Νέα

Peep show - Ηπείρου και Αχαρνών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα moirazwpono
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μάλιστα.

Μάγκες, ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Να πα να γαμηθούν οι μαλάκες και τα μπάζα που θέλουν κάθε φορά και 10άρικο. Ειδικά αυτό που είπε ο nikolas2002m, ότι με 10 ευρώ σου χορεύει με τα ρούχα... είναι εξοργιστικό!!! Μήπως να έβαζε καλύτερα και στολή αστροναύτη?  :idiot:

Ρε ΟΥΣΤ!!! Λαμόγια!

Μαύρο δαγκωτό λοιπόν!!!  :birdman:  :birdman:  :birdman:

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Α, τόσο καλά δηλαδή.. Οκ, thanks ρε μάγκες για τις πληροφορίες!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
συντεχνε λιωμα, πηγα μια μερα πριν καμια εβδομαδα και ξεχασα να το ποσταρω..
λοιπον, η μια γκομενα που πηρα να δω στο πριβε, ο θεος να το κανει, μολις γυρισε και εσκυψε, ειχα στον κωλο της, διπλα στο κουλουρι δηλαδη, σημαδια απο κονδυλωματα σε υφεση..
....ακομα τρεχω μην και κολησουν τα ματια μου.... :grin: :grin:

ασφαλεις πηγες αναφερουν οτι στο συγκεκριμενο μαγαζι πηγαινουν δερματολογοι για πρακτικη!!! :2funny: :2funny:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Μηπως το μαγαζι λεγεται κονδυλωματαSHOW?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι,
                   Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το peep-show της Αχαρνών. Κατ΄ αρχάς ονομάζεται ?FANTAZY? και η διεύθυνσή του είναι Αχαρνών και Ηπείρου 43 (όχι ακριβώς γωνία, λίγο πιο κάτω) απέναντι από το «ΚΥΤΤΑΡΟ» . Ο χώρος είναι καθαρός και μεγάλος, υπάρχουν τραπεζάκια και μπορείς να πιεις και ποτό αν θες. Ο χώρος του show είναι όπως τα αντίστοιχα του εξωτερικού. Δηλ. μια κυκλική περιστρεφόμενη σκηνή πάνω στην οποία παίζει η γκόμενα, η οποία σκηνή περιβάλλεται από prive καμαράκια (σαν τηλεφωνικός θάλαμος).  Αγοράζεις χρόνο από το ταμείο (5? το 4λεπτο) και περνάς στο καμαράκι. Κλείνεις την πόρτα, φορτίζεις το μηχάνημα (δεν ρίχνεις κέρματα) και σηκώνεται το παραβάν και βλέπεις την γκόμενα που παίζει εκείνη τη στιγμή να κάνει το show της.. Το show είναι (ακόμη?) ατομικό και περιλαμβάνει χορό τελείως γυμνή και μοστράρισμα. Καλύτερα να πάτε όταν δεν έχει πολύ κόσμο στα καμαράκια γιατί τότε το show γίνεται αποκλειστικά για πάρτι σας. Μετά υπάρχουν και τα prive δωμάτια. Εκεί πάλι αγοράζοντας χρόνο για ?5 (αλλά περισσότερα λεπτά , κανένα 10λεπτο) διαλέγεις τη γκόμενα που γουστάρεις, σου λέει το πρόγραμμα που κάνει και την τιμή του (10? απλός χορός και μοστράρισμα σύμφωνα με τις υποδείξεις σου, 20? με χρήση δονητή , 30? με δύο δονητές η με δονητή και μπαλάκια στην κωλοτρυπίδα) τις δίνεις τα χρήματα από τη σχισμή που υπάρχει στο διαχωριστικό τζάμι , κάθεσαι στην καρέκλα και απολαμβάνεις το show  :jerking: (πάρτε χαρτομάντιλα). ¨Όσον αφορά τις γκόμενες είναι γεγονός  ότι δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην πιάτσα. Αλλά σ? αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να πεις αντικειμενικά τι είναι ωραίο ή όχι . Όταν πήγα εγώ έπαιζαν τρεις γκόμενες (με Νο 3,4 και 6).. Όλες ανήκαν στην κατηγορία kinky, η μία κατηγορίας kinky bizzare mature, η άλλη στην κατηγορίας kinky chuby teen και η άλλη στην κατηγορία kinky teen. Σίγουρα για να δουλέψει καλά χρειάζεται ακόμα περισσότερες κοπέλες, το δε αφεντικό μου είπε ότι σύντομα θα έχει πολύ περισσότερες. Θα δούμε. Μια βόλτα πάντως δεν βλάπτει. Όταν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω σχετικά από το forum.. 

pavlos2

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Την ώρα που σου κάνει Peep Show, είσαι μόνο εσύ στο Prive... Δεν σε βλέπει κανείς, μόνο η γκόμενα η οποία δεν "ταράζεται" διότι γι'αυτό σε πήγε στο Prive... Θέλει να περάσεις ώραία και άνετα, για να ξαναπάς.
Μπορείς να χύσεις όπου θέλεις.... πάνω στην τζαμαρία / διαχωριστικό.... στο πάτωμα... στους τοίχους !!!!! Την οπαίζεις φόρα παρτίδα μπροστά της !!!!!
Πέρασα πριν από λίγες μέρες και ήταν κλειστό... Θα ανοιγε το πρώτο 15νθήμερο του Γεννάρη...
Πριν κλείσει είχε μία μαύρη με καταπληκτικό κώλο !!! Ολα τα λεφτά.
Λειτουργούσε και Mini στριπτηζάδικο, στο ίδιο μαγαζί και  στο υπόγειο (πόρτα πριν τις τουαλέττες) το οποίο θα ανοίξει σε λίγες μέρες....
Εχει κανείς νέα ???

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Peep show είχε κάποια στιγμή και το Ceasar στη Λ. Δημοκρατίας (σύνορα Μενιδίου και Αγ. Αναργύρων). Ήταν ακριβώς η ίδια φάση (prive καμπίνες με δύο εισόδους, μία για τον πελάτη και μία για την γκόμενα). Η μόνη διαφορά ήταν ότι το διαχωριστικό τζάμι είχε ένα άνοιγμα (ίσα που χώραγαν τα χέρια του "πελάτη") στο ύψος της μέσης και έτσι παιζόταν και πιασιματάκια, μουνο-κωλοδάχτυλα αλλά και φραπεδιά (ανάλογα την γκόμενα). Είχα πάρει μία που είχε πρόγραμματα με μουνο-κωλόμπαλλες και δονητή. Έδινες extra 10-20 ευρώ αναλόγως το πρόγραμμα. Βέβαια άλλη σημαντική διαφορά ήταν ότι για να μπεις στην καμπίνα το κόστος ήταν 50 ευρώπουλα. Κατά τα άλλα το μαγαζί δούλευε ως κανονικό strip.
Τελευταία φορά που πήγα οι καμπίνες υπήρχαν αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζουν την όλη φάση.
Πάντως θυμάμαι ότι εκείνη την φορά η γκόμενα που είχα πάρει μου είπε ότι το αφεντικό θα άνοιγε στην Ηπείρου peep show και ότι θα πήγαινε εκεί να δουλέψει. ʼρα μάλλον είναι "ιδίων συμφερόντων".

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Την ώρα που σου κάνει Peep Show, είσαι μόνο εσύ στο Prive... Δεν σε βλέπει κανείς, μόνο η γκόμενα η οποία δεν "ταράζεται" διότι γι'αυτό σε πήγε στο Prive... Θέλει να περάσεις ώραία και άνετα, για να ξαναπάς.
Μπορείς να χύσεις όπου θέλεις.... πάνω στην τζαμαρία / διαχωριστικό.... στο πάτωμα... στους τοίχους !!!!! Την οπαίζεις φόρα παρτίδα μπροστά της !!!!!
Πέρασα πριν από λίγες μέρες και ήταν κλειστό... Θα ανοιγε το πρώτο 15νθήμερο του Γεννάρη...
Λειτουργούσε και Mini στριπτηζάδικο, στο ίδιο μαγαζί και  στο υπόγειο (πόρτα πριν τις τουαλέττες) το οποίο θα ανοίξει σε λίγες μέρες....
Εχει κανείς νέα ???

Να ρωτήσω αν μετά το χυσιμο ο χώρος καθαρίζεται;;

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Α, και κάτι ακόμα. Προσόχη μήπως έχει κάμερες. Στο Ceasar είχε μέσα στην καμπίνα πάνω αριστερά. Όταν ρώτησα την γκόμενα γιατί έχει κάμερα μου είπε και καλά για να μη γίνει καμιά χοντρή φάση. Οπότε περιορίστηκα στα πιασιματάκια και δεν ζήτησα φραπεδιά (μη γίνουμε και θέαμα σε καμιά Αραβική χώρα).
Όταν μπείτε λοιπόν ψαχτείτε προς τα πάνω για κανά Big Brother......

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι,
                  περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό θα βρείτε στο φόρουμ (Αγοραίος έρωτας - αθήνα) στη διεύθυνση .
Ενημερωτικά σας πληροφορώ ότι τόσο το Casar όσο και το Fantazy
(αλλά και το Sexyland παλαιότερα) είναι πράγματι ιδίων συμφερόντων. :sunglasses:

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Εχει κανείς νέα ???

Εγώ πάντως που πέρασα απόψε από εκεί το είδα θεόκλειστο. Χλωμό το κόβω να ξανανοίξει. Μάλλον τους μαγκώσανε κι αυτούς.

Επισκέπτης
Πάντως αν θυμάμαι καλά κανά δίμηνο πριν είχε φτάσει απ έξω ένας στρατός αστυνομικών με 3-4 περιπολικά ....Μάλλον έληξε το μέρος.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.053
Πόντοι
6.495
Γεια χαρά συναγωνιστές, έχει πάει κανείς τελευταία στο πιπ σόου στην Αχαρνών; Είναι ανοιχτά; :)

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σύντροφοι. Μετά τη συζήτηση που είχαμε περί Fantazy και Ceasar είπα να κάνω μια βόλτα χθες το βράδυ από το δεύτερο μια και είχα να πατήσω σε αυτό το "πολιτιστικό" κέντρο πάνω από χρόνο. Λοιπόν όσο αφορά το προφίλ του μαγαζιού δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν και σε όροφο είναι εντελώς καταγώγιο, βρώμικο και με αμφιβόλου ποιότητας ποτά. Όσο αφορά τα κορίτσια ακόμα χειρότερα. Δύο εντελώς μπάζα και δύο μέτριες. Το καλό ήταν ότι μία από τις δύο μέτριες ήταν γνωστή μου από άλλο "ευαγές" ίδρυμα. Κάτσαμε λοιπόν και ήπιαμε 2 ποτάκια (10 γιούργια το αντρικό και 20 το γυναικείο).
Τη ρώτησα για το Fantazy και μου είπε ότι είναι κλειστό αλλά θα ανοίξει το Φεβρουάριο. Μου είπε ότι κάθε χρόνο τον Ιανουάριο είναι κλειστό. Τώρα το γιατί δεν το ρώτησα μια και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
Τη ρώτησα όμως αν παίζει κάτι παρόμοιο εδώ. Μου είπε ότι παλιά έπαιζε αλλά πλέον όχι. Προς το τέλος όμως του δεύτερου ποτού μου σκάει το παραμύθι ότι παίζει "σπέσιαλ" πριβέ. Όπως θα καταλάβατε μου χτύπησε καμπανάκι. Τη ρώτησα τί εννοεί και μου απάντησε να δώσω 50 γιούργια και θα δω. Τί να κάνω και γω φύσει περίεργος άνθρωπος τα έδωσα (και δεν τα έκλαψα).
Λοιπόν ο πριβέ χώρος είναι εντελώς ξεκομμένος από το κυρίως μαγαζί. Έχει 2 δωματιάκια, ένα μικρό και ένα λίγο πιο μεγάλο. Πήγαμε στο μεγάλο και αρχίσαμε. Full nude strip, εντελώς ελεύθερα πιασίματα (και γλυψείμματα) και ω του θαύματος φραπές και κλαρίνο. Σε κάποια φάση όμως το πράγμα ξέφυγε και τον βούτηξε να τον βάλει μέσα. Τρελλάθηκα. Ήμουν βεβαίως και ακάπωτος (ποιός παίρνει καπότες στα strip)  και τον έβγαλα αμέσως. Της είπα ευχαριστώ πολύ και την έκανα με ελαφριά πηδηματάκια.
Δεν ξέρω αν η όλη φάση "έπαιξε" λόγω γνωριμίας (είχαμε βγει και έξω αλλά χωρίς να παίξει σεξ), πάντως ήταν λίγο πρωτόγνωρο για strip.
Αυτά είχα να πω. Ελπίζω να βοήθησα.

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σύντροφοι. Μετά τη συζήτηση που είχαμε περί Fantazy και Ceasar είπα να κάνω μια βόλτα χθες το βράδυ από το δεύτερο μια και είχα να πατήσω σε αυτό το "πολιτιστικό" κέντρο πάνω από χρόνο. Λοιπόν όσο αφορά το προφίλ του μαγαζιού δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν και σε όροφο είναι εντελώς καταγώγιο, βρώμικο και με αμφιβόλου ποιότητας ποτά. Όσο αφορά τα κορίτσια ακόμα χειρότερα. Δύο εντελώς μπάζα και δύο μέτριες. Το καλό ήταν ότι μία από τις δύο μέτριες ήταν γνωστή μου από άλλο "ευαγές" ίδρυμα. Κάτσαμε λοιπόν και ήπιαμε 2 ποτάκια (10 γιούργια το αντρικό και 20 το γυναικείο).
Τη ρώτησα για το Fantazy και μου είπε ότι είναι κλειστό αλλά θα ανοίξει το Φεβρουάριο. Μου είπε ότι κάθε χρόνο τον Ιανουάριο είναι κλειστό. Τώρα το γιατί δεν το ρώτησα μια και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
Τη ρώτησα όμως αν παίζει κάτι παρόμοιο εδώ. Μου είπε ότι παλιά έπαιζε αλλά πλέον όχι. Προς το τέλος όμως του δεύτερου ποτού μου σκάει το παραμύθι ότι παίζει "σπέσιαλ" πριβέ. Όπως θα καταλάβατε μου χτύπησε καμπανάκι. Τη ρώτησα τί εννοεί και μου απάντησε να δώσω 50 γιούργια και θα δω. Τί να κάνω και γω φύσει περίεργος άνθρωπος τα έδωσα (και δεν τα έκλαψα).
Λοιπόν ο πριβέ χώρος είναι εντελώς ξεκομμένος από το κυρίως μαγαζί. Έχει 2 δωματιάκια, ένα μικρό και ένα λίγο πιο μεγάλο. Πήγαμε στο μεγάλο και αρχίσαμε. Full nude strip, εντελώς ελεύθερα πιασίματα (και γλυψείμματα) και ω του θαύματος φραπές και κλαρίνο. Σε κάποια φάση όμως το πράγμα ξέφυγε και τον βούτηξε να τον βάλει μέσα. Τρελλάθηκα. Ήμουν βεβαίως και ακάπωτος (ποιός παίρνει καπότες στα strip)  και τον έβγαλα αμέσως. Της είπα ευχαριστώ πολύ και την έκανα με ελαφριά πηδηματάκια.
Δεν ξέρω αν η όλη φάση "έπαιξε" λόγω γνωριμίας (είχαμε βγει και έξω αλλά χωρίς να παίξει σεξ), πάντως ήταν λίγο πρωτόγνωρο για strip.
Αυτά είχα να πω. Ελπίζω να βοήθησα.
Φίλε πολύ ενδιαφέροντα μου φαίνονται όσα λες, μιας και είμαι απο Μενίδι θα το βάλω στο πρόγραμμα προς τόπο άμεσης επίσκεψης το συγκεκριμένο μαγαζί. (Να πάρω και καπότες καλού κακκού μαζι μου ε?) χεχεχε  Να 'σαι καλά φιλαράκο

Επισκέπτης
γεια σας καυλιαριδες !!!!μηπος ξερει κανεις τι παιζει με το πιπ σοου στην ιπειρου 43?σινεχεια κλειστο ειναι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom