Νέα

Πειραιάς και το χρώμα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι άλλο θα ακούσουμε, φοβόμαστε να περάσουμε από το πασαλιμάνι...έλεος ρε μάγκες, εντάξει η προπαγάνδα έχει και τα όριά της...
άντε κάντε τίποτα εγκαίνια στο πασαλιμάνι για τη floriginal να πάνε οι φάπες σύννεφο...όπως παλιά...φιλάκια κούκλες..

Φιλακια πολλα.. και μην μου αγχεσαι.. ολα θα τα διαπιστωσετε σιγα σιγα.
Θελετε το χρονο σας αλλωστε.. ακομα με καρβουνο λειτουργειτε.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Λαθος ολοι σας.  :idiot:  Ο Πειραιας, η Αθηνα, η Ελλαδα ολη εχουν κοκκινο χρωμα. Κατακκοκινο!!! Το χρωμα του αιματος που αφηνουν πισω τους ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ οι ......"φιλαθλοι" του Ολυμπιακου.....  :headbang:

Συνημμένα

• epeisodia-gipeda.gif
    epeisodia-gipeda.gif
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 39

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ακόμα να απαντήσετε όμως. τι έγινε με τη floriginal στο πασαλιμάνι? τα έκανε τα εγκαίνια ή ακόμα τρώει φάπες?

ρε μαγκα αφου δεν σε ακολουθανε γιατι συνεχιζεις?
εδω ειμαστε παρειτσα Αεκτζηδες ολυμπιακοι παναθηναικοι και κανουμε χαβαλε τα οπαδικα σου βγαλτα εκει που πρεπει...ας πουμε πρως βορεια προαστια....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Agnoste αν θέλεις να ξεδώσεις μπορείς να ανοίξεις ένα δικό σου thread και να να τα λες με τους υπόλοιπους μαγκίτες εκεί μέσα. Σε καμιά περίπτωση δεν θα κάνεις κώλο τα thread των άλλων.

agnostos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
σιγά το σοβαρό θέμα ρε μάγκες, τι χρώμα έχει το πασαλιμάνι...έλεος δηλαδή...χαλαρώστε λίγο...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
ρε μαγκα αφου δεν σε ακολουθανε γιατι συνεχιζεις?
εδω ειμαστε παρειτσα Αεκτζηδες ολυμπιακοι παναθηναικοι και κανουμε χαβαλε τα οπαδικα σου βγαλτα εκει που πρεπει...ας πουμε πρως βορεια προαστια....

Eεεεεπ! Τι σου έκαναν τα βόρεια προάστια καλέ? Είμαι κακό παιδί εγώ???

ΥΓ.: Φίλε ολυμπιακάρα! Βγήκε το νέο Red Believers! Έχει ρεπορτάζ πως θα φέρει ο Πέτρος τον Σώκρατες, τον Ζαιρζίνιο, τον Μουρίνιο, τον Ροναλντίνιο, τον Φετίνιο,  τον Μπουρδουκλοσίνιο, τον Σπασοκλαμπάνια και για γυμναστή τον Θέμίνιο Αναστασιαδίνιο.... Τρέξε στα περίπτερα!!!! Έχει και δώρο ρολόι σε σχήμα τηγανιού!!!!

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ʼστον ρε .Εμείς αγαπάμε όλα τα τετράποδα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Eεεεεπ! Τι σου έκαναν τα βόρεια προάστια καλέ? Είμαι κακό παιδί εγώ???

ΥΓ.: Φίλε ολυμπιακάρα! Βγήκε το νέο Red Believers! Έχει ρεπορτάζ πως θα φέρει ο Πέτρος τον Σώκρατες, τον Ζαιρζίνιο, τον Μουρίνιο, τον Ροναλντίνιο, τον Φετίνιο,  τον Μπουρδουκλοσίνιο, τον Σπασοκλαμπάνια και για γυμναστή τον Θέμίνιο Αναστασιαδίνιο.... Τρέξε στα περίπτερα!!!! Έχει και δώρο ρολόι σε σχήμα τηγανιού!!!!

εσυ εισαι μια χαρα παλικαρι  οπως ο germaon kia o sxsite(sorryαν ξεχασα καποιων)!!!εισαι μελος της παρεας που κανουμε και δεν προκαλουμε....
απλως αν δεν κανω λαθος οργανωμενοι ολυμπικοι δεν ερχονται απο τα μερη μας.....

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
^Κόντρα για πάντα απέναντι σε αυτούς που μας θέλουν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Ευτυχώς αρκετοί απ'όσο βλέπω, έχουμε αυτή την αντίληψη για το παιχνίδι.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
^Κόντρα για πάντα απέναντι σε αυτούς που μας θέλουν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Ευτυχώς αρκετοί απ'όσο βλέπω, έχουμε αυτή την αντίληψη για το παιχνίδι.

αυτο ακριβως λεω ρε μαγκα!!!

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
παντως το πρωταθλημα ξερουμε τι χρωμα θα εχει.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Κορακί?  :dancing:

Ε και τι να γίνει, μπράβο στην ΠΑΕ Ολυμπ. για τις επιτυχίες της. Εγώ δύο αποτελέσματα θέλω να δω για να πειράζω τους φίλους μου ολυμπιακούς(οι οποίοι είναι ελάχιστοι, όχι με την θέληση μου) και ας κάνουν ό,τι θέλουν μετά. Ας ψήνουν αρνιά στο γήπεδο. Α, ας κάνει και ο Κοντογουλίδης το θαύμα του να γελάσουμε και λίγο πιο νωρίς.

mfrankie

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι κιτρινα και κοκκινα λετε εδω μεσα, ΕΘΝΙΚΑΡΑ ρε μουτρα, μπλε ειναι και το πασαλιμανι και η καστελλα και το φαληρο και η πειραικη και παντου.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ παντου.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Το οτι ειστε αυτοκρατορας του Ελληνικου Πολο , ειναι πολυ καλο για τον Ελληνικο Αθλητισμο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom