Νέα

Πείραμα CERN - To τέλος του κόσμου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Άντε μάγκες 2 ωρίτσες μείνανε.ότι επιθυμείτε να κανετε προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Οπως σοφά είχαν κάνει και σε μία ταινία (δεν θυμάμαι τίτλο) βάλτε αλουμινόχαρτο γύρω από τα @@ σας !!!

Σε περίπτωση που δεν πεθάνουμε όλοι σήμερα, το αλουμινόχαρτο έχει αποδειχτεί ότι απωθεί την ραδιενέργεια και λοιπά μικρά σωματίδια ...

Μην μας μαραζώσουν και πέσουν από το Σορν και κάθε λοιπή επιστημονική τραμπακουλιά ...!!!

:2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :sperm: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στους ΟΙΩΝΟΥΣ του Μ.Ν.Σιάμαλαν με τον Μελ Γκίμπσον είχαν φορέσει τα αλουμινόχαρτα :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Ρε ξυπνείστε η είδηση είναι άλλη Ο Τσίπρας μιλάει στην Μύκωλο ( Μυκονο για τους αγράμματους).... με σύνθημα του αδελφάτου ... Όλο Όλο το κοτερο στον κώλο και Αλέξη μου και Σύριζα, για σας τον κώλο μου θα ξύριζα

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ρε ξυπνείστε η είδηση είναι άλλη Ο Τσίπρας μιλάει στην Μύκωλο ( Μυκονο για τους αγράμματους).... με σύνθημα του αδελφάτου ... Όλο Όλο το κοτερο στον κώλο και Αλέξη μου και Σύριζα, για σας τον κώλο μου θα ξύριζα
:uglystupid:  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ο οιωνός και όχι οι οιωνοί!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :grin: :grin: :grin:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Εγώ τη μόνη μαύρη τρύπα που φοβάμε είναι το νίμου γιατί αυτό με ρουφάει χρόνια τώρα χωρίς  τέλος

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Βλέπω πως σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα. από τη μία μας λένε πως το πείραμα είναι ασφαλές και από την άλλη πως δεν ξέρουν τι να περιμένουν.... Μία λάθος σχάση.. σε μποζόνια, νετρώνια, και πρωτόνια και όποια άλλα σωματίδια... και πράγματι ή θα ψάχνουμε να βρούμε την Ελβετία ή αντί για το σωματίδιο του Θεού θα γνωρίσουμε προσωπικά το Θεό τον ίδιο.... Αυτό λέει το φτωχό μου το μιαλό

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
παπαριες ακομη μια φορα. Φαινόμενα σαν και αυτά συμβαινουν στη φύση κάθε μέρα.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Φίλε Υpsolon αν μου επιτρέπεις άλλο η φύση άλλο το Σύμπαν... Μπορεί πράγματι να συμβάινουν όπως είπες αλλά σίγουρα κάποια εκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Μη ξεχνάς πως τα αστέρια που βλέπεις σήμερα σίγουρα είναι ¨πεθαμένα". Μέχρι νάρθει η εικόνα τους ( μέσω φωτός) σε σένα έχουν η αλλάξει μορφή , ή εξαυλωθεί ή τάχει φάει καμμιά μαύρη τρύπα

ΥΓ Και αν μου επιτρέπεις το παπαριές δεν χρειαζότανε. Λέμε την άποψη μας όλοι, με όσο το δυνατόν πιο λογικά επιχειρήματα και την λιγοστή γνώση που έχουμε στο μέτρο του δυνατού. 

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Ναι συμβαίνουν επί της γης. Καθημερινά βομβαρδίζεται με κοσμική ακτινοβολία ίδιων ενεργειών. Στο λέω σαν φυσικός.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Τό διάβασα΄Συναγωνιστή Duracell. Δεν έχω λόγους να αμφιβάλλω.. Αλλωστε τέτοιου είδους πειράματα γίνονται σε απειροελάχιστη κλίμακα σε ερευνητικά εργαστήρια πυρηνικής φυσικής. Ωστόσο οι ίδιοι λένε πως δεν ξέρουν τι θα βρούν.. και πως θα εξελιχθεί το πείραμα. Τα συμπεράσματα περί ασφάλειας βασίζονται στα μέχρι σήμερα επιστημονικά δεδομένα και ΓΝΩΣΗ. Το να ψάχνεις όμως να εντοπίσεις γνωστό μόνο θεωρητικά σωματίδιο που μόνο υποπτεύεσαι πως λειτουργεί και αντιδρά ( Δεν το ξέρεις με βεβαιόητα γιατί δεν τόχεις εντοπίσει μέχρι τώρα για να το μελετήσεις εμπεριστατωμένα) είναι άλλο θέμα. Πολλοί από τους επιστήμονες που λαμβάνουν μέρος έχουν επανηλλειμένα δηλώσει πως δεν "Γνωρίζουν τι θα βρούν". Με την προυπόθεση βέβαια πως το πείραμα που θα κρατήσει ΄δυο τρία χρόνια θα πάει καλά και δεν θα υπάρξουν τεχνολογικής φύσης παρατράγουδα. Και για να ξεκαθαρίσω και τη θέση μου. Θεωρώ καταπλητικό το πείραμα. Μόνο με την Γνώση πάει η ανθρωπότητα μπροστά. Η Γνώση άλλωστε είναι από τα πιο ισχυρά ένστικτά του Ανθρώπου να μην πω το πιο ισχυρό. Γιατί ακόμη και το γενετήσιο ένστικτο στο έρωτήμα " Πως θα πολλαπλασιαστούμε και θα διατηρήουμε το είδος μας βασίζεται"  

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ξερετε ομως ποση ενεργεια χρειαζεται για το πειραμα? ειμαι προοδευτικος αλλα με την φυση πρεπει να προσεχει κανεις!

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Το ποσό της ενέργειας είναι πολύ μεγάλο (14TeV). Φυσικά και πρέπει να υπάρχει προσοχή. Χωρίς πειράματα και θεωρία όμως τίποτα από όλα αυτά που χρησιμοποιούμε αυτή τη στιγμή και θεωρούμε δεδομένα δεν θα είχε υπάρξει.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ξερετε ομως ποση ενεργεια χρειαζεται για το πειραμα? ειμαι προοδευτικος αλλα με την φυση πρεπει να προσεχει κανεις!
Φίλε Hell, αν εννοείς σπατάλη ενέργειας, δεν θα διαφωνήσω επί της αρχής αλλά η Πρόοδος και η Γνώση θέλουν θυσίες και αναμφίβολλα έχουν κόστος. Να σου πω δυό τρία παραδείγματα. To Ιντερνετ για παραδείγμα ξεκίνησε ως στρατιωτική εφαρμογή, To ίδιο και το ραντάρ κλπ κλπ, δηλαδή μέσω των πολυδάπανων στρατιωτικών εξοπλιστικών κονδυλίων... Είμαι κατά των στρατιωτικών εξοπλισμών κλπ κλπ αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω το γεγονός δηλαδή την συμβολή της έρευνας που γίνεται... Αλλο παράδειγμα οι πολυδάπανες ωκεανογραφικές μελέτες. Με πρώτη σκέψη αναρωτιέται κάποιος γιατί τόσα λεπτά πεταμένα όταν πεινάει κόσμος, πεθαίνουν κλπ κλπ. Κι όμως όι ωκεανογράφοι ήταν οι πρώτοι από τις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα (τέλη του εβδομήντα συγκεκριμένα) που άρχισαν να προειδοποιούν για το λειώσιμο των πάγων και τις κλιματολογικές αλλαγές που συνέβησαν πρόσφατα και βλέπουμε σήμερα τα πλοία να περνουν σχεδόν άνετα την αρκτική θάλασσα  από Ρωσία για Καναδά... Και πολλές άλλες έρευνες διαφόρων κλάδων που μας φαίνονται πολυδάπανες ή ακατανόητες

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ναι αλλα ειναι πολλα δις μπικικινια!!

Stories

Νέο!

Stories