barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.151
- Πόντοι
- 5.506
Και δω ο δικός σου. Κάπου στο βάθος αχνοφαίνεται η γνώμη σου.στον κωλο σου μαζι με οτι αλλο βαζεις
Και δω ο δικός σου. Κάπου στο βάθος αχνοφαίνεται η γνώμη σου.στον κωλο σου μαζι με οτι αλλο βαζεις
Από πίσω μου τρέχεις κουράδα, κότα λειράτη. Κάνεις και τον αδιάφορο.Τύπε, δεν τα δέχομαι αυτά.
Επειδή κάποιου του αρέσει στραπόνιασμα και κατούρημα, πρέπει να τον απαξιώνουμε ;
Χολή βγάζεις χολή θα ελαφρύνει η ψυχούλα σου άμα γαμας λίγοΠοσο μισεις τον ευατο σου που ησουν μπαν και εβαλες ολα τα κονσερβα αστειακια στο πατο σου
ρε δεν ειναι τρελος ο ανθρωπος ! μια χαρα ανθρωπος ητανε ! με κανεναν δεν ειχε τσακωθει ! ασε τι λενε ! ειναι απο το 1996 εκει ο ανθρωπος και κανενα προβλημα δεν ειχε δημιουργησει ! μην πιστευεις τους κωλοδημοσιογραφους
Θα σου έλεγα τι ξέρει τυπε...Καλά και από το 1957 που γεννήθηκε δεν είχε προκαλέσει κανένα πρόβλημα.
Πριν σκοτώσει πρώτη φορά κανείς δεν έχει ξανασκοτώσει.
Θα μου πεις γιατί τον σκότωσε;
Τον απειλούσε, του γάμησε την κόρη, επειδή ήταν Αλβανός; Τι ξέρεις ότι είπε η έκανε; Ξέρεις;
Χολή βγάζεις χολή θα ελαφρύνει η ψυχούλα σου άμα γαμας λίγο
ποια αστυνομια? υπαρχει κατι τετοιο στο ελλαντα?
Τέρμα το τζέρτζελο ;
Κι έλεγα να περάσω λίγες νυχτερινές ώρες εδώ ... τελείως μαλακία η φάση .........
ούτε ένα ραντεβού θανάτου .........
έχει βάλει και ψοφόκρυο εδώ .........
έπρεπε να πάω πάλι στον κολλητό στο μοναστηράκι ....... πάλι θα ξεναγεί τουρίστριες ο γαμιόλης ........
Φυσικά μωρή γαμιόλα, με τόση υγρασία στην υπόγα τι περιμένεις;έχει βάλει και ψοφόκρυο εδώ .........
Τύπε ... επειδή βάζει ψύχρα τώρα τα βράδια αφού ...Θα σου έλεγα τι ξέρει τυπε...
διαβασε πιο προσεχτικα ! εγω εγραψα πως δεν ητανε τρελος απλα τον εφτασαν στα ορια του και του ανεβηκε μαλλον το αιμα στο κεφαλι και μετα οποιον παρει ο χαρος !
Αλλη περιπτωση αυτη ρε τυπε,εντασεται στην κατηγορια "απεντομωση -μυοκτονια"μπορει τυπε,αλλα δεν σκοτωνεις ετσι εναν αλλο χυστη
μονο αν ειναι γυφτος,οποτε του ριχνεις ναπαλμ
Ευτυχώς βρέθηκαν άντρες με αρχίδια να τον εκδιώξουν.Ολοι μια χαρα βολεμενοι ηταν τοτε,ΜΟΝΟ ο Βασιλεας που ηταν ο μοναδικος που εκανε αντισταση εκδιωχθηκε
Και δεν καταλαβαίνω γιατί το πήρες επί προσωπικού εγώ άφηνα υπονοούμενα για ένα χλιδαφραγκο που εκλειπαρουσε για βοήθεια ώρες σε ανοιχτή ακρόαση με τον αρχηγό γεεθα ευδαπ ουλεν γαδα να έρθουν να τον μαζέψουν με σούπερ πούμα και τελικά κατέληξε να περπατάει με τα πουμα 3 ώρες στο αγιάζι να τον φορτώσουνε σε καναδέζα και να τον πάνε για διανυκτέρευση στον Ερατώ στο Θησείο με τα ψωλοχυμενα σεντόνια. Βέβαια έκανε αγωγές ζήτησε αποζημιώσεις γαμησε το κράτος μεσολάβησαν υψηλά ισταμενοι και πήρε διακόσιες τριάντα οχτώ και ενενήντα δύο σέντς .για έναν γνωστό μου λεωΣαολιν θα γινεις μεχρι να γαμησεις εσυ ...
Θα σβηνεις κεριά με την σκεψη
ψηνεται καλο μαδομουνι και νυσταζω γαμω τη πουτανα μουΚαι δεν καταλαβαίνω γιατί το πήρες επί προσωπικού εγώ άφηνα υπονοούμενα για ένα χλιδαφραγκο που εκλειπαρουσε για βοήθεια ώρες σε ανοιχτή ακρόαση με τον αρχηγό γεεθα ευδαπ ουλεν γαδα να έρθουν να τον μαζέψουν με σούπερ πούμα και τελικά κατέληξε να περπατάει με τα πουμα 3 ώρες στο αγιάζι να τον φορτώνουμε σε καναδέζα και να τον πάνε για διανυκτέρευση στον Ερατώ στο Θησείο με τα ψωλοχυμενα σεντόνια. Βέβαια έκανε αγωγές ζήτησε αποζημιώσεις γαμησε το κράτος μεσολάβησαν υψηλά ισταμενοι και πήρε διακόσιες τριάντα οχτώ και ενενήντα δύο σέντς .για έναν γνωστό μου λεω
Ευτυχώς βρέθηκαν άντρες με αρχίδια να τον εκδιώξουν.
ψηνεται καλο μαδομουνι και νυσταζω γαμω τη πουτανα μου