Ναί... Τις είδα και εγώ. Πέρασα και έκανα μία επίσκεψη γνωριμίας. Η ελάχιστη κατανάλωση είναιι μόνο 5 ευρώ. Το προσωπικό ευγενέστατο (ο ταμίας δηλαδή, δεν υπάρχει άλλος εκτός από τον DJ).... Μου πρότεινε να πάρω 2 γύρους (περίπου ενα δεκάλεπτο Peep show, για να δώ όλες τις κοπέλλες. Πραγματι, μέσα σε 10 λεπτά είδα να μου κάνουν show 3 κοπέλλες (Μία μελαχοινή με κανονικό στήθος, μία ξανθιά με μικρό και μία μελαμψη, λίγο παχουλούλα).
Μόλις τελέιωσε το show, μου είπε ο ταμίας ότι αν θέλω μπορώ να διαλέξω μία απο τις κοπέλλες που είδα και να πάω στο PRIVE, όπου μπορώ να μιλήσω στην κοπέλλα και να τις ζητήσω να κάνει ότι θέλω, πάλι με άλλα 5 ευρώ (περίπου 5 λεπτά).
Μία διευκρύνιση. Το prive, είναι ένας χώρος σαν τηλεφωνικός θάλαμος με μία τζαμαρία διαχωριστική, με μία καρέκλα για τον πελάτη απο την μία μεριά και μία άλλη για την κοπέλλα απένατι.
Πήγα στο prive και πήρα την Νο.4 (δεν έχουν ονόματα, αλλα νούμερα), την μελαχροινή με το κανονικό στήθος.
Ξεκινάω και μου εμφανίζεται στην αλλη πλευρά με ένα μικρό δονητή και με ρωτάει τι θέλω να μου κάνει. Είχε 3 προγράμματα - καθαρά για μάτι - από 10 ευρώ μέχρι 30....
Επέλεξα για testdrive αυτό τον 10 ευρώ, το οποίο μπορώ να πώ ότι με ικανοποίησε πλήρως.
Το μόνο αρνητικό, σε σχέση Peep Shows του εξωτερικού, είναιότι έιχε 3 μόνο κοπέλλες. Το είπα στον ταμία και μου είπε ότι σε λίγες μέρες θα εμπλουτιστεί το πρόγραμμα και με άλλες κοπέλλες.
Το μαγαζί δουλεύει απο τις 18:00 μέχρι και τις 03:00 το πρωί.
Αν έχει κανείς να πεί κάτι, ας το γράψει....
Σχεδιάζω να πάω από Δευτέρα για να σας γράψω εξελίξεις !!!