Νέα

Πέφτει και ο Καντάφι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 789
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

θα γινει τελικα και χερσαια επεμβαση στην λιβυη για τα πετρελαια;

• ναι

Ψήφοι: 36 78,3%
  • οχι

Ψήφοι: 6 13,0%
  • δεν ξερω /δεν απαντω

Ψήφοι: 4 8,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    46

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα τα λεμε εμεις....αλλα αν εστω και απο μια αστοχια του κινητηρα πχ ή ενα τεχνικο λαθος πεσει κανα παλικαρι μας εντος λιβυκου εδαφους να δω τι θα λεμε στην μανα και τον πατερα του μετα....οτι επεσε σαν ηρωας για να υπερασπιστει τον αγνωστο λιβανεζο και μουσουλμανο(η σποντα ειναι για τυχον υπερπατριωτες) διωκομενο απο το καθεστως κανταφι;

Επισκέπτης
καλα τα λεμε εμεις....αλλα αν εστω και απο μια αστοχια του κινητηρα πχ ή ενα τεχνικο λαθος πεσει κανα παλικαρι μας εντος λιβυκου εδαφους να δω τι θα λεμε στην μανα και τον πατερα του μετα....οτι επεσε σαν ηρωας για να υπερασπιστει τον αγνωστο λιβανεζο και μουσουλμανο(η σποντα ειναι για τυχον υπερπατριωτες) διωκομενο απο το καθεστως κανταφι;
Oσον αφορα το μπου θα ανοιχτει ενα νημα φυσιολατρικου περιεχομενου οπου θα πεφτουν συλληπητηρια και επιταφιοι της πενταρας.

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
ασχετως με την βλακωδεστατη φημη που εχει κανει καραμελα συγκεκριμενος πολιτικος χωρος , οι ενοπλες δυναμεις μιας χωρας (ναι , και της ελλαδας μη σας φαινεται περιεργο) εχουν αποστολη και σκοπο την επιτευξη του συμφεροντος του εθνους . δυστυχως , εαν το συμφερον του εθνους ειναι να σφαγιαστουν γυναικοπαιδα , τοτε οι ενοπλες δυναμεις εχουν το θλιβερο καθηκον να το κανουν. ναι , ξερω ακουγεται απιστευτα παραλογο (και ειναι ισως) αλλα ο στρατος δεν δημιουργηθηκε για να μοιραζει το γαλα - δημιουργηθηκε για να επιβαλει δια της βιας την θεληση ενος εθνους εναντι ενος αλλου . ετσι ειναι εδω και χιλιαδες χρονια , ετσι ειναι και ετσι θα παραμεινει ειτε μας αρεσει ειτε οχι.

...κι εγω θα ηθελα να ζω σε ενα κοσμο ονειρικα πλασμενο , αλλα δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα . κι οποιος εχει πλανευτει απο την ιδεα πως οι ενοπλες δυναμεις ειναι μονο για να φυλανε τα συνορα απο τον <<κακο>> οχτρο , του εχω κι αλλο παραμυθακι με την χιονατη , την ραπουντζελ και τον αλη μπαμπα με τους 40 κλεφτες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ασχετως με την βλακωδεστατη φημη που εχει κανει καραμελα συγκεκριμενος πολιτικος χωρος , οι ενοπλες δυναμεις μιας χωρας (ναι , και της ελλαδας μη σας φαινεται περιεργο) εχουν αποστολη και σκοπο την επιτευξη του συμφεροντος του εθνους . δυστυχως , εαν το συμφερον του εθνους ειναι να σφαγιαστουν γυναικοπαιδα , τοτε οι ενοπλες δυναμεις εχουν το θλιβερο καθηκον να το κανουν. ναι , ξερω ακουγεται απιστευτα παραλογο (και ειναι ισως) αλλα ο στρατος δεν δημιουργηθηκε για να μοιραζει το γαλα - δημιουργηθηκε για να επιβαλει δια της βιας την θεληση ενος εθνους εναντι ενος αλλου . ετσι ειναι εδω και χιλιαδες χρονια , ετσι ειναι και ετσι θα παραμεινει ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
συμφωνω απολυτως....απλα εχουμε αλλη αντιληψη για το συμφερον του εθνους....εκτος αν υπονοεις οτι αν βομβαρδισουμε την λιβυη θα μας διαγραψουν λιγο απο το χρεος μας οι εταιροι και λοιποι οφειλεται....γιατι το μονο συμφερον και προβλημα του εθνους που βλεπω εγω ο κοντοφθαλμος σημερα αυτο ειναι

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
συμφωνω απολυτως....απλα εχουμε αλλη αντιληψη για το συμφερον του εθνους
δεν ασκω εγω την εξωτερικη πολιτικη της ελλαδος αγαπητε μου φιλε . εγω απλα αναφερω τα πραγματα ως εχουν για να μην εχουμε ψευδαισθησεις . ιστορια χιλιαδων ετων του ανθρωπινου γενους αποδεικνυουν πως εξωτερικη πολιτικη και επιβολη συμφεροντος , χωρις στρατιωτικη επιβολη δεν υπηρξε ποτε! εξωτερικη πολιτικη μονο με χειραψιες και κουμπαριες δεν γινεται ... δυστυχως η ευτυχως ετσι ειναι - δεν το επελεξα ουτε εγω , ουτε εσυ. απλα υπαρχει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν ασκω εγω την εξωτερικη πολιτικη της ελλαδος αγαπητε μου φιλε . εγω απλα αναφερω τα πραγματα ως εχουν
και αυτοι που την ασκουν μην νομιζεις......ουτε αυτοι το ξερουν....απλα παριστανται εδω και χρονια στις συνοδους....

Επισκέπτης
δεν ασκω εγω την εξωτερικη πολιτικη της ελλαδος αγαπητε μου φιλε . εγω απλα αναφερω τα πραγματα ως εχουν για να μην εχουμε ψευδαισθησεις . ιστορια χιλιαδων ετων του ανθρωπινου γενους αποδεικνυουν πως εξωτερικη πολιτικη και επιβολη συμφεροντος , χωρις στρατιωτικη επιβολη δεν υπηρξε ποτε! εξωτερικη πολιτικη μονο με χειραψιες και κουμπαριες δεν γινεται ... δυστυχως η ευτυχως ετσι ειναι - δεν το επελεξα ουτε εγω , ουτε εσυ. απλα υπαρχει
http://[URL unfurl="true"]www.toptenz.net/wp-content/uploads/2008/06/stratego.jpg[/img[/URL]]
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
βιπερμσ    το  φ-16  ειναι  καλυτερο  απο  το  γιουροφαιτερ??    το  ενα  ειναι  τριτης  και  το  αλλο  τεταρτης  γεννιας  αν  δε  κανω  λαθος :think:

Επισκέπτης
Το μνημονιο ποιο εθνικο συμφερον εξυπηρετει ρε καραγκιοζη vipermc?

Το συμφερον των μισθων των 500 Ευρω?Η των κλειστων νοσοκομειων?

Μια ζωη νουμερα ειστε ρε εθνικια...πατε να το παιξετε και ρεαλπολιτικ και τ'αρχιδια μου κουνιουνται.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βιπερμσ     το   φ-16   ειναι  καλυτερο   απο   το   γιουροφαιτερ??     το  ενα  ειναι  τριτης  και  το  αλλο  τεταρτης   γεννιας   αν  δε  κανω  λαθος :think:
προφανως το γιουροφαιτερ

Επισκέπτης
βιπερμσ     το   φ-16   ειναι  καλυτερο   απο   το   γιουροφαιτερ??     το  ενα  ειναι  τριτης  και  το  αλλο  τεταρτης   γεννιας   αν  δε  κανω  λαθος :think:
Οταν οι απο κατω ειναι ξεβρακωτοι και με σπιτφαιρ την κανεις την δουλεια...Ενα πραμα μονο:Αμα ανοιχτει νημα για γερακια και σπινους θα πεσουν γαμωσταυριδια στους Βισμαρκ του πληκτρολογιου.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω απολυτως....απλα εχουμε αλλη αντιληψη για το συμφερον του εθνους....εκτος αν υπονοεις οτι αν βομβαρδισουμε την λιβυη θα μας διαγραψουν λιγο απο το χρεος μας οι εταιροι και λοιποι οφειλεται....γιατι το μονο συμφερον και προβλημα του εθνους που βλεπω εγω ο κοντοφθαλμος σημερα αυτο ειναι

Ακριβως

Το ανθρωπιστικό κομμάτι (και καλά) της επέμβασης είναι άπλα ΠΙΠΕΣ ΜΠΛΕ .-

κανείς δεν νοιάζεται για το αν ο Καντάφι σκοτώνει (ανθρώπους) άλλα για τα συμφέροντα
τους και τα συμβόλαια τους.

Μονό για αυτό νοιάζονται (οι ΝΑΤΟ) και για τίποτα άλλο
.

Από κει και πέρα, οι δικοί μας (ο ΓΑΠ δηλαδη και η παρέα του) απόδειξαν για άλλη μια φορά ότι εκτός από καφενείο (εσωτερικά)
ψεύτες, κλέφτες και λωποδύτες (δηλαδή), είναι και επικίνδυνοι και ξεφτίλες.

Από την μια το παίζανε φιλαράκια του Καντάφι (όσο τα τρώγανε) και τώρα τους ξίνισε  :uglystupid:

και για άλλη μια φορά παίρνουν μια Πίπα στην "Δύση" χωρίς ανταλλάγματα, γιατί είναι και κακές ΠΟΥΤΑΝΕΣ (πέρα από μαλάκες)

αυτά είχα να σου πω, αρχηγέ της τσόντας ΓΛ  :uglystupid:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ιστορια χιλιαδων ετων του ανθρωπινου γενους αποδεικνυουν πως εξωτερικη πολιτικη και επιβολη συμφεροντος , χωρις στρατιωτικη επιβολη δεν υπηρξε ποτε!
μεταπολεμικα η Γερμανια καταφερε να πετυχει σχεδον ολους τους στοχους που ειχε στον Α'ΠΠ χωρις να ριξει ουτε μια σφαιρα

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το μνημονιο ποιο εθνικο συμφερον εξυπηρετει ρε καραγκιοζη vipermc?

Το συμφερον των μισθων των 500 Ευρω?Η των κλειστων νοσοκομειων?

Μια ζωη νουμερα ειστε ρε εθνικια...πατε να το παιξετε και ρεαλπολιτικ και τ'αρχιδια μου κουνιουνται.

Ποντικάκι (χρυσό μου) :cheesy:

έμενα κάνουνε τραμπάλα  :2funny: :2funny:

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
βιπερμσ     το   φ-16   ειναι  καλυτερο   απο   το   γιουροφαιτερ??     το  ενα  ειναι  τριτης  και  το  αλλο  τεταρτης   γεννιας   αν  δε  κανω  λαθος :think:
ποιο απο ολα ? υπαρχουν καμια δεκαπενταρια διαφορετικες εκδοσεις f-16 . σε τι ρολο? με τι οπλα ? σε ποια αεροπορια (αυτο δεν εχει να κανει με την ικανοτητα των πληρωματων , αλλα με την υποστηριξη και τις δυνατοτητες ηλεκτρονικης ζευξης). ποτε δεν συμπαθησα τετοιου ειδους ερωτησεις διοτι ειναι πολυ αοριστες. τοσο αοριστες που δεν θα λαβεις ποτε συγκεκριμενη απαντηση αν δεν θεσεις ως data απολυτα συγκεκριμενους παραγοντες . τις απαντησεις μπορουν να δωσουν βεβαια με ευκολια στα καφενεια και στην βουλη των πολιτων στις πλατειες των χωριων! εκει εχεις να ακουσεις....

Το μνημονιο ποιο εθνικο συμφερον εξυπηρετει ρε καραγκιοζη vipermc? Το συμφερον των μισθων των 500 Ευρω?Η των κλειστων νοσοκομειων?
κριμα και σε συμπαθησα . μαζι σου κι εγω, αλλα μαλλον στην α' δημοτικου η δασκαλα δεν σου εμαθε γραφη κι αναγνωση για να κατανοεις οσα διαβαζεις . εκτος κι αν βαριεσαι να διαβαζεις ε!

Επισκέπτης
κριμα και σε συμπαθησα . μαζι σου κι εγω, αλλα μαλλον στην α' δημοτικου η δασκαλα δεν σου εμαθε γραφη κι αναγνωση για να κατανοεις οσα διαβαζεις . εκτος κι αν βαριεσαι να διαβαζεις ε!
Eννοια σου και διαβαζω οτι γραφεται.

Διαβασε και εσυ αυτο που εγραψε ο βλαχογερμανος.

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Διαβασε και εσυ αυτο που εγραψε ο βλαχογερμανος.
κι απο ποτε με εκφραζει το τι γραφει ο καθενας? εμενα με εκφραζουν αυτα και μονο που γραφω εγω . απο εκει και περα... δεν κατανοω τα σχολια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom