Νέα

Πεκίνο 2008-Ολυμπιακοί αγώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, ενώ όλοι οι άλλοι πίνουν Hemo για να παίρνουν δύναμη. Απλά είναι θέμα τύχης και πόσο εξελιγμένα σκευάσματα παίρνεις για να σε πιάσουν.

Πάσχω από υπερκινητικό σύνδρομο.....θα γίνω κι εγώ Φελπς

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ναι, ενώ όλοι οι άλλοι πίνουν Hemo για να παίρνουν δύναμη. Απλά είναι θέμα τύχης και πόσο εξελιγμένα σκευάσματα παίρνεις για να σε πιάσουν.

Όλοι παίρνουν αναβολικά.Στην περίπτωση της,με εκνεύρισε ο τρόπος με τον οποίο πήγε στο Πεκίνο,όχι ότι την έπιασαν φαρμακωμένη.Ούτως ή άλλως,την Ελλάδα την έχουν πλέον στημένη στη γωνία εξαιτίας της Θάνου και του Κεντέρη,και δε θα την αφήσουν σε χλωρό κλαρί.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
.....H EΡΑ ΣΠΟΡ ειχε την συνεντευξη τυπου της Χαλκια.....μονο συγκλονισμενη δεν ακουγοταν....γελακια,χαζες δικαιολογιες και μαλακιες του τυπου "καποιοι εχουν στοχευσει την Ελλαδα"......ε , βεβαια.... για αλλη μια φορα μας στοχοποιησαν οι Εβραιοι και η CIA....ε ρε πουτσο που θελουν ορισμενες.....οι πουτανες που γαμαμε στα μπουρδελα ειναι πολυ πιο εντιμα στοιχεια απο καποιες αλλες.....

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν σοβαρές κυρώσεις.Όποιος/α πιάνεται ντοπέ,να καταδικάζεται σε 6 μήνες φυλάκιση,να αφαιρούνται όλα τα προνόμια που έχει,και να αποκλείεται δια βίου από τις διοργανώσεις.Αυτή τώρα,είναι αξ/κός των Ενόπλων Δυνάμεων,μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ο μισθός καταβάλλεται,και μας πουλάει και παραμύθια.Να τιμωρηθεί και από τις Ε.Δ που τις ξεφτύλισε..

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Χωρίς ντόπα δεν υπάρχει διάκριση σε αγώνες ΤΕΛΟΣ.

bourdelis

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ε όχι ρε παλικάρια. πάει πάρα πολυ. Δε μπορεί όοολοι να είναι τελείως ηλίθιοι. Εγώ είδα την είδηση στο και τα στοιχεία που έχει μόνο φαρμακείο δε θυμίζουν.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν σοβαρές κυρώσεις.Όποιος/α πιάνεται ντοπέ,να καταδικάζεται σε 6 μήνες φυλάκιση,να αφαιρούνται όλα τα προνόμια που έχει,και να αποκλείεται δια βίου από τις διοργανώσεις.Αυτή τώρα,είναι αξ/κός των Ενόπλων Δυνάμεων,μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ο μισθός καταβάλλεται,και μας πουλάει και παραμύθια.Να τιμωρηθεί και από τις Ε.Δ που τις ξεφτύλισε..
Σωστότατος!!!Η συγκεκριμένη κυρία δεν είναι απλά αθλήτρια, αλλά φορά και το εθνόσημο. Και αυτό το ξεχνάμε ή θέλουμε να το ξεχνάμε.

bourdelis

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καθε χρυσό που παιρνει αθλητής εκτός ΗΠΑ κοστίζει κάποια εκατομμύρια δολάρια στις πολυεθνικές που τους σπονσάρουν. Εδώ στον καραγκιόζη με τα μα<ϊμού χρυσά του πλέκουν ολόκληρα εγκώμια για τις πίτσες και τα γκατορέιντ και το άι ποντ που τον βοηθάνε να παίρνει τα μαϊμού χρυσά. Εγώ πιστεύω πως το όλο θέμα είναι στημένο για να ξαναγίνουμε ψωροκώσταινα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, εγώ δε βλέπω αγώνες (δε μου λένε τίποτα), αλλά σήμερα το μεσημέρι τρώγοντας δεν είχε τίποτε άλλο και χάζεψα λίγο ΝΕΤ.

Ήταν η ώρα που έδειχνε άρση βαρών γυναικών.

ΠΑΝΑΖΙΑ ΜΟΥ!

Τι ήταν αυτές οι γκόμενες! ? ! ?    :new_shocked:

(Τρόπος του λέγειν "γκόμενες" δηλαδή)

Καλά οι Ρωσο-Ουκρανο τέτοιες.  Αυτή απ τη Σαμόα?

Πως έχουν κάνει έτσι τον εαυτό τους!  :headbang:

Και βλέπει κανείς (στη φάτσα τους) ότι αυτό που κάνουν, είναι όλη τους η ζωή!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, εγώ δε βλέπω αγώνες (δε μου λένε τίποτα), αλλά σήμερα το μεσημέρι τρώγοντας δεν είχε τίποτε άλλο και χάζεψα λίγο ΝΕΤ.

Ήταν η ώρα που έδειχνε άρση βαρών γυναικών.

ΠΑΝΑΖΙΑ ΜΟΥ!

Τι ήταν αυτές οι γκόμενες! ? ! ?    :new_shocked:

(Τρόπος του λέγειν "γκόμενες" δηλαδή)

Καλά οι Ρωσο-Ουκρανο τέτοιες.  Αυτή απ τη Σαμόα?

Πως έχουν κάνει έτσι τον εαυτό τους!   :headbang:

Και βλέπει κανείς (στη φάτσα τους) ότι αυτό που κάνουν, είναι όλη τους η ζωή!

Εγώ Σταύρο, αναρωτήθηκα (την ίδια ώρα που άνοιξα την τηλεόραση) τι είδους γονείς είναι αυτοί που θα βάλουν την κορούλα τους στην άρση βαρών από μικρή... :idiot: :idiot: :idiot:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Χωρίς ντόπα δεν υπάρχει διάκριση σε αγώνες ΤΕΛΟΣ.

Επειδή εγώ πιστεύω ότι αυτό ισχύει, πείτε μου με τι καρδιά να παρακολουθήσεις Ολυμπιακούς.
Εμένα δε μου κάνει αίσθηση. Όποιος είναι ντοπαρισμένος με τα πιο σύγχρονα αναβολικά και "καλύπτεται" τρόπον τινά έναντι άλλων έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει μετάλλιο.
Τι σόι αγώνες είναι αυτοί;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Και επικαλούταν συνεχώς το Θεό,για να κάνει καλό χρόνο   

Χαλκιά ειναι η γκόμενα που είχε πει στους προηγούμενους ολυμπιακούς κάτι ακαταλαβίστηκα για έλληνες και είμαστε γεννημένοι νικητές;

ας μου πει κάποιος πριν τοποθετηθώ

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Όχι, να καταδικάζεται σε θάνατο δι απαγχονισμού.

Διάβασε τη συνέντευξη της κοπέλας ( www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=928730&lngDtrID=1501]http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=928730&lngDtrID=1501[/url] ) και προσπάθησε να σκεφτείς λίγο αυτά που λέει...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Χαλκιά ειναι η γκόμενα που είχε πει στους προηγούμενους ολυμπιακούς κάτι ακαταλαβίστηκα για έλληνες και είμαστε γεννημένοι νικητές;

ας μου πει κάποιος πριν τοποθετηθώ

Καλώς τον.
Νωρίτερα διάβασα κάτι παρόμοιο με αναφορά στο όνομα της συγκεκριμένης...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό και τώρα δεν μπορώ να δω αυτούς τους αγώνες. Ακόμα και κοπέλες, εμφανίσημες, που ξέρω ότι τα παίρνουν μου προκαλούν αηδία, όχι τόσο πολύ ηθική αλλά φυσιολογική γιατί αυτό που κάνουν στις ίδιες είναι μερικά παθολογικό

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό και τώρα δεν μπορώ να δω αυτούς τους αγώνες. Ακόμα και κοπέλες, εμφανίσημες, που ξέρω ότι τα παίρνουν μου προκαλούν αηδία, όχι τόσο πολύ ηθική αλλά φυσιολογική γιατί αυτό που κάνουν στις ίδιες είναι μερικά παθολογικό

Αφού το ανέχονται κι οι ίδιες!
Δες εδώ: εγώ κρατούσα το κεφάλι μου
http://[URL unfurl="true"]www.reflex.cz/images/tistenyrx/2007/41/50-1.jpg[/img[/URL]]
Το βρίσκω τρομακτικό.
Jarmila Kratochvílová και απ ό,τι είχα διαβάσει είχε αρκετά προβλήματα με τα αναβολικά που είχε πάρει. Ελπίζω να μην είμαι παραπληροφορημένη.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οχιά μερσί.

Αν όντως ειναι η γκόμενα αυτή τότε θυμάμαι την πολυ άσχημη εντύπωση που μου ειχε κάνει η δήλωση αυτή.

Απο τη μια ειναι ελληνίδα άρα η νίκη ειναι στο DNA της, απο την άλλη προσεύχεται και στο θεό..αλλά ασε να παρουμε και καμμιά ντόπα μπας και το DNA δεν ειναι καθαρό αλλά και ο θεός είναι σε διακοπές και δε βοηθήσει το εκλεκτό του παιδί.

Καλα να παθει η παλιογύφτισα. Ουρντ απο δω χάμω χωριάτισσα κοματόσκυλο

Ουτε 5 λεπτά απο τη ζωή μου για τους ολυμπιακούς αγώνες

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οχιά μερσί.

Αν όντως ειναι η γκόμενα αυτή τότε θυμάμαι την πολυ άσχημη εντύπωση που μου ειχε κάνει η δήλωση αυτή.

Απο τη μια ειναι ελληνίδα άρα η νίκη ειναι στο DNA της, απο την άλλη προσεύχεται και στο θεό..αλλά ασε να παρουμε και καμμιά ντόπα μπας και το DNA δεν ειναι καθαρό αλλά και ο θεός είναι σε διακοπές και δε βοηθήσει το εκλεκτό του παιδί.

Καλα να παθει η παλιογύφτισα. Ουρντ απο δω χάμω χωριάτισσα κοματόσκυλο

Ουτε 5 λεπτά απο τη ζωή μου για τους ολυμπιακούς αγώνες

Ρε συ ενφόρσερ να πω πάλι ότι συμφωνώ και ειδικώς στις 2 τελευταίες πρότασεις, μαζί σου ή θα καταντήσω γραφική;
Κι εγώ το ευχαριστήθηκα γιατί δε μ' αρέσει να με θεωρούν χαμηλής νοημοσύνης.
Άσε που η πολλή αλαζονεία δεν έχει ποτέ διαφορετικά αποτελέσματα.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom