on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
είπες ότι δε θα πέσουν τα ενοίκια........
στην οικογένεια ήδη τα εισοδήματα από 5 ενοικιοστάσια έπεσαν κατά 40%.
κάνε τις αναγωγές σου.
εχεις καλή προικα.
κάνε τις αναγωγές σου.
το μυαλο σου κολλημενο εκειεχεις καλή προικα.
εχεις καλή προικα.
το μυαλο σου κολλημενο εκει
και πραγματικα εχουν πεσει το ενοικια και σε μαγαζια και σε διαμερισματα
δε δουλευω και στο μαγαζί του μπαμπά που είναι έτοιμο να κλείσει.... ;)
στα ριπαπά μου τι θα κάνετε.τι να κάνεις.... σε λίγο όλοι θα ξενιτευτουμε...
πουτάνα ξενιτεια!!!!!!!!!!!
στα ριπαπά μου τι θα κάνετε.
όπου γης και πατρίς αλλά εσύ στο ράφι ολημερίς κι ολονυκτίς.
ειναι που ψάχνω γαμπρο με προικα να με συντηρει.
Αλλα που να βρω αξιοπρεπη εισοδηματία εκεί που εχουν φτασει οι τιμές των ενοικίων...
αρκετά παίξαμε μαζί σου σήμερα
κάνε τις αναγωγές σου.
σωστα, και αφησες τοση ωρα χωρις παιξιμο το πουλακι σου.
σε αφηνω να ολοκληρώσεις το κέντημα
πάνε να βγάλουν τα σπασμένα....οκ, κατάλαβα.
Γνώμη μου είναι και εξήγησα γιατί δεν πρόκειται να γίνει (νομίζω είναι κανόνας της αγοράς όταν δεν πωλούνται σπίτια να ανεβαίνουν τα ενοίκια, μακάρι βέβαια να μην ισχύσει και τώρα).
Από την άλλη η κατοικία είναι είδος πρώτης και ζωτικής ανάγκης και θες δεν θες θα κόψεις το λαιμό σου να βρεις τα χρήματα (λιγότερα έξοδα σούπερμάρκετ, περιορισμός διασκέδασης, μη αγορά ρούχων κτλ).
Υ.Γ. Μ' αυτά που γράφω κινδυνεύω να με περάσετε για προβοκάτορα-αβανταδόρο εκμισθωτή ή για προύχοντα .
Η αλήθεια είναι ότι το ενοίκιο το πληρώνω με γονική βοήθεια και προ μηνών είχα αναγκαστεί να αναζητήσω άλλη κατοικία λόγω πρόθεσης ιδιοκατοίκησης από τον ιδιοκτήτη και ενώ το συμβόλαιό μου είχε λήξει προ ετών, ψάχνοντας δε αρκετά είχα απελπιστεί από τις υψηλές τιμές (ακόμα και στον Άγιο Παντελεήμωνα ρε πούστη μου ), τελικά για καλή μου τύχη ο ιδιοκτήτης άλλαξε γνώμη και παρέμεινα ως είχα και με το ίδιο χαμηλό ενοίκιο.
η ΤΙΤΑΝ δεν σου παρέχει οικοδομικά;Εγω μίλησα για την αυξηση φπα.Οπως επισης καθε χρονο παίρνουν αυξηση τα οικοδομικά.
κανονικά έτσι θα έπρεπεπάνε να βγάλουν τα σπασμένα....
όταν ο χρόνος όμως περνα και μένουν κάνα χρόνο ανοίκιαστα (περνάνε καμμιά 20αριά το μήνα και φεύγουν άπρακτοι) εκεί αρχίζουν οι μειώσεις.
καπως ετσι το βλεπω κι εγω μοικανεκανονικά έτσι θα έπρεπε
αλλά μάλλον για αυτούς που έχουνε τα σπίτια και τα νοικιάζουνε είναι ένα εισόδημα που τους δίνει το παραπάνω στους περισσότερους - δεν εξηγείται αλλιώς να μην υπάρχει ελαστικότητα στις τιμές των ενοικίων
Ξέρεις κάτι; Ο καθένας το σκέφτεται με το δικό του τρόπο το πώς θα διαθέσει το σπίτι του, οπότε σε αυτό θα δεις διάφορα πράγματα
επί της ουσίας όμως είναι απλό. Το κλίμα δεν ευννοεί τις αλλαγές. ΠΟυ σημαίνει πως οι ενοικιαστές δεν θέλουνε εύκολα να αλλάξουνε σπίτι και οι "πωλητές δεν θέλουνε εύκολα να το ανεβάσουνε με το φόβο πως μπορεί να φύγει ο άλλος και να βρει αλλού εύκολα
μάλλον σε πάγωμα το βλέπω να πηγαίνει
όλο το αλησβερίσι θα το κρίνουνε οι κατασκευαστές που έχουνε αρκετά απούλητα. Αν αυτοί νοικιάσουνε με χαμηλές τιμές προκειμένου να τα νοικιάσουνε όλα...τότε θα γίνει σφαγή
αυτή τη στιγμή πάντως οι κατασκευαστές τα ενοικιάζουνε σαν καινούργια πανάκριβα (ηλίθιο τελείως)
επειδή δεν είμαι διηγόρος και οι νομικές μου γνώσεις είναι ολίγιστες ..
αν αναθέσω σε ένα δικηγόρο να εξετάσει τους τίτλους κάποιου ακινήτου και να παραστεί στο συμβόλαιο (με την σχετική αμοιβή φυσικά της οποίας το ύψος δεν κρίνω) και αυτός μου πεί ότι όλα είναι εντάξει και προχωρήσω.. φέρει ευθύνη αν μετά την πράξη αποδειχθεί ότι οι τίτλοι είναι μαιμού ή υπάρχει διεκδίκηση ή υπάρχει κάποια δικαστική απόφαση που τους κυρήσσει ανίσχυρους? και αν ναι τι είδους ευθύνη? θα με αποζημιώσει ο δικηγόρος ή ο αντισυμβαλλόμενος?
επειδη δεν ειμαστε η ΕΣΥΕ ολοι μας κρινουμε απο το περιβαλον μαςκανονικά έτσι θα έπρεπε
αλλά μάλλον για αυτούς που έχουνε τα σπίτια και τα νοικιάζουνε είναι ένα εισόδημα που τους δίνει το παραπάνω στους περισσότερους - δεν εξηγείται αλλιώς να μην υπάρχει ελαστικότητα στις τιμές των ενοικίων
σαφεστατα. τις εκδιδουν λαμογια, που γνωριζουν οτι δεν θα υποστουν ΚΑΜΙΑ ποινη απο το συστημα. Και οι συναδελφοι σου, που το ξερουν αυτο, αντι να σου πουνε κλάψε τα λεφτα σου, σε σερνουν επι 5ετια στα δικαστηρια για να παρουν τις αμοιβες.