Νέα

Πεκίνο 2008-Ολυμπιακοί αγώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Προσωπικά δεν έχω σπαταλήσει ούτε λεπτό για να δω τη συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση. Ποτέ δεν ήμουν φαν. Προτιμώ τα γνήσια απο τα δήθεν

Επισκέπτης
μας κοψανε την ντοπα στους ολυμπιακους κ ουτε ενα μεταλλειο δεν θα παρουμε.. :dancing:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Προσωπικά δεν έχω σπαταλήσει ούτε λεπτό για να δω τη συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση. Ποτέ δεν ήμουν φαν. Προτιμώ τα γνήσια απο τα δήθεν

δες ξιφασκια,αξιζει!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Στην κωπηλασία πήγαμε καλά σήμερα.Πέρασαν 2 γκόμενες στον τελικό του διπλού σκιφ και ο Πολύμερος με τον Μούγιο πέρασαν ως πρώτοι μάλιστα,στον τελικό του διπλού σκιφ ανδρών.

APOUKAS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μόνο πετσοκομμένη.???
Χθες τα βλήτα έδειχναν 1500μ ελεύθερο!
15 λεπτά 10 φορές να πηγαίνουν περα δώθε!
200 αθλήματα έχει, αυτό ΒΡΗΚΑΝ??? :jerking: :jerking:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Η Φανή Χαλκιά είναι το νέο κρούσμα ντόπινγκ του ελληνικού αθλητισμού. Η αθλήτρια του στίβου βρέθηκε θετική στην ουσία μεθυλτριενολόνη στο πρώτο της δείγμα και σε λίγο θα δώσει Συνέντευξη Τύπου.....Όλο το ρεπορτάζ

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Η Φανή Χαλκιά είναι το νέο κρούσμα ντόπινγκ του ελληνικού αθλητισμού. Η αθλήτρια του στίβου βρέθηκε θετική στην ουσία μεθυλτριενολόνη στο πρώτο της δείγμα και σε λίγο θα δώσει Συνέντευξη Τύπου.....Όλο το ρεπορτάζ

ΕΜΕΤΟΣ φιλε μου απ'τη στιγμη που υπαρχει παγκοσμια "κινητρο" ΛΕΦΤΑ-ΛΕΦΤΑ-ΛΕΦΤΑ-ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ αυτα θα χειροτερευουν...... :jerking:

απλα δεν εχουμε καλες διασυνδεσεις στην παρουσα φαση.......

και μη μου πει κανενας οτι αυτο το σημερινο του μαυρου 9.68 sec στα 100 μ εγινε ΜΟΝΟ με γυμναστικη......... :jerking: :jerking: :jerking:

μιλαμε για ΒΡΩΜΑ-ΔΥΣΟΔΙΑ-ΑΗΔΙΑ-αντε γαμηθειτε εσεις και οι ντοπες σας......

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

αυτή ήταν που είχε κάνει την περίφημη δήλωση ότι εμείς οι έλληνες είμαστε...ανώτερη φυλή και γεννημένοι πρωταθλητές?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Η Χαλκιά πήγε με το έτσι θέλω του ΣΕΓΑΣ στο Πεκίνο.Έπρεπε να πάει η Χατζή,αλλά έκαναν λέει ένα τεστ στον Άγιο Κοσμά και αποφασισαν ότι η Χαλκιά ήταν σε καλή κατάσταση!Παρόλο που και η Χατζή είχε πιάσει το όριο,και είχε ζητήσει αγώνα μπαράζ...Αν αποδειχθεί όντως ντοπαρισμένη,πρέπει να την αποκλείσουν δια βίου,και να στείλουν σπιτι τους και αυτούς που την έστειλαν στο Πεκίνο.

Τώρα είδα ότι το έγραφε και το Sport24 για τον τρόπου που πήγε η Χαλκιά.Και επικαλούταν συνεχώς το Θεό,για να κάνει καλό χρόνο  :jerking:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...δεν φτανει που πηγε χαριστικα στο Πεκινο , πηγε η μαλακισμενη και πηρε ντοπα με σκοπο τι ? Να παρει μεταλλιο και να  πανηγυριζει σαν καραγκιοζης ? Δεν φταιει ομως μονο αυτη....αυτοι οι καραγκιοζηδες της ελληνικης ομοσπονδιας δεν τους ελεγχουν ? Να υποθεσουμε οτι και το χρυσο στην Ολυμπιαδα της Αθηνας ειναι αποτελεσμα ντοπας αλλα εκει την γλυτωσε ?  Διεθνες ρεζιλικι προβλεπω και πρωτη ειδηση στα μεγαλυτερα καναλια του κοσμου θα παιξει....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
...δεν φτανει που πηγε χαριστικα στο Πεκινο , πηγε η μαλακισμενη και πηρε ντοπα με σκοπο τι ? Να παρει μεταλλιο και να  πανηγυριζει σαν καραγκιοζης ? Δεν φταιει ομως μονο αυτη....αυτοι οι καραγκιοζηδες της ελληνικης ομοσπονδιας δεν τους ελεγχουν ? Να υποθεσουμε οτι και το χρυσο στην Ολυμπιαδα της Αθηνας ειναι αποτελεσμα ντοπας αλλα εκει την γλυτωσε ?   Διεθνες ρεζιλικι προβλεπω και πρωτη ειδηση στα μεγαλυτερα καναλια του κοσμου θα παιξει....

μια του κλέφτη δυο του κλέφτη... έτσι δε λένε?
τρεις και......

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ναι, ενώ όλοι οι άλλοι πίνουν Hemo για να παίρνουν δύναμη. Απλά είναι θέμα τύχης και πόσο εξελιγμένα σκευάσματα παίρνεις για να σε πιάσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom