Νέα

Πείραμα CERN - To τέλος του κόσμου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 563
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Α, και να μην το ξεχασω...
Σ αυτο μπορεις να δεις live το πειραμα. Σου προτεινω να συνδεθεις την ωρα που θα κανεις σεξ, ωστε να χεις δικαιολογια για ό,τι μεχρι τωρα δεν ηθελε να σου κανει η καλη σου. "Αγαπη μου, ερχεται το τελος του κοσμου! Τι λες για ενα A-level και μετα CIM"??? Ακομα καλυτερα φωναξε και την ξαδερφη σου να μου τα κανετε και οι δυο"
:2funny: :2funny: :2funny:

KissMyJaZZ

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Α, και να μην το ξεχασω...
Σ αυτο μπορεις να δεις live το πειραμα. Σου προτεινω να συνδεθεις την ωρα που θα κανεις σεξ για να χεις δικαιολογια για ότι μεχρι τωρα δεν ηθελε να σου κανει η καλη σου. "Αγαπη μου, ερχεται το τελος του κοσμου! Τι λες για ενα A-level και μετα CIM"??? Ακομα καλυτερα φωναξε και την ξαδερφη σου να μου τα κανετε και οι δυο"
:2funny: :2funny: :2funny:

είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι κάτι τέτοιο σκέφτηκαν...πάω να πάρω τηλέφωνο την γυναίκα μου ...αλλά κ κάτι φίλες!!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μετανοειτε. Εφτασε το τελος του κοσμου.
Αμερικανικος δακτυλ(ι)ος και αυτο.

Επισκέπτης

ρεεεεεεεεεεεεεεεε μπαλαμουτιάζονται σ'αυτο το λινκ.....

υποτίθεται θα βλέπαμε το πειραμα....κ εδω δειχνει τσονταααααααααα.........

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Περα απ'την πλακιτσα...αυριο το πρωι στις 9.30 λεει θα βαλουν μπρος....εεε αν ειναι σα τους δικους μας τους Δ.Υ...τοτε...κατα τις 12...θα πινουμε καφεδακι....κ θα κολατσιζουμε.....χαχαχαχαχαχαχα

Ρε με τι μαλακιες ασχολειται ο κοσμος......

Δουλεια δεν ειχα ο διαολος...γαμουσα τα παιδια μου......

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αγόρια κ κορίτσια σήμερα γαμήστε ότι μπορείτε γιατί αυτή μπορεί να είναι κ η τελέυταία μας μέρα στον πλανήτη!!! αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί το "πείραμα του αιώνα " όπως ονομάζεται δηλ. το CERN !!!! Τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν πολλά ....κάποια σενάρια μιλάνε ακομα κ για μαύρες τρύπες που μπορούν να καταπιούν όλο τον πλανήτη.. (καμία σχέση με τα γνωστά μαυράκια στο κέντρο ) !!!! περισσότερεσ πληροφορίες εδώ
αλλά κ με ένα ψάξιμο στο google θα βρείτε πολλά κ διάφορα...
το νου σας λοιπόν κ γαμάτε γιατί ίσως κ να χανόμαστε!!!!!

Ειναι αδυνατον να συμβει κατι τετοιο.
Δεν θα επεκταθω επιστημονικα διοτι βαριεμαι και ειναι μεγαααααλη κουβεντα.
Τωρα για καποιες κατηγοριες ανθρωπων το τελος συμβαινει καθε μερα σχεδον (Ιαχοβαδες κτλ).

Βαρεθηκα να ακουω θεωριες του τελους του κοσμου.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Στο παρακατω βιντεο βλέπουμε την ψυχραιμη αντιδραση του Ελληνα επιστημονα που μετεχειστο πειραμα!!

[youtube=425,350]2Qey0FqPt0s[/youtube]

ΥΓ Ασχετο φαντασου νε εισαι ετοιμος για εγχειρηση και να μπει ο χειρουργος  να σε επισκεφθει και να σιγοτραγουδα αυτο !!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μιας και πιάσαμε τους αποχαιρετισμούς και επειδή δεν με βλέπω να ξαναμπαίνω το βράδυ....

[youtube=425,350]7nZKMm-nOsc[/youtube]

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :-* :'( :-* :'( :-* :'( :-* :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Anal_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0

www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=935833&lngDtrID=252]http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=935833&lngDtrID=252[/url]
[sup]
Κάτω από το βουκολικό τοπίο στα σύνορα Γαλλίας-Ελβετίας, χιλιάδες επιστήμονες από όλο τον κόσμο ετοιμάζονται να ενεργοποιήσουν την Τετάρτη το μεγαλύτερο και περιπλοκότερο επιστημονικό όργανο του κόσμου. Ο LHC (Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων) θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο στο Σύμπαν με μια «αναπαράσταση» της Μεγάλης Έκρηξης.[/sup][glow=red,2,300]Μεταξύ άλλων, ο LHC είναι αρκετά πιθανό να παράξει το μυστηριώδες «μποζόνιο του Χιγκς», γνωστό και ως «Σωματίδιο του Θεού», ένα σωματίδιο του Καθιερωμένου Μοντέλου που εξηγεί γιατί ορισμένα σωματίδια έχουν μάζα ενώ άλλα όχι.[/glow]
Τα σωματίδια της υπερσυμμετρίας ίσως βοηθήσουν να δοθεί μια εξήγηση στην εντυπωσιακή ανακάλυψη ότι η ορατή ύλη δεν αποτελεί παρά ένα πολύ μικρό μέρος του Σύμπαντος -το υπόλοιπο αποτελείται από τη μυστηριώδη «σκοτεινή ύλη» και την ακόμα πιο μυστηριώδη «σκοτεινή ενέργεια», η οποία δρα αντίθετα από τη βαρύτητα.

Τι μπαζονια και μαυρεσ τρυπες. Την κατσαμε μου φαινεται.

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Σε 10 ώρες την κάτσαμε....Στις 9πμ ώρα Ελλάδος θα γαμηθεί ο Δίας...Προλαβαίνω ένα μασάζ ή όχι? :think:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Στη πρώτη δοκιμή θα παραβρεθεί και ο Επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης..... :S :S :S :S :S :S

Συνημμένα

• mtsocernda3.jpg
    mtsocernda3.jpg
    62,4 KB · Εμφανίσεις: 24

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τρεχάτεεεεεεεεεεεεε..................πού είναι το διαστημόπλοιο μου ρεεεεεεεεεεεεεεεε......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KissMyJaZZ

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στη πρώτη δοκιμή θα παραβρεθεί και ο Επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης..... :S :S :S :S :S :S
την πουτσίσαμε....θα μας φάει όλους η μαύρη τρύπα λέμε...!!!!

πάντως πλάκα πλάκα αν φτιαχτεί καμιά μαύρη τρύπα όπως ελπίζουν πολλοί επιστήμονες την κάτσαμε....κ ας λένε ότι θα είναι πολύ μικρή!!! αυτές οι τρύπες δε μασάνε τίποτα...καταπίνουν πολλά περισσότερα από κάτι άλλες!!

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
τρεχάτεεεεεεεεεεεεε..................πού είναι το διαστημόπλοιο μου ρεεεεεεεεεεεεεεεε......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άσε το διαστημόπλοιο.....Κάπου άκουσα για μια μεγάλη στοά/τρύπα κάπου στον Βοτανικό...Εκεί να κρυφτούμε... :2funny: :2funny: :2funny:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
την πουτσίσαμε....θα μας φάει όλους η μαύρη τρύπα λέμε...!!!!

πάντως πλάκα πλάκα αν φτιαχτεί καμιά μαύρη τρύπα όπως ελπίζουν πολλοί επιστήμονες την κάτσαμε....κ ας λένε ότι θα είναι πολύ μικρή!!! αυτές οι τρύπες δε μασάνε τίποτα...καταπίνουν πολλά περισσότερα από κάτι άλλες!!

για δες εδω μια τρυπα τι ρουφαει.......

Συνημμένα

• 00026486.jpg
    00026486.jpg
    101,4 KB · Εμφανίσεις: 18

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτή δεν είναι μαύρη τρύπα ρε... Χρωματιστή είναι.....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom