1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Μηνύματα
- 60.677
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είσαι μέγας ζωγράφος πάντως...δε γαμιετε ρε φιλε ειπα να βαλω λιγο "χρωμα" στην ζωη μας....
είσαι μέγας ζωγράφος πάντως...δε γαμιετε ρε φιλε ειπα να βαλω λιγο "χρωμα" στην ζωη μας....
Στους ΟΙΩΝΟΥΣ του Μ.Ν.Σιάμαλαν με τον Μελ Γκίμπσον είχαν φορέσει τα αλουμινόχαρτα
Ρε ξυπνείστε η είδηση είναι άλλη Ο Τσίπρας μιλάει στην Μύκωλο ( Μυκονο για τους αγράμματους).... με σύνθημα του αδελφάτου ... Όλο Όλο το κοτερο στον κώλο και Αλέξη μου και Σύριζα, για σας τον κώλο μου θα ξύριζα
....από τη μία μας λένε πως το πείραμα είναι ασφαλές και από την άλλη πως δεν ξέρουν τι να περιμένουν...
ναι αλλα οχι επι της γης!! :oπαπαριες ακομη μια φορα. Φαινόμενα σαν και αυτά συμβαινουν στη φύση κάθε μέρα.
Τό διάβασα΄Συναγωνιστή Duracell. Δεν έχω λόγους να αμφιβάλλω.. Αλλωστε τέτοιου είδους πειράματα γίνονται σε απειροελάχιστη κλίμακα σε ερευνητικά εργαστήρια πυρηνικής φυσικής. Ωστόσο οι ίδιοι λένε πως δεν ξέρουν τι θα βρούν.. και πως θα εξελιχθεί το πείραμα. Τα συμπεράσματα περί ασφάλειας βασίζονται στα μέχρι σήμερα επιστημονικά δεδομένα και ΓΝΩΣΗ. Το να ψάχνεις όμως να εντοπίσεις γνωστό μόνο θεωρητικά σωματίδιο που μόνο υποπτεύεσαι πως λειτουργεί και αντιδρά ( Δεν το ξέρεις με βεβαιόητα γιατί δεν τόχεις εντοπίσει μέχρι τώρα για να το μελετήσεις εμπεριστατωμένα) είναι άλλο θέμα. Πολλοί από τους επιστήμονες που λαμβάνουν μέρος έχουν επανηλλειμένα δηλώσει πως δεν "Γνωρίζουν τι θα βρούν". Με την προυπόθεση βέβαια πως το πείραμα που θα κρατήσει ΄δυο τρία χρόνια θα πάει καλά και δεν θα υπάρξουν τεχνολογικής φύσης παρατράγουδα. Και για να ξεκαθαρίσω και τη θέση μου. Θεωρώ καταπλητικό το πείραμα. Μόνο με την Γνώση πάει η ανθρωπότητα μπροστά. Η Γνώση άλλωστε είναι από τα πιο ισχυρά ένστικτά του Ανθρώπου να μην πω το πιο ισχυρό. Γιατί ακόμη και το γενετήσιο ένστικτο στο έρωτήμα " Πως θα πολλαπλασιαστούμε και θα διατηρήουμε το είδος μας βασίζεται"
Φίλε Hell, αν εννοείς σπατάλη ενέργειας, δεν θα διαφωνήσω επί της αρχής αλλά η Πρόοδος και η Γνώση θέλουν θυσίες και αναμφίβολλα έχουν κόστος. Να σου πω δυό τρία παραδείγματα. To Ιντερνετ για παραδείγμα ξεκίνησε ως στρατιωτική εφαρμογή, To ίδιο και το ραντάρ κλπ κλπ, δηλαδή μέσω των πολυδάπανων στρατιωτικών εξοπλιστικών κονδυλίων... Είμαι κατά των στρατιωτικών εξοπλισμών κλπ κλπ αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω το γεγονός δηλαδή την συμβολή της έρευνας που γίνεται... Αλλο παράδειγμα οι πολυδάπανες ωκεανογραφικές μελέτες. Με πρώτη σκέψη αναρωτιέται κάποιος γιατί τόσα λεπτά πεταμένα όταν πεινάει κόσμος, πεθαίνουν κλπ κλπ. Κι όμως όι ωκεανογράφοι ήταν οι πρώτοι από τις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα (τέλη του εβδομήντα συγκεκριμένα) που άρχισαν να προειδοποιούν για το λειώσιμο των πάγων και τις κλιματολογικές αλλαγές που συνέβησαν πρόσφατα και βλέπουμε σήμερα τα πλοία να περνουν σχεδόν άνετα την αρκτική θάλασσα από Ρωσία για Καναδά... Και πολλές άλλες έρευνες διαφόρων κλάδων που μας φαίνονται πολυδάπανες ή ακατανόητεςξερετε ομως ποση ενεργεια χρειαζεται για το πειραμα? ειμαι προοδευτικος αλλα με την φυση πρεπει να προσεχει κανεις!