Νέα

Πέφτει και ο Καντάφι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 789
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

θα γινει τελικα και χερσαια επεμβαση στην λιβυη για τα πετρελαια;

• ναι

Ψήφοι: 36 78,3%
  • οχι

Ψήφοι: 6 13,0%
  • δεν ξερω /δεν απαντω

Ψήφοι: 4 8,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    46

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
πως τα φερνει ομως η πουτανα η τυχη ε ? οποιος εκτοξευε απειλες , <<θα ριξω πηρυνικα>> , <<θα ριξω χημικα>> , <<θα ριξω ρουκετες>> , <<θα>> , <<θα>> , <<θα>> , <<θα>> ... (βλεπε χιτλερ, βλεπε σανταμ , βλεπε μιλοσεβιτς κλπ κλπ κλπ ) ετρεχε στο τελος πανικοβλητος να σωθει και τον συνελλαμβαναν αργα η γρηγορα με τα βρακια κατεβασμενα να ικετευει για τη ζωη του. ειρωνεια ε? και νομιζετε ακομη πως ο γιδοβοσκος κανταφι θα <<πουλησει ακριβα το τομαρι του>> ? ε?

<<σκυλος που γαυγιζει...>> λεει ο λαος <<...δεν εχει αρχιδια να δαγκωσει>> συμπληρωνω εγω !
για εξηγησε μου ποτε ακριβως συνελαβαν τον μιλοσεβιτς, και ποτε ετρεχε για να σωθει;; :think: :think: :think: :think:

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
ο Κανταφι τυπε, ειναι ο μονος που εχει καταφερει στους εχθρους του πληγματα ΕΚΤΟΣ της χωρας του απο ολους οσους ειπες...  ;)
μιλαμε για τον ιδιο κανταφι , την χωρα του οποιου οι αμερικανοι ισοπεδωσαν για πλακα το 1986 ετσι? για αυτον τον κανταφι μιλαμε! το δε θεμα ειναι οτι απο το 1986 οι αμερικανοι εχουν κανει αλματα εξελιξης στη μαχη κι ο κανταφι εχει μεινει παλι στις γιδες . ουτε τους δικους του δεν μπορει να ελεγξει που αυτομολουν κατα συρροη! βρακι δεν εχει ο κωλος του στρατου του... επιχειρησεις και νικες ονειρευεται!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
H TOTAL εχει πολλά συμβόλαια δικέ μου, κι ας λεει κανει η παπια την ανήξερη..
η total πριν κανουν το ντου οι αμερικανοι στο ιρακ ειχε κλεισει τρελα συμβολαια με τον σανταμ, μετα βεβαια εφαγε σουτ, τωρα οι γαλλοι περνουν το μεριδιο τους

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
για εξηγησε μου ποτε ακριβως συνελαβαν τον μιλοσεβιτς, και ποτε ετρεχε για να σωθει;; :think: :think: :think: :think:
γιατι παρουσιαστηκε εθελοντικα στο ατ της περιοχης του και ζητησε να τον δικασουν? η μηπως το πρωτοπαληκαρο του ο καραζιτς ηταν χαλαρος ? η μηπως ο μπλαντιτς μεχρι σημερα κυκλοφορει ανετος οπως εγω κι εσυ? ε?

..να πουμε για την ηγεσια των αφγανων που ολο απειλες και <<αλαχου ακμπαρ>> , αλλα δεν τολμουν να βγαλουν κεφαλι απο τις σκουληκοτρυπες μηπως τους τσιμπησουν τα αμερικανα ?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μιλαμε για τον ιδιο κανταφι , την χωρα του οποιου οι αμερικανοι ισοπεδωσαν για πλακα το 1986 ετσι? για αυτον τον κανταφι μιλαμε! το δε θεμα ειναι οτι απο το 1986 οι αμερικανοι εχουν κανει αλματα εξελιξης στη μαχη κι ο κανταφι εχει μεινει παλι στις γιδες . ουτε τους δικους του δεν μπορει να ελεγξει που αυτομολουν κατα συρροη! βρακι δεν εχει ο κωλος του στρατου του... επιχειρησεις και νικες ονειρευεται!
τον ισοπεδωσαν αλλα παλι αυτος κυβερνησε στη συνεχεια  ;) γιατι να μη ξαναγινει και τωρα? μπορει να μην εχει αεροπλανα και τανκς ο Κανταφης αλλα εχει αρκετες χιλιαδες προθυμους να ανατιναχτουν σε κανα αεροπλανο ή κανα μετρο τυπε, και αυτο ειναι κατι που δεν το αντεχει η κοινη γνωμη ουτε της Αμερικης ουτε της Ευρωπης  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ - ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!..

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ

ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

:rockon: :rockon: :rockon:
θα ειναι και ο γιωργακης εκει;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
γιατι παρουσιαστηκε εθελοντικα στο ατ της περιοχης του και ζητησε να τον δικασουν? η μηπως το πρωτοπαληκαρο του ο καραζιτς ηταν χαλαρος ? η μηπως ο μπλαντιτς μεχρι σημερα κυκλοφορει ανετος οπως εγω κι εσυ? ε?
εχω την εντυπωση οτι δεν ξερεις τι λες, στην σερβια οι αμερικανοι βομβαρδισαν εστω και εναν στρατιωτικο στοχο;;; τον μιλοσεβιτς τον καταζητουσαν στην χωρα του;;;; οι δικοι του τον πουλησαν, δεν τον συνελαβε η δυση, οσο για τον μλαντιτς ισως να κυκλοφορει πολυ πιο ανετα απ' οσο εσυ και εγω

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
μπορει να μην εχει αεροπλανα και τανκς ο Κανταφης αλλα εχει αρκετες χιλιαδες προθυμους να ανατιναχτουν σε κανα αεροπλανο ή κανα μετρο τυπε, και αυτο ειναι κατι που δεν το αντεχει η κοινη γνωμη ουτε της Αμερικης ουτε της Ευρωπης  ;)
αλλο η δεκαετια του 80 που ειχε ενοτητα και ομοψυχια και τον λατρευαν , κι αλλο τωρα που αν τον πετυχουν στο δρομο θα τον λυντσαρουν. εμφυλιο εχουν παιχτη! μεταξυ τους τρωγονται κι αυτος ονειρευεται ακομη μεγαλεια... τουλαχιστον ο αλλος ο μουμπαρακ, επιασε το νοημα νωρις και την εκανε για τοπους μαγικους κι ονειρεμενεους με οτι προλαβε. αυτος ομως ... ετσι οπως το παει , τον βλεπω να εχει την τυχη του τσαουσεσκου

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
στην σερβια οι αμερικανοι βομβαρδισαν εστω και εναν στρατιωτικο στοχο;;;
οχι ρε συ , ροδοπεταλα μοιραζαν κι εκαναν δημοσιες σχεσεις ! να σου πω... τα διαλυμενα αεροδρομια και τις στρατιωτικες εγκαταστασεις ποιοι τις εκαναν λιμπα? οι αναρχικοι απο τα εξαρχεια μηπως?

οσο για τον μλαντιτς ισως να κυκλοφορει πολυ πιο ανετα απ' οσο εσυ και εγω
ναι ε ? ανετα υποθετω πως θα εννοεις χωρις ψευτικο διαβατηριο , χωρις μεταμφιεσεις και χωρις ενδεχομενως πλαστικη. ωωω  τι να σου πω! πολυ ανεση! οπως εσυ κι εγω ε? πες μου κατι... ελα πες την αληθεια, καρατζαφερη ψηφισες ε?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οχι ρε συ , ροδοπεταλα μοιραζαν κι εκαναν δημοσιες σχεσεις ! να σου πω... τα διαλυμενα αεροδρομια και τις στρατιωτικες εγκαταστασεις ποιοι τις εκαναν λιμπα? οι αναρχικοι απο τα εξαρχεια?
ναι ε ? ανετα υποθετω... χωρις ψευτικο διαβατηριο , μεταμφιεσεις και πλαστικη. ανετος! οπως εσυ κι εγω ε? πες μου κατι... ελα πες την αληθεια, καρατζαφερη ψηφισες ε? δεν μπορει να διαβαζω αυτα που γραφεις!
εχεις δικιο ξεχασα, την πεσβεια της κινας, γεφυρες με αμαχους, το εργοστασιο της ζασταβα, κατι εργοστασια που εβγαζαν κατσαρολες,το κτιριο της τηλεορασης, ρε φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου, στο στρατο, αν εχεις παει, η λεξη διασπορα σου λεει κατι;;

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Σιγουρα θα ήταν όλοι αυτοι. Βολτερ τζονι64 κ σια...
Καλά το θοδωράκι θα ηταν πιτσιρικι και θα ειχε ερθει με το μπαμπα του  :grin:
Αλλά τι να κανα ρε παίδες; επρεπε να πάω για τα αδερφια απο τη Σερβία  :rockon:

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
εχεις δικιο ξεχασα
η μηπως πετουσε τιποτα σερβικο μετα τις πρωτες μερες του πολεμου ? οικειοθελως δεν πετουσαν οι σερβοι η μηπως επειδη τους ξετιναξαν οι συμμαχοι σχεδον τον αφρο της μαχητικης τους δυναμης . ρωταω ρε συ, εγω που δεν γνωριζω τι σημαινει <<διασπορα>> να μου πεις εσυ ... φιλικα ε?

...η θα ακουσω τωρα οτι οι συμμαχοι δεν ειχαν απωλειες (και μαλιστα πολλες)? διοτι αν ειχαν απωλειες, σημαινει οτι καποιους πολεμησαν για να χτυπηθουν! δεν μπορει να χτυπιουνται μεταξυ τους οι συμμαχοι και οι σερβοι απλα να παρακολουθουσαν ! ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom