανανε μιουτ την αλληνα γιατι ειπε την λεξη πατερας και ΔΕΝ κανανε μπαν την μουναδική που ειπε τη λεξη γυναικα (συζυγος) ΚΑΙ συγχρονως εχει λυσσαξει να σκυλοβριζει ΟΛΟΥΣ, εδω και 5 μερες απο την κακία που τις βγαζει η hormone imbalance.
πειτε μου απο ποιο μερος του σωματος σας τους βγαζετε τους κανονες σας? απο το μυαλο?
ααααα ξεχασα εχει ακρες η μουναδικη μεσα στο παρεακι σας....
φαινεται εχει και perks να κανεις τον μοντ. σορρυ ΔΕΝ το ειχα φανατστει!
εσυ η αλληνα εισαι κε τραβας το ζορητα μοντ-όπανα το τερματισαν!
κανανε μιουτ την αλληνα γιατι ειπε την λεξη πατερας και ΔΕΝ κανανε μπαν την μουναδική που ειπε τη λεξη γυναικα (συζυγος) ΚΑΙ συγχρονως εχει λυσσαξει να σκυλοβριζει ΟΛΟΥΣ, εδω και 5 μερες απο την κακία που τις βγαζει η hormone imbalance.
πειτε μου απο ποιο μερος του σωματος σας τους βγαζετε τους κανονες σας? απο το μυαλο?
ααααα ξεχασα εχει ακρες η μουναδικη μεσα στο παρεακι σας....
φαινεται εχει και perks να κανεις τον μοντ. σορρυ ΔΕΝ το ειχα φανατστει!
μια ζεστη μια κρυο παμε.εγω δεν εχω χολυ για κανεναν οποιος προσπαθει να μ κατιγωρισει να με μιοση να μου βγαλει πσευτικα κουσουργια κε οτι αλη μαλακια του ερθει απλα θα του απανταω με τον τροπο που του αρμοζη
εσθυ παλυ απο που κσεπεταχτκες κε τι σε νιαζει τι κανω στο σωμα μου κε ποσ την βρισκωκαι οταν μαθει ποιοι ειμαστε θα το πει στις οικογενειες μας να μας ξεφτιλυσει !!!!
ante agori mou na bris kamia kopelitsa ke min asxolise edo mesa
εκεί ειναι που θα σας γαμήσει όλους τύπεελα λιγο στον πικερισμο ..
εκεί ειναι που θα σας γαμήσει όλους τύπε
εδω λες θα πας στην διωξη ηλεκτρ εγγλιματος να μας μπουζου στην ψειρου να μας κανεις μυνησει και να γαμησεις ολουςεσθυ παλυ απο που κσεπεταχτκες κε τι σε νιαζει τι κανω στο σωμα μου κε ποσ την βρισκω
ελα στον πικερισμο μωρη τζαζληkatarxin den tha pao se kamia dioxi 3 atoma thelo na bro gia na tous kopso ton area edo mesa na min maggizoun m esena pios asxolite ke petiese