Spirou_Patsi40
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
Καλησπερα
Στην βραδινη βαρδια θα βρισκεται η Αντζελα :-* :-* :-*
Στην βραδινη βαρδια θα βρισκεται η Αντζελα :-* :-* :-*
Εγω γιατί βρήκα εκεί την Ξενια το απογευμα;
Απλά τέλεια
Συμφωνώ μαζί σου στο ΜΑΥΡΟ στις κακες υπηρεσίες κοριτσιών. Για μένα όταν η καθεμιά δεν σέβεται τα λεφτά που δίνει ο καθένας με τη συμπεριφορά της τότε καλα κάνουν και δεν της σεβονται και οι πελατες.Οσο για τα στούντιο όσες φορές έχω δει στραβά και τα έχω πει της ποιο πολλές φορές έχω λάβει στραβωμουτσουνιές και απαντήσεις του τύπου εάν δεν σαρέσει μην ξαναπατήσεις.Καλησπερα![]()
Οταν γινεται αυτο τοτε αυτος που το επαθε πρεπει να το πει, η να μην επιλεξει ξανα το στουντιο.( καθως δεν μπαινουν ολοι οι πελατες στο site και στο forum για να ενημερωνουν, μερικοι αγνοουν και την υπαρξη του ). Η αγορα εχει παρα πολλα μαγαζια και πολλες επιλογες, και οταν καπου δεν περασε καποιος καλα η το αναφερει, η δεν ξαναπερναει απτο συγκεκριμενο, ειτε και τα δυο μαζι. Δεν αναγκαζουμε κανεναν να επιλεξει εμας, προσπαθουμε για το καλυτερο, αλλα παντα θα υπαρχουν δυσαρεστημενοι πελατες.
Δεν με "θιξατε"... Απλα υπαρχουν τροποι και "τροποι". Ναι μεν οι κοπελες κανουν αυτη τη δουλεια, δεν σημαινει ομως οτι τους λειπει η αξιοπρεπεια ωστε να ερχεται ενας και να γραφει με τετοιο τροπο. ;)
Συμφωνώ μαζί σου στο ΜΑΥΡΟ στις κακες υπηρεσίες κοριτσιών. Για μένα όταν η καθεμιά δεν σέβεται τα λεφτά που δίνει ο καθένας με τη συμπεριφορά της τότε καλα κάνουν και δεν της σεβονται και οι πελατες.Οσο για τα στούντιο όσες φορές έχω δει στραβά και τα έχω πει της ποιο πολλές φορές έχω λάβει στραβωμουτσουνιές και απαντήσεις του τύπου εάν δεν σαρέσει μην ξαναπατήσεις.