1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι να κάνει;
ααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχα
τι να κάνει;
έχουμε πρόσωπο στην κενωνίαPAYWATCH
τι να κάνει;
ααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχα
Ναι ξέχασα, μόνο εσύ μπορείς να σκέφτεσαι και οι ομοϊδεάτες σου....
Λοιπόν, με βαση τα παραπάνω, ο επόμενος στόχος θα είναι το Ιράν και ο άλλος τρελός...ναι ή όχι???
Πως γινεται ολοι οι δημοκρατες να κανουν επεμβασεις παντου?
Και εδω οι χαχολοι να τους υποστηρίζουν?
Θυμιζω Σερβια, Ιρακ τωρα στην Λιβυη!!!!!!!!!!!
Πριν μερικες βδομαδες εκαναν επισκεψη Γαπ και οι μεγαλοπαραγοντες και μιλησαν για επενδυσεις
Φανταστειτε να ηταν δεξια κυβερνηση στην Ελλαδα τι θα γινόταν
Ποστ νο2....που πετρέλαια χρειαζόμαστε και εμείς ως χώρα τυπε μου...μπορει οι ΗΠΑ να κάνουν τη "βρώμικη δουλειά" αλλά και εμείς κερδίζουμε κάτι...αλλιως το ΙΧ σου θα ξεμεινει από βενζίνη...
Αντε.Τελεια.Γαμησου.Παυλα.Το καλό είναι πως έστω και αργά, οι μεγάλες δυνάμεις ξεκίνησαν το ξεπάστρεμα του τρελού, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει από το 1986 τουλάχιστον...
Το ειχε κανει και σε μενα μια μαλακω οταν πηγα να της δωσω το εισιτηριο μου,μια ωρα γεματη ειχε μεχρι να ληξει.τη γιαγια ψες που ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ?
Ποστ νο1.Ποστ νο2.Αντε.Τελεια.Γαμησου.Παυλα.
Το ειχε κανει και σε μενα μια μαλακω οταν πηγα να της δωσω το εισιτηριο μου,μια ωρα γεματη ειχε μεχρι να ληξει.
Σουφρωσε τα χειλακια και ετσι,εδειξε"υπευθυνοτητα".
Ιδια φαση με Γιουγκοσλαβια ειναι το σκηνικο,ο μαλακας(χθες ο Μιλοσεβιτς,σημερα ο Κανταφι)βγαινει εκτος ελεγχου και γενικως"αποτυγχανει"(ο Κανταφι να γαμησει την εξεγερση χωρις να γινει ρομπα πχ).για καντε μια προβλεψη..... τι θα γινει με τον κανταφι!
Γελοιος δεν ξερω αν ειμαι,σιγουρα ομως δεν ειμαι κοτα και μαγκας του πληκτρολογιου σαν και λογου σου.Πόσο γελοίος είσαι...
για καντε μια προβλεψη..... τι θα γινει με τον κανταφι!
για καντε μια προβλεψη..... τι θα γινει με τον κανταφι!
Γελοιος δεν ξερω αν ειμαι,σιγουρα ομως δεν ειμαι κοτα και μαγκας του πληκτρολογιου σαν και λογου σου.
Θες να το παίξεις στο στοίχημα?
ΧΑΧΑΧΑΧ