Νέα

Πέφτει και ο Καντάφι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 789
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

θα γινει τελικα και χερσαια επεμβαση στην λιβυη για τα πετρελαια;

• ναι

Ψήφοι: 36 78,3%
  • οχι

Ψήφοι: 6 13,0%
  • δεν ξερω /δεν απαντω

Ψήφοι: 4 8,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    46

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
η μηπως πετουσε τιποτα σερβικο μετα τις πρωτες μερες του πολεμου ? οικειοθελως δεν πετουσαν οι σερβοι η μηπως επειδη τους ξετιναξαν οι συμμαχοι σχεδον τον αφρο της μαχητικης τους δυναμης . ρωταω ρε συ, εγω που δεν γνωριζω τι σημαινει <<διασπορα>> να μου πεις εσυ ... φιλικα ε?
πολυ sas διαβαζεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε φιλε μαυρα μεσανυχτα εχεις, πολλα εργα με βαν νταμ βλεπεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
aigeas , αν διαθετεις στοιχεια , για εμενα τον ασχετο , ναι σε παρακαλω διαφωτισε με. ειμαι οοοοολος αυτια. ειμαι περιεργος να ακουσω πως στο διαολο καταφεραν οι σερβοι κι εχασαν ενα πολεμο αφου κανεις δεν τους χτυπησε τις στρατιωτικες τους δυναμεις , αφου κανεις δεν τους επεβαλε απαγορευση πτησεων , αφου κανεις δεν τους εσυρε σε αποδοχη των ορων που επεβαλαν οι συμμαχοι ... τι διαολο! αληθεια ειμαι περιεγος να ακουσω. αποτελει μυστυριο , ετσι δεν ειναι?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
λες να την σηκωνει την φουστανελα  του τσολια  :2funny: :2funny:
ουυυ

αφου του αρεσε τοσο πολυ η περιοχη του πιεξουλη που αμεσως μετα αποφασισε να μετακομισει μονιμα παραδιπλα, στη Συγγρου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται το ποσο μαλακες ειμαστε.

Τι δουλεια εχουμε εμεις διπλα απο την Γαλλια???

4 αεροπλανα θα σταλουν λεει... για να κανουμε τι? Τα τσιρακια?

στους ισραηλινους ουτε που ειπε κανεις.... τιποτα χαχαχχαχα

οι ρωσοι ειπαν ανοιχτα την αποψη τους... οτι ειστε μαλακες με την επεμβαση κτλπ

εγω παντως βλεπω πως οι δυνατες χωρες δεν αναμειγνυονται σαν τσιρακια διπλα στο πλευρο των Μ. Δυναμεων

εμας που μας εχουν για μαλακες και τσιρακια μας φωναζουνε.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
aigeas , αν διαθετεις στοιχεια , για εμενα τον ασχετο , ναι σε παρακαλω διαφωτισε με. ειμαι οοοοολος αυτια. ειμαι περιεργος να ακουσω πως στο διαολο καταφεραν οι σερβοι κι εχασαν ενα πολεμο αφου κανεις δεν τους χτυπησε τις στρατιωτικες τους δυναμεις... αληθεια ειμαι περιεγος να ακουσω. αποτελει μυστυριο , ετσι δεν ειναι?
επειδη το εκοψα οτι εισαι μυρωδιας, και πολυ μαλιστα, οταν χτυπας αδεια κτιρια,ερημες εγκαταστασεις, αεροδρομια χωρις αεροπλανα, τι ακριβως καταστρεφεις;;; αν δεν κανω λαθος ελαχιστα αρματα καταστραφηκαν, οπως και ελαχιστα αεροπλανα, νεκροι στρατιβωτες δεν υπηρξαν, οι ''πολυ'' αμερικανοι κατεστρεψαν την υποδομη του σερβικου κρατους, εργοστασια παραγωγης ρευματος, αυτοκινητοβιομηχανια κ.α, στρατιωτικα πληγματα ηταν ελαχιστα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι ! και μετα να μας πουνε <<gooood boy>> και να μας δωσουν γλυκισμα

ΕΓω παντως ντρεπομαι που ειμαι ελληνας.

Αλλη τακτικη εχω για τα προσωπικα μου θεματα... (ποτε δεν θα γινομουν τσιρακι κανενος
παρα θα τον ελεγχα μεσω της μαγκιας μου)

και τωρα βλεπω πως το εθνος που αντιπροσωπευω ... κανει τα παντελως αντιθετα απο αυτα που εχω
εγω σαν νοοτροπια.

Ειναι απογοητευτικο. Μετα σου λενε πηγαινε φανταρος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το χετε παρει πρεφα πως ειμαστε ο χειροτερος λαος απο αποψη νοοτροπιας?

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
οταν χτυπας αδεια κτιρια,ερημες εγκαταστασεις, αεροδρομια χωρις αεροπλανα, τι ακριβως καταστρεφεις;;; αν δεν κανω λαθος ελαχιστα αρματα καταστραφηκαν, οπως και ελαχιστα αεροπλανα, νεκροι στρατιβωτες δεν υπηρξαν, οι ''πολυ'' αμερικανοι κατεστρεψαν την υποδομη του σερβικου κρατους, εργοστασια παραγωγης ρευματος, αυτοκινητοβιομηχανια κ.α, στρατιωτικα πληγματα ηταν ελαχιστα
ρωτησες προηγουμενως <<στην σερβια οι αμερικανοι βομβαρδισαν εστω και εναν στρατιωτικο στοχο;;>> . σωστα? ε, ναι εστω εναν χτυπησαν. μπορει και 2 . μπορει και 1000 δεν ξερω, δεν τους χτυπησα εγω , ουτε εχω προσβαση στις εκθεσεις επιτυχιας των τοτε επιχειρησεων. εχεις μηπως εσυ? μηπως μπορεις απο την πολυθρονα σου να αξιολογησεις κατα ποσο ηταν επιτυχεις η οχι οι επιχειρησεις ? οχι ε? το φανταστηκα ...

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
ΕΓω παντως ντρεπομαι που ειμαι ελληνας.
μπα ? τωρα σας πιασαν οι ντροπες ? το οτι ψηφισες (οπως κι ολοι μας αλλωστε) κυβερνηση κι αντιπολιτευση που εχουν γαμησει τη χωρα συστηματικα... για αυτο δεν ντρεπεσαι? δεν σε πειραξε αυτο?

το οτι εχουμε καταντησει ισως η χειροτερη ρατσα και πιο τεμπελχαναδες της ευρωπης και ρεζιλευουμε εμεις οι ιδιοι τους προγονους μας δεν σε πειραξε? τωρα μας επιασαν οι σφιξεις για τον καημενο λυβικο λαο?

...η μηπως (και αυτο δεν αποτελει σε καμια περιπτωση δικαιολογια για τον χοντρο) ο παγκαλος ειχε αδικο στο <<μαζι τα φαγαμε>> και στο <<κοπροσκυλα>> για τους δημοσιους υπαλληλους ? ειλικρινα, υπαρχει καποιος που εστω και ενδομυχα πιστευει πως αυτες οι μαλακιες του παγκαλου, δεν εχουν βαση?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
επειδη το εκοψα οτι εισαι μυρωδιας, και πολυ μαλιστα, οταν χτυπας αδεια κτιρια,ερημες εγκαταστασεις, αεροδρομια χωρις αεροπλανα, τι ακριβως καταστρεφεις;;; αν δεν κανω λαθος ελαχιστα αρματα καταστραφηκαν, οπως και ελαχιστα αεροπλανα, νεκροι στρατιβωτες δεν υπηρξαν, οι ''πολυ'' αμερικανοι κατεστρεψαν την υποδομη του σερβικου κρατους, εργοστασια παραγωγης ρευματος, αυτοκινητοβιομηχανια κ.α, στρατιωτικα πληγματα ηταν ελαχιστα
βασικα αυτο θελανε
δεν υπηρχε σχεδιο για χερσαια επιθεση
απλα να γονατισουν το καθεστως

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω ντρεπουμε που στελνουμε μονο 4 μαχητικα...και αυτα οχι για βομβαρδισμους...θα ηθελα να στελναμε 24 και να κανουν ντου με τα υπολοιπα..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρωτησες προηγουμενως <<στην σερβια οι αμερικανοι βομβαρδισαν εστω και εναν στρατιωτικο στοχο;;>> . σωστα? ε, ναι εστω εναν χτυπησαν. μπορει και 2 . μπορει και 1000 δεν ξερω, δεν τους χτυπησα εγω , ουτε εχω προσβαση στις εκθεσεις επιτυχιας των τοτε επιχειρησεων. εχεις μηπως εσυ? μηπως μπορεις απο την πολυθρονα σου να αξιολογησεις κατα ποσο ηταν επιτυχεις η οχι οι επιχειρησεις ? οχι ε? το φανταστηκα ...
κοιτα ποσους στρατιωτικους στοχους βομβαρδισαν.....                

Βομβαρδιστικός πόλεμος κατά της Σερβίας

Στις 24. März 1999 ξεκίνησαν τα κράτη-μέλη της ΝΑΤΟ έναν άσπλαχνο βομβαρδιστικό πόλεμο κατά της Σερβίας και του Μαυροβουνίου χωρίς εντολή των Η.Ε. Η δυνατότερη στρατιωτική συμμαχία βομβάρδισε και κατέστρεψε σκόπιμα μέσα σε 78 μέρες και νύχτες ένα μικρό ευρωπαϊκό κράτος και ιδρυτικό μέλος των Η.Ε. με ακόλουθο απολογισμό:

1200 ΤΩΝ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΤΑΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ
53 νοσοκομεία
300 σχολεία
7.643 σπίτια οικογενειών
50 εκκλησίες και μοναστήρια
αμέτρητα γηροκομεία και παιδικούς σταθμούς
σημαντικά μέρη της οικονομικής υποδομής
Οι πάνω από 500 πολίτες, εκ των οποίων 88 παιδιά, καταλογίστηκαν κυνικά στην «ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΖΗΜΙΑ» και ο αλλοτινός Καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ (Bundeskanzler Gerhard Schröder) εξήγησε επίσης κυνικά, ότι αυτή η επίθεση είναι κατάλληλη για την «ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ», παρόλο που Γερμανοί στρατιώτες επιτέθηκαν και θανάτωσαν και το 1941-45 τους Σέρβους στην ίδια τους τη χώρα.

Όπως και στην περίπτωση του πολέμου στο Ιράκ δικαιολογήθηκαν και αθωώθηκαν τα εγκλήματα πολέμου της ΝΑΤΟ μέσω χειραγώγησης και ψέυδων στα Μ.Μ.Ε. Ο επιθετικός πόλεμος της ΝΑΤΟ έχει αναμφίβολα έναν παράνομο με βάση το διεθνές δικαίου, ακόμη και τρομοκρατικό χαρακτήρα: Παραβιάστηκαν συμβόλαια διεξαγωγής πολέμου, χρησιμοποιήθηκαν βόμβες εμπλουτισμένες με ουράνιο, βομβαρδίστηκαν σκόπιμα χημικά εργοστάσια και διυληστήρια και το περιβάλλον μολύνθηκε. Το γεγονός, ότι στις βομβαρδισμένες περιοχές αυξήθηκαν κατά 40% οι αρρώστιες από καρκίνο και ότι γεννιούνται υπερβολικά πολλά παραμορφωμένα μωρά, μιλάει μια ξεκάθαρη γλώσσα. Ο πόλεμος που δήθεν θα απότρεπε ανθρωπιστική καταστροφή προκάλεσε ο ίδιος πραγματικές καταστροφές.

Μετά τον βομβαρδιστικό πόλεμο ψηφίσε το Συμβούλιο Ασφάλειας των Η.Ε. το ψήφισμα 1244, το οποίο εγγυάται την κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας. Το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια έγιναν το προτεκτοράτο, στο οποίο μπροστά στα μάτια των δυνάμεων προστασίας με συστηματική τρομοκτραία κατά των Σέρβων:
πάνω από 1.300 άνθρωποι σκοτώθηκαν
1.500 εκτοπίστηκαν
χιλιάδες τραυματίστηκαν
145 εκκλησίες, μοναστήρια και χριστιανικά μνημεία καταστράφηκαν.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μπα ? τωρα σας πιασαν οι ντροπες ? το οτι ψηφισες (οπως κι ολοι μας αλλωστε) κυβερνηση κι αντιπολιτευση που εχουν γαμησει τη χωρα συστηματικα... για αυτο δεν ντρεπεσαι? δεν σε πειραξε αυτο?

εσύ πρέπει ντρέπεσαι;

Γιατί;

επειδή ψήφισες(αν) τον "Λεφτά Υπάρχουν";

αυτός πως νομιμοποιείται να υπάρχει;

Μάλλον Αλλού είναι το πρόβλημα σου.  

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
κοιτα ποσους στρατιωτικους στοχους βομβαρδισαν.....
να υποθεσω πως οι πληροφοριες σου ειναι κατευθειαν μεσα απο τα κεντρα δνσης επιχειρησεων κι οχι απο τιποτα blog-αδες και δημοσιογραφισκους κατευθυνομενων μμε, ετσι? ερωτηση κανω

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
εσύ πρέπει ντρέπεσαι; Γιατί; επειδή ψήφισες(αν) τον "Λεφτά Υπάρχουν";
ευτυχως βεντουζατορα , αν και εχω χιλιαδες λογους να ντρεπομαι για την καταντια του νεοελληνικου κρατιδιου , εχω μειον εναν λογο να ντρεπομαι επειδη δεν ψηφισα τζεφρυ. φανταζομαι αυτοι που τον ψηφισαν θα ειναι απαρηγορητοι... ααα καλα, το πιο απιστευτο ομως ειναι αυτοι που υποστηριζουν (και θα ψηφισουν εννοειται) ντορουλα! για αυτους τι να πεις ? οτι δεν ντρεπονται? ισως , εχουν παθει μαλακυνση και δεν αισθανονται ντροπη πλεον . νσους ψηφισαν καρατζαφερη ? να πω οτι εφαγαν προλογο για πατριδα κι οταν ηρθε το αυγο στον κωλο ο λα.ο.ς-πλανος εβαλε πρωτος την υπογραφη για το μνημονιο? τι να πω? εχουμε απειρους λογους να ντρεπομαστε ως λαος ... οσοι απο εμας θυμουθνται τι σημαινει ντροπη πλεον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom