Νέα

πεδιον του αρεως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα crossakigrgrgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

crossakigrgrgr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια να ρωτησω κατι? επιδει δεν είμαι από αθηνα και δεν γνωριζω καλα... ξερω ότι το πεδιον του αρεως είναι ένα μεγαλο παρκο (το οποιο από ότι γραφει στην εισοδο κλεινει στις 23:00), παιζει τπτ εκει από φασεις? cross, sex και λοιπα? πηγα μια μερα κατά τις 22:00 αλλα δεν ειδα τπτ ιδιετερο εκτως παο κατι μεμονομενα ατομα που καθόντουσαν στα παγκακια. αν ξερει κανεις τπτ παρακαλω να το γραψει, Ευχαριστω!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.137
Πόντοι
2.356
ρε παιδια να ρωτησω κατι? επιδει δεν είμαι από αθηνα και δεν γνωριζω καλα... ξερω ότι το πεδιον του αρεως είναι ένα μεγαλο παρκο (το οποιο από ότι γραφει στην εισοδο κλεινει στις 23:00), παιζει τπτ εκει από φασεις? cross, sex και λοιπα? πηγα μια μερα κατά τις 22:00 αλλα δεν ειδα τπτ ιδιετερο εκτως παο κατι μεμονομενα ατομα που καθόντουσαν στα παγκακια. αν ξερει κανεις τπτ παρακαλω να το γραψει, Ευχαριστω!

Εκεί έχει δυο ξενοδοχεία ημιδιαμονής Γενικότερα καλό είναι κανείς να αποφεύγει τέτοια σημεία. Δεν ξέρεις ποτέ. Μπορεί να είναι και επικίνδυνα. Σίγουρα σε λίγο θα πετάγονται διάφοροι με τα "τύπε" και θα σε τρολάρουν. Σαν συμβουλή σου λέω θέλει προσοχή εκεί. Μια φορά βράδυ περνούσα καθώς πήγαινα στη μουσική σκηνή Σφεντόνα πριν 3 χρόνια και δεν μου άρεσε σαν σημείο και ούτε τα άτομα εκεί. Επίσης νομίζω πλέον δεν έχει και τίποτα να δεις εκεί. Μόνο πρεζόνια και αστέγους νομίζω

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μια διόρθωση ως προς τον τίτλο του παρόντος θρεντ: αιδοίον του Πάρεως είναι! :sunglasses:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

τωρα εσυ με nick μαρακι

εκει δεν παμε εμεις που μενουμε αθηνα ... τι θες και περνας απο εκει ...

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16

Μάλλον δεν πήγες μόνο μια ημέρα :grin: Πουστροστέκι ψάχνεις ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πως πηγες ντυμενη μαρακι?

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
201
Πόντοι
26
Ειναι Ανδρο του πουστηδων την νυχτα αλλοδαποι ψωνιζονται απο κυριους με περιεργα γουστα ακομα κ απο παππαδες δεν ειναι λιγες οι φορες που θα τους δεις μεσα στα παρκακια και τα σκοτεινα σημεια να μιλανε με αλλοδαπους και να απομονονονται....Την ημερα ειναι απλα ενα ωραιο παρκο για βολτα αλλα ο παππους που βγαζει τα εγγονακια του την μερα ,το βραδυ ερχετε και κανει τα γουστα του ο σεργιανοπουλος ο μακαριτης πολλες φορες μπαινοβγαινε εκει μεσα υπαρχουν μερη στα οποια ειναι κ καποιες κοπελες ενιοτε αλλα τιποτα το σταθερο σημερα ειδες μια να ψωνι<ετε αυριο δεν θα την δεις ειναι γενικα ενα παρκο χαμελεων αλλο το βραδυ αλλο την μερα.....

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Μαράκι εισαι κρος ή κοπελα ;

OP
OP
crossakigrgrgr

crossakigrgrgr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
cross, αλλα σαν αντρας πηγα μονο μια φορα ετσι για να δω αν παιζει τπτ.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
γιατί δε σκας με αμάξι? Θα πλακώσουν τα πακιστάνια να σου καθαρίσουν παρμπρίζ. Εκεί διαλέγεις και παίρνεις

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
και εκει μεσα μπορεις να παρθης μαρακι..... δοκιμασε,

OP
OP
crossakigrgrgr

crossakigrgrgr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
θα δοκιμασω να ξαναπαω καπια στιγμη, υπαρχει καποιο συγκεκριμενο σημειο στο δασακι?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.137
Πόντοι
2.356
θα δοκιμασω να ξαναπαω καπια στιγμη, υπαρχει καποιο συγκεκριμενο σημειο στο δασακι?

Νομίζω ότι τέτοιοι σαν εσένα παίζουν πιο πολύ με αγγελία και badoo και τέτοια, όχι στους πεζόδρομους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom