You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πεκίνο 2008-Ολυμπιακοί αγώνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 495
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μας κοψανε την ντοπα στους ολυμπιακους κ ουτε ενα μεταλλειο δεν θα παρουμε..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Προσωπικά δεν έχω σπαταλήσει ούτε λεπτό για να δω τη συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση. Ποτέ δεν ήμουν φαν. Προτιμώ τα γνήσια απο τα δήθεν
δες ξιφασκια,αξιζει!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
μας κοψανε την ντοπα στους ολυμπιακους κ ουτε ενα μεταλλειο δεν θα παρουμε..
σε ποιο μεταλλειο δουλευεις?
Επισκέπτης
σε ποιο μεταλλειο δουλευεις?
στης μηλου..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
στης μηλου..
γελασαμε....
Επισκέπτης
γελασαμε....
εσυ λες καλυτερα???η τα καταλαβαινεις νομιζεις κανενας???
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
εσυ λες καλυτερα???η τα καταλαβαινεις νομιζεις κανενας???
κανε μας μια πιπα ρε φροκαλο!
Επισκέπτης
κανε μας μια πιπα ρε φροκαλο!
εγω την πιπα σου την κανω,εσυ το τσιγαρο θα το κοψεις??
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
εγω την πιπα σου την κανω,εσυ το τσιγαρο θα το κοψεις??
που ξερεις οτι κανω τσιμπουκι?
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Στην κωπηλασία πήγαμε καλά σήμερα.Πέρασαν 2 γκόμενες στον τελικό του διπλού σκιφ και ο Πολύμερος με τον Μούγιο πέρασαν ως πρώτοι μάλιστα,στον τελικό του διπλού σκιφ ανδρών.
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.538
- Πόντοι
- 216
Εάν δεν σας αρκεί η πετσοκομένη αναμετάδοση της ΕΡΤ, μπορείτε να παρακολουθείσετε 12 κανάλια με live streaming από τους ολυμπιακούς εδώ: www.eurovisionsports.tv/olympics/]http://www.eurovisionsports.tv/olympics/[/url]
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Η Φανή Χαλκιά είναι το νέο κρούσμα ντόπινγκ του ελληνικού αθλητισμού. Η αθλήτρια του στίβου βρέθηκε θετική στην ουσία μεθυλτριενολόνη στο πρώτο της δείγμα και σε λίγο θα δώσει Συνέντευξη Τύπου.....Όλο το ρεπορτάζ
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
Η Φανή Χαλκιά είναι το νέο κρούσμα ντόπινγκ του ελληνικού αθλητισμού. Η αθλήτρια του στίβου βρέθηκε θετική στην ουσία μεθυλτριενολόνη στο πρώτο της δείγμα και σε λίγο θα δώσει Συνέντευξη Τύπου.....Όλο το ρεπορτάζ
ΕΜΕΤΟΣ φιλε μου απ'τη στιγμη που υπαρχει παγκοσμια "κινητρο" ΛΕΦΤΑ-ΛΕΦΤΑ-ΛΕΦΤΑ-ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ αυτα θα χειροτερευουν......
απλα δεν εχουμε καλες διασυνδεσεις στην παρουσα φαση.......
και μη μου πει κανενας οτι αυτο το σημερινο του μαυρου 9.68 sec στα 100 μ εγινε ΜΟΝΟ με γυμναστικη.........
μιλαμε για ΒΡΩΜΑ-ΔΥΣΟΔΙΑ-ΑΗΔΙΑ-αντε γαμηθειτε εσεις και οι ντοπες σας......
αυτή ήταν που είχε κάνει την περίφημη δήλωση ότι εμείς οι έλληνες είμαστε...ανώτερη φυλή και γεννημένοι πρωταθλητές?
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Η Χαλκιά πήγε με το έτσι θέλω του ΣΕΓΑΣ στο Πεκίνο.Έπρεπε να πάει η Χατζή,αλλά έκαναν λέει ένα τεστ στον Άγιο Κοσμά και αποφασισαν ότι η Χαλκιά ήταν σε καλή κατάσταση!Παρόλο που και η Χατζή είχε πιάσει το όριο,και είχε ζητήσει αγώνα μπαράζ...Αν αποδειχθεί όντως ντοπαρισμένη,πρέπει να την αποκλείσουν δια βίου,και να στείλουν σπιτι τους και αυτούς που την έστειλαν στο Πεκίνο.
Τώρα είδα ότι το έγραφε και το Sport24 για τον τρόπου που πήγε η Χαλκιά.Και επικαλούταν συνεχώς το Θεό,για να κάνει καλό χρόνο
Τώρα είδα ότι το έγραφε και το Sport24 για τον τρόπου που πήγε η Χαλκιά.Και επικαλούταν συνεχώς το Θεό,για να κάνει καλό χρόνο
...δεν φτανει που πηγε χαριστικα στο Πεκινο , πηγε η μαλακισμενη και πηρε ντοπα με σκοπο τι ? Να παρει μεταλλιο και να πανηγυριζει σαν καραγκιοζης ? Δεν φταιει ομως μονο αυτη....αυτοι οι καραγκιοζηδες της ελληνικης ομοσπονδιας δεν τους ελεγχουν ? Να υποθεσουμε οτι και το χρυσο στην Ολυμπιαδα της Αθηνας ειναι αποτελεσμα ντοπας αλλα εκει την γλυτωσε ? Διεθνες ρεζιλικι προβλεπω και πρωτη ειδηση στα μεγαλυτερα καναλια του κοσμου θα παιξει....
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
...δεν φτανει που πηγε χαριστικα στο Πεκινο , πηγε η μαλακισμενη και πηρε ντοπα με σκοπο τι ? Να παρει μεταλλιο και να πανηγυριζει σαν καραγκιοζης ? Δεν φταιει ομως μονο αυτη....αυτοι οι καραγκιοζηδες της ελληνικης ομοσπονδιας δεν τους ελεγχουν ? Να υποθεσουμε οτι και το χρυσο στην Ολυμπιαδα της Αθηνας ειναι αποτελεσμα ντοπας αλλα εκει την γλυτωσε ? Διεθνες ρεζιλικι προβλεπω και πρωτη ειδηση στα μεγαλυτερα καναλια του κοσμου θα παιξει....
μια του κλέφτη δυο του κλέφτη... έτσι δε λένε?
τρεις και......
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ναι, ενώ όλοι οι άλλοι πίνουν Hemo για να παίρνουν δύναμη. Απλά είναι θέμα τύχης και πόσο εξελιγμένα σκευάσματα παίρνεις για να σε πιάσουν.