Νέα

Peep show - Ηπείρου και Αχαρνών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα moirazwpono
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moirazwpono

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
0
Ειδα διαφημιστικές αφίσσες στο δρόμο.Ξέρει κανείς κάτι?

pavlos2

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ναί... Τις είδα και εγώ. Πέρασα και έκανα μία επίσκεψη γνωριμίας. Η ελάχιστη κατανάλωση είναιι μόνο 5 ευρώ. Το προσωπικό ευγενέστατο (ο ταμίας δηλαδή, δεν υπάρχει άλλος εκτός από τον DJ).... Μου πρότεινε να πάρω 2 γύρους (περίπου ενα δεκάλεπτο Peep show, για να δώ όλες τις κοπέλλες. Πραγματι, μέσα σε 10 λεπτά είδα να μου κάνουν show 3 κοπέλλες (Μία μελαχοινή με κανονικό στήθος, μία ξανθιά με μικρό και μία μελαμψη, λίγο παχουλούλα).
Μόλις τελέιωσε το show, μου είπε ο ταμίας ότι αν θέλω μπορώ να διαλέξω μία απο τις κοπέλλες που είδα και να πάω στο PRIVE, όπου μπορώ να μιλήσω στην κοπέλλα και να τις ζητήσω να κάνει ότι θέλω, πάλι με άλλα 5 ευρώ (περίπου 5 λεπτά).
Μία διευκρύνιση. Το prive, είναι ένας χώρος σαν τηλεφωνικός θάλαμος με μία τζαμαρία διαχωριστική, με μία καρέκλα για τον πελάτη απο την μία μεριά και μία άλλη για την κοπέλλα απένατι.
Πήγα στο prive και πήρα την Νο.4 (δεν έχουν ονόματα, αλλα νούμερα), την μελαχροινή με το κανονικό στήθος.
Ξεκινάω και μου εμφανίζεται στην αλλη πλευρά με ένα μικρό δονητή και με ρωτάει τι θέλω να μου κάνει. Είχε 3 προγράμματα - καθαρά για μάτι - από 10 ευρώ μέχρι 30....
Επέλεξα για testdrive αυτό τον 10 ευρώ, το οποίο μπορώ να πώ ότι με ικανοποίησε πλήρως.
Το μόνο αρνητικό, σε σχέση Peep Shows του εξωτερικού, είναιότι έιχε 3 μόνο κοπέλλες. Το είπα στον ταμία και μου είπε ότι σε λίγες μέρες θα εμπλουτιστεί το πρόγραμμα και με άλλες κοπέλλες.
Το μαγαζί δουλεύει απο τις 18:00 μέχρι και τις 03:00 το πρωί.
Αν έχει κανείς να πεί κάτι, ας το γράψει....
Σχεδιάζω να πάω από Δευτέρα για να σας γράψω εξελίξεις !!!

leone72

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Ενταξει ομως ρε παιδες,αλλο να τις βλεπεις και αλλο να κανεις και κατι μαζι τους τετ-α-τετ!!

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Επειδής είμαι και ολίγον άσχετως, κάθεσαι απέναντι και αυτή κάνει ότι κάνει και εσύ είσαι απέναντι και τον παίζεις? Οπως γινόταν παλιά στα βλάχικα?
Αν ναι η Ηπείρου που ακριβώς είναι, σε ποιά περιοχή?

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Το prive, είναι ένας χώρος σαν τηλεφωνικός θάλαμος με μία τζαμαρία διαχωριστική, με μία καρέκλα για τον πελάτη απο την μία μεριά και μία άλλη για την κοπέλλα απένατι.

Ηπείρου πήγες, ή Κορυδαλλό στο επισκεπτήριο? :)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
455
Πόντοι
36
Φιλαράκια, στη Ν. Υόρκη, στην 42η λεωφόρο τα peepshow είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα περιγράφει ο φίλος pavlos2.

Χαλαρώστε!

Αν σας βάλουνε σαλόνι, καναπέ ποτάκι και σχετικά θα βγάλουνε τον κώλο σας σε δημοπρασία για να πληρώσετε...........

PS Φυσικά και εκτιμώ το χιούμορ σας, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα!

pavlos2

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σωστά alfa291... όπως στην Νέα Υόρκη ακριβώς (πρίν από 10 χρόνια !) και σε πολλές πρωτεύουσες της Ευρώπης (Λονδίνο στο Soho, Ανόβερο και Παρίσι Place Pigale). Εδώ στην Ελλάδα είναι η δεύτερη προσπάθεια που γίνεται. Είχε ανοίξει πριν από χρόνια ένα στην Αχαρνών, το οποίο έκλεισε μέσα σε μία εβδομάδα... ποιό μεγάλος χώρος και πιο πολλές κοπέλλες...
Είναι μία άλλη εμπειρία, ανάμεσα στις τόσες που υπάρχουν σχετικά με το sex...
Οπως έγραψα και πριν από λίγες ώρες, θα ξαναπάω την Δευτέρα και θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου...

pavlos2

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Είναι Ηπέιρου, κάθετα στην Αχαρνών απέναντι από το club ΚΥΤΤΑΡΟ....

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
Θα κάνω ένα πέρασμα μόνο και μόνο από περιέργια!!!!

aladin

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν θυμούνται οι παλιοί, υπήρχε και το SEXYLAND κάπου στην Πατησίων πριν χρόνια.

aladin

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το ΄μόνο κακό ήταν ότι οι τοίχοι στις καμπίνες ήταν "σοβατισμένοι" δεν μπορούσες να ακουμπήσεις πουθενά. :o :o

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Μάγκες θα κλείσει γρήγορα. Ο Έλληνας θέλει να γαμάει όχι να την παίζει...

Επισκέπτης
Το ΄μόνο κακό ήταν ότι οι τοίχοι στις καμπίνες ήταν "σοβατισμένοι" δεν μπορούσες να ακουμπήσεις πουθενά. :o :o

Mόνο οι τοίχοι ήταν "σοβατισμένοι"? Γιατί εγώ πρσωπικά μάλλον την διαχωριστική τζαμαρία θα "σοβάτιζα"... προσπαθώντας να στοχεύσω την κοπέλα από την άλλη μεριά!!!  :cheesy:

Επισκέπτης
Ερώτηση: Η κοπέλα σε βλέπει? Γιατί από το εξωτερικό που έχω πάει σε παρόμοιο μέρος, το τζάμι είναι one-way όπου βλέπεις μόνο εσύ κι η κοπέλα απλά σε ακούει.

Επισκέπτης
Καλό ακούγεται Ηπείρου πόσο είναι παιδιά, και τι ώρες λειτουργεί το μαγαζί?

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
Πέρασα χθες το βράδυ. Με άφησε απλώς αδιάφορο!

pavlos2

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Στο PRIVE έχει τζάμι διαχωριστικό από το οποίο και σε βλέπει και σε ακούει. Στο κανονικό - το κυκλικό - υπάρχουν παράθυράκια, από τα οποία μόνο βλέπουμε εμείς από μέσα και αυτές δεν σε βλέπουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom