OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ναι, ενώ όλοι οι άλλοι πίνουν Hemo για να παίρνουν δύναμη. Απλά είναι θέμα τύχης και πόσο εξελιγμένα σκευάσματα παίρνεις για να σε πιάσουν.
Συμφωνώ απολύτως!
Ναι, ενώ όλοι οι άλλοι πίνουν Hemo για να παίρνουν δύναμη. Απλά είναι θέμα τύχης και πόσο εξελιγμένα σκευάσματα παίρνεις για να σε πιάσουν.
....ε ρε πουτσο που θελουν ορισμενες.....οι πουτανες που γαμαμε στα μπουρδελα ειναι πολυ πιο εντιμα στοιχεια απο καποιες αλλες.....
Σωστότατος!!!Η συγκεκριμένη κυρία δεν είναι απλά αθλήτρια, αλλά φορά και το εθνόσημο. Και αυτό το ξεχνάμε ή θέλουμε να το ξεχνάμε.Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν σοβαρές κυρώσεις.Όποιος/α πιάνεται ντοπέ,να καταδικάζεται σε 6 μήνες φυλάκιση,να αφαιρούνται όλα τα προνόμια που έχει,και να αποκλείεται δια βίου από τις διοργανώσεις.Αυτή τώρα,είναι αξ/κός των Ενόπλων Δυνάμεων,μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ο μισθός καταβάλλεται,και μας πουλάει και παραμύθια.Να τιμωρηθεί και από τις Ε.Δ που τις ξεφτύλισε..
Ρε παιδιά, εγώ δε βλέπω αγώνες (δε μου λένε τίποτα), αλλά σήμερα το μεσημέρι τρώγοντας δεν είχε τίποτε άλλο και χάζεψα λίγο ΝΕΤ.
Ήταν η ώρα που έδειχνε άρση βαρών γυναικών.
ΠΑΝΑΖΙΑ ΜΟΥ!
Τι ήταν αυτές οι γκόμενες! ? ! ?
(Τρόπος του λέγειν "γκόμενες" δηλαδή)
Καλά οι Ρωσο-Ουκρανο τέτοιες. Αυτή απ τη Σαμόα?
Πως έχουν κάνει έτσι τον εαυτό τους!
Και βλέπει κανείς (στη φάτσα τους) ότι αυτό που κάνουν, είναι όλη τους η ζωή!
Χωρίς ντόπα δεν υπάρχει διάκριση σε αγώνες ΤΕΛΟΣ.
Και επικαλούταν συνεχώς το Θεό,για να κάνει καλό χρόνο
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν σοβαρές κυρώσεις.Όποιος/α πιάνεται ντοπέ,να καταδικάζεται σε 6 μήνες φυλάκιση,να αφαιρούνται όλα τα προνόμια που έχει,και να αποκλείεται δια βίου από τις διοργανώσεις.Αυτή τώρα,είναι αξ/κός των Ενόπλων Δυνάμεων,μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ο μισθός καταβάλλεται,και μας πουλάει και παραμύθια.Να τιμωρηθεί και από τις Ε.Δ που τις ξεφτύλισε..
Χαλκιά ειναι η γκόμενα που είχε πει στους προηγούμενους ολυμπιακούς κάτι ακαταλαβίστηκα για έλληνες και είμαστε γεννημένοι νικητές;
ας μου πει κάποιος πριν τοποθετηθώ
Έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό και τώρα δεν μπορώ να δω αυτούς τους αγώνες. Ακόμα και κοπέλες, εμφανίσημες, που ξέρω ότι τα παίρνουν μου προκαλούν αηδία, όχι τόσο πολύ ηθική αλλά φυσιολογική γιατί αυτό που κάνουν στις ίδιες είναι μερικά παθολογικό
Οχιά μερσί.
Αν όντως ειναι η γκόμενα αυτή τότε θυμάμαι την πολυ άσχημη εντύπωση που μου ειχε κάνει η δήλωση αυτή.
Απο τη μια ειναι ελληνίδα άρα η νίκη ειναι στο DNA της, απο την άλλη προσεύχεται και στο θεό..αλλά ασε να παρουμε και καμμιά ντόπα μπας και το DNA δεν ειναι καθαρό αλλά και ο θεός είναι σε διακοπές και δε βοηθήσει το εκλεκτό του παιδί.
Καλα να παθει η παλιογύφτισα. Ουρντ απο δω χάμω χωριάτισσα κοματόσκυλο
Ουτε 5 λεπτά απο τη ζωή μου για τους ολυμπιακούς αγώνες