Νέα

Peep show - Ηπείρου και Αχαρνών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα moirazwpono
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

agnostos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά από τιμές τι παίζει πάνω κάτω? το παλικαρί στην αρχή έδωσε κάποιες ενδεικτικές, αν κατάλαβα καλά 5 ευρώ για να δεις ένα σόου από μια κοπέλα?

η ηπείρου είναι κοντά στη φυλής? αν κάποιο παλικάρι θυμάται νούμερο να πει, ευχαριστώ

stef29gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες πέρασα την Πέμπτη απο την Ηπείρου κατα τη μια και κατι και το peep show ήταν κλειστό. Ελπίζω σύντομα να το πετύχω ανοιχτό γιατί θέλω να δοκιμάσω και το κόλπο αυτό.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
την ωρα που σου κανει show σε βλεπει κανεις αλλος;
μπορεις δηλαδη να την βγαλεις έξω και την παιξεις επιδεικτικα με υπερυφάνεια μπροστα στην γκόμενα και να χύσεις στο διαχωριστικό;; :grin:

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Γειά σας κ απο μένα μάγκες. Αν και έχω γράψει αρκετές φορές στο παλιό site, εδώ το κάνω για πρώτη φορά..
Εχω δει σε διάφορες αφίσες διαφημιστικά για peep show σε ενα μαγαζί που πρέπει να λέγετε fantasy, αν δε κάνω λάθος.. Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειτε? 

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειδα σημερα αφισα με το εν λογω μαγαζι.απο οτι θυμαμαι καπου κεντρο ειναι, αλλα το καλο ειναι οτι ανοιγει απο τις εξι το απογευμα.οποιος ξερει ας μας πει.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.245
Πόντοι
6.495
Μούφα το peep show...

Γειά σας συμπολεμιστές, πήγα χθες κατά τις 10 στο peep show στην Ηπείρου. Ψιλομούφα το μαγαζί, με 5 ευρώ μπορείς να μπεις στο καμαράκι και να δεις τις γκόμενες και αν θέλεις να κάνεις και πριβέ φάση, όπου σε βλέπει και η γκόμενα. Εγώ πήρα εισητήριο για 10 ευρώ, είδα και τις τρεις γκόμενες, ψιλοσαβούρες, έριξα μια πηχτή στα βιαστικά και την έκανα διά παντός!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.045
Πόντοι
19.505
Πήγα κι εγω στο πιπομάγαζο, έβαλα δέκα ευρώ είδα δυο σαβούρες δεν μου σηκώθηκε καν. Είδα ότι έπαιζε και πριβέ με την εξής ταμπέλα ( ο νοών νοείτω) "το μαγαζί ουδεμία ευθύνη έχει για τυχόν συναλλαγές με τις κοπέλες". ʼρα κάτι μπορεί ν α παίξει στο πριβέ, αλλά έλεος όχι με αυτές τις γκόμενες.

COSMIC

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Ηπείρου σε ποιά περιοχή?
Πριν από καμμιά δεκαριά χρόνια είχε ανοίξει ένα peepάδικο στην Αχαρνών και είχα πάθει πλάκα (πιτσιρίκος τότε) και λέω να πάω μια βόλτα. Αλλά τόσο μπάζα ε ?

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Πήγα κι εγω στο πιπομάγαζο, έβαλα δέκα ευρώ είδα δυο σαβούρες δεν μου σηκώθηκε καν. Είδα ότι έπαιζε και πριβέ με την εξής ταμπέλα ( ο νοών νοείτω) "το μαγαζί ουδεμία ευθύνη έχει για τυχόν συναλλαγές με τις κοπέλες". ʼρα κάτι μπορεί ν α παίξει στο πριβέ, αλλά έλεος όχι με αυτές τις γκόμενες.

δηλαδη τι μπορει να παιξει στο prive μπορει να κατεβει η γκομενα και να στον παιξει?ξερει κανεις κατι επ αυτου?

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.245
Πόντοι
6.495
Ξέρω εγώ συμπολεμιστή. Επαφή δεν παίζει διότι και στο πριβέ έχει ένα διαχωριστικό. Είναι πέντε ευρώ το πριβέ και σου ζητάει η γκόμενα πέντε ή δέκα ευρώ έξτρα για χορό, να βλέπεις κι άμα θέλεις να τον παίζεις. 

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Μηπως μπορει καποιος να μας δωσει πληροφοριες οσον αφορα την διευθυνση του εν λογω; θενκ γιου!

Επισκέπτης
Τελικά να κάνουμε μια σούμα για να δούμε αν αξίζει ή όχι? Έχω σκεφτεί αρκετές φορές να πάω μια βολτίτσα από εκεί αλλά... τελευταία στιγμή αλλάζω γνώμη. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά έχω καταλάβει τα εξής:

- 5 ευρώ Minimum κατανάλωση
- + 5 ευρώ στο πριβέ δωματιάκι για πηχτή (αν θες) ή +10 ευρώ???
- Οι γκόμενες τελικά πατσαβούρες εντελώς? Κοντές, χοντρές κι άσχημες???

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ηπείρου και Αχαρνών (κέντρο Αθήνας)
Δίπλα στο παλιο-αρχαίο μάλλον- Κύτταρο. Από Μιχαήλ Βόδα απο Λιοσσίων ή Αχαρνών η πρόσβαση.

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Είναι μια νέα -ενδιαφέρουσα θα έλεγα- πρόταση :)
Ωστόσο, επειδή δεν έχω πάει αν ξέρει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες ας μας πει.
Γιατί με την κρίση ενός ή δύο ατόμων δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα. Έχουμε δει κατά καιρούς για σπίτια, στούντιο, γυναίκες κλπ οι μισοί να τα αποθεώνουν και οι άλλοι μισοί να τα ρίχνουν στα τάρταρα. Αυτό βέβαια έχει ως συνέπεια να μην μπορείς να εξάγεις ασφαλή συμπεράσματα.

Ευχαρίστως θα πήγαινα, και θα το κάνω σύντομα έτσι για να δω τι παίζει. Αλλά αν είχα καμιά πληροφορία επιπλέον θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Όταν εννοείτε μπάζο, τί σημαίνει αυτό;

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.947
Πόντοι
201
Για δώστε πληροφορίες μάγκες......

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τελικά να κάνουμε μια σούμα για να δούμε αν αξίζει ή όχι? Έχω σκεφτεί αρκετές φορές να πάω μια βολτίτσα από εκεί αλλά... τελευταία στιγμή αλλάζω γνώμη. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά έχω καταλάβει τα εξής:

- 5 ευρώ Minimum κατανάλωση
- + 5 ευρώ στο πριβέ δωματιάκι για πηχτή (αν θες) ή +10 ευρώ???
- Οι γκόμενες τελικά πατσαβούρες εντελώς? Κοντές, χοντρές κι άσχημες???

συντεχνε λιωμα, πηγα μια μερα πριν καμια εβδομαδα και ξεχασα να το ποσταρω..
λοιπον, η μια γκομενα που πηρα να δω στο πριβε, ο θεος να το κανει, μολις γυρισε και εσκυψε, ειχα στον κωλο της, διπλα στο κουλουρι δηλαδη, σημαδια απο κονδυλωματα σε υφεση..
....ακομα τρεχω μην και κολησουν τα ματια μου.... :grin: :grin:

nikolas2002m

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
1) Ηπείρου και Αχαρνών απέναντι από το Κύταρο.

2) Για ? 5 μπαίνεις και βλέπεις κάποια να κάνει κάτι σαν στριπτίζ για δύο λεπτά περίπου.

3) Γιά το πριβε το κόστος είναι ? 10 και έρχεται η κοπέλα,που έχεις διαλέξει,και σου διαπραγματεύται:
με τα ? 10 που έχεις δώσει σου χορεέυω με τα ρούχα
αν θεσ να κάνω στριπτιζ θα μου δώσεις άλλα 10 αν θες αυτό... 20 αν θες το άλλο... 30 και τελος πάντων αν θές να βάλω δάχτυλο στο μουνί μου θα μου δώσεις ? 50.

Τα επιπλέον λεφτά τα δίνεις από μια χαραμάδα που υπάρχει στο διαχωριστικό τζάμι ανάμεσα σε έσένα και την κοπέλα.(τα πρώτα 10 τα έχεισ πληρώσει στό μπαρ)
Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή όχι να κάνεις κάτι με την κοπέλα αλλά ΟΥΤΕ να την αγγίξεις.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ    ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ.

ΥΓ ο χρόνος που αγοράζεις ήτε με τα 5 ήτε με τα 10 (ή όσο σου κοστίσει) είναι ελάχιστος.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Φίλοι χωρίς να θέλω να προκαταλάβω κανέναν-άλλωστε δεν έχω πάει-έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο μαγαζί μάλλον πάει να φάει τα φράγκα απο λιγούρια αλλοδαπούς που έιναι κάργα πλειοψηφία στην ευρύτερη περιοχή.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.045
Πόντοι
19.505
Λοιπόν για να τελει'ωνουμε με το θεμα, οι γκόμενες είναι μπάζα και αρρωστιάρες, δεν παίζει τίποτα πέρα από κοίταγμα, με το κοίταγμα δεν σου έρχεται καμία επιθυμία παρά μόνο να ξεράσεις, οπότε πάμε για άλλα. Εξάλλου αν είναι να σου φάνε 20-30 ευρώπουλα για να κοιτάς τα κονδυλώματα στο κώλο καλύτερα νοίκιασε καμια τσοντούλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom