Manolis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2018
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Να τους καταγγείλεις στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και αν δεν πιάσει και αυτό να πας στο ΣΔΟΕ. Δεν μπορεί ο κάθε παράνομος να κλέβει το ψωμί του τίμιου επαγγελματία.ego blepo oti to internet katastrepse pola pramata pera oti exases kapious pelates o kathe enas tora pia me mia perouka bazi aggelia kani ta bitsiatou ke to proi pai sto grafio tou i stin ikodomi gia doulia ke i ipomeni pelates sou lene tha pame s autin pou ine pio ftini xestikan an den exi bizia i ine ntaglarou i gderni sto aggigma ftani na exi megalitera arxidia apo mas ke bazoun k aggelia stis transexual ke oxi stis kros
Για να είμαστε δίκαιοι, αν η επαγγελματική σου επιβίωση στηρίζεαι σε πελάτες σου που έχουν την τάση να γίνουν cross/sissy, ίσως πρέπει να επανεξετάσεις τι πρέπει να προσφέρεις ως υπηρεσίες...natos natos apantise me ton korse esi agori mou exis k tin doulia sou to proi emis mono apo auto zoume emis trome to giouxo apo panto eno esi agori mou to bradi ksirismenos to proi axiristos
Όσο για εσένα, δυστυχώς το να ζητάς χρήματα, εαν ζητάς, σε καθιστά ανταγωνιστή αυτομάτως, οπότε... κόρακας κοράκου...Η διαφορά μας είναι ότι εγώ το κάνω για το κέφι μου ενώ εσύ έχεις ένα παρασιτικό επάγγελμα και διαμαρτύρεσαι και από πάνω για διαφυγόντα έσοδα.
Όσο για εσένα, δυστυχώς το να ζητάς χρήματα, εαν ζητάς, σε καθιστά ανταγωνιστή αυτομάτως, οπότε... κόρακας κοράκου...
Κι εσύ δεν διάβασες πο έγραψα "εαν ζητας"... εαν. Υποθετικό. Οπότε, η αντίδραση με κάνει να υποθέτω οτι μάλλον ζητάς;Δεν κατάλαβες καθόλου καλά. Μίλησα ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ότι το κάνω για το κέφι μου και θα έπρεπε να συμπεράνεις ότι δεν χρηματίζομαι.
I GKOMENA POU BGAZIS EXO ESY KE TIN TAIZIS TIN POTIZIS TIS PSONIZIS GIA NA TIS RIKSIS META ENA POUTSO KIA SOU KATSI SOU KOBI AUTI APODIKSI I STA MASAI M TO GANTIΝα κόβεις απόδειξη
μωρη φαλαινα τον τιτλο πως τον εγραψες στα Ελληνικα ;paremou ena kinoto m elinikous xaraktires
Στην κρυφή "επαγγελματία" κρος πήγαινε αυτό που έγραψα ,όχι σε εσέναI GKOMENA POU BGAZIS EXO ESY KE TIN TAIZIS TIN POTIZIS TIS PSONIZIS GIA NA TIS RIKSIS META ENA POUTSO KIA SOU KATSI SOU KOBI AUTI APODIKSI I STA MASAI M TO GANTI
μωρη φαλαινα τον τιτλο πως τον εγραψες στα Ελληνικα ;
μωρη φαλαινα τον τιτλο πως τον εγραψες στα Ελληνικα ;
σσσσσσ! Θα τους ξυπνήσεις, τύπε!meanwhile the mods: