on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
πρεπει να ειμαι κατι απο τα προαναφερθεντα για να μου χτισουν καλο σπιτι??
ρε πουλακι μου δες σε τι απαντω.....
μην πεταγεσαι...
πρεπει να ειμαι κατι απο τα προαναφερθεντα για να μου χτισουν καλο σπιτι??
Αυτο που αναφέρεις σχετικά με της εταιριες το εχω δει μονο με δικηγορους.Θεωρεις ευκολο να μαζευτούν 15 και πανω διαφορετικοι ανθρωποι ποσο μαλλον να συνεργαστούνε μεταξύ τους.Πως να εμπιστευτω έναν αρχιτέκτονα ότι ειναι καλός στην δουλειά του και να τον κανω μέτοχο και εαν δεν ειναι καλός???Πρέπει να τον αποζημιώσω με τα χρήμματα που έβαλε + κέρδη απο την εταιρία οσο διάστημα έκατσε.Και εαν ολοι ειναι μαλάκες???Τι γινεται τοτε????Θα σου απαντήσω εγω έχεις μια εταιρία σαν τον memosan πλήρως άχρηστω και ζημιωγόνα που χτίζεισπίτια του 1992 με προδιαγραφές 2010 αχχαχαχαχααχαΑρα δηλαδη να εμπιστευομαι εναν πρωην πορτιερη καλυτερα? αυτο μου λες?
Γιαυτο λεω οτι οι κατασκευαστικες πρεπει να διαθετουν ειδικη αδεια! Και μετοχοι στις κατασκευαστικες θα πρεπει να ειναι επιστημονες των ειδικοτητων που ανεφερες!
Θα πηγαινες ποτε σε δικηγορικη εταιρεια που την εχει ενας σουβλατζης?
Θα εμπαινες σε ταξι που ο οδηγος του δεν εχει διπλωμα οδηγησης?
Πως θεωρεις λογικο να χτιζει το σπιτι σου ενας ασχετος?
ρε πουλακι μου δες σε τι απαντω.....
μην πεταγεσαι...
Το μονο που αρκει ειναι να μην εισαι memosan.Γιατι τότε το σπίτι σου θα γίνεται και διαστημόπλοιο αχαχαχαχαπρεπει να ειμαι κατι απο τα προαναφερθεντα για να μου χτισουν καλο σπιτι??
Ρε ισιε, εσυ μπορεις να ανοιξεις σουβλατζιδικο?Memosan, κανείς επιχειρηματίας δεν μπορεί να ξέρει όλες τις πτυχές της επιχείρησής του για αυτό και προσλαμβάνει ειδικούς...
Ένας κατασκευαστής θα έπρεπε να έχει πτυχίο αρχιτέκτονα, πολιτικού μηχανικού, δικηγόρου, οικονομολογου, δημοσίων σχέσεων δηλαδή;
Ή ένας εργοστασιάρχης θα έπρεπε να ξέρει κάθε μα κάθε πτυχή της αλυσίδας παραγωγής, του λογιστηρίου, των πωλήσεων ή της αγορανομίας;
Προφανώς όχι...
Από εκεί και πέρα και εμένα με ενοχλεί η εικόνα του επιχειρηματία- ταβερνιάρη αλλά δυστυχώς επιχειρηματίας δεν γίνεται το super nerd αλλά αυτός που αναλαμβάνει τα επιχειρηματικά ρίσκα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η επιλογή καλών συνεργατών...
Το αυτό ισχύει για τους ιδιώτες...
Σπάω πλάκα με αυτούς που αντί να πληρώσουν ειδικό για μια δουλειά τα κάνουν όλα μόνοι τους και έχουν και άποψη...
Συνήθως, χάνουν απίστευτο χρόνο, πληρώνουν διπλά και τρίδιπλα και στο τέλος αναγκάζονται να φωνάξουν έναν ειδικο για να διορθώσει τις μαλακιες τους...
Το μονο που αρκει ειναι να μην εισαι memosan.Γιατι τότε το σπίτι σου θα γίνεται και διαστημόπλοιο αχαχαχαχα
Καλα, εσυ την επομενη φορα που θα χρειαστει να φιαξεις λασπη για σοβαντισμα να πα να ρωτησεις τη Βεφα τι αναλογιες πρεπει ναχουνε τα υλικαΤο μονο που αρκει ειναι να μην εισαι memosan.Γιατι τότε το σπίτι σου θα γίνεται και διαστημόπλοιο αχαχαχαχα
Σαφός και δεν σε κάνει βλάκα.Εαν όμως είχες εταιρία και εφτιαχνες 2-3 ταυτόχρονα και της πούλαγες τότε τι θα είσαι ρε παπαρα?Μάλλον σε κατάλαβα επειδη δεν μπορείς να γίνεις κατασκευαστής για λόγους οικονομηκους και νοηματικους χτυπιεσαι και ζηλεύεις.Και για να γουσταρεις ακόμα περισσότερο εγω απο 3 μέρες που εξυπηρέτησα έναν φίλο για της γιορτές πριν απο 3 χρονια απο πορτιέρης έγινα κατασκευαστής και εσυ ακόμα απο καθαριστεις τζαμιων αυτοκινητων στα φανάρια παρέμηνες εκεί....καταλαβένουμε ολοι ποσο μαλακας είσαι.τη στατικη μελετη και τα λοιπα που προανεφερες, μηχανικος τα εκανε δεν τα εκανα μονος μου, και ακομη και εκει ειχα προβλημα στην εκτελεση! Το οτι εμενα μου αρεσει να μελεταω πραγματα και να εφαρμοζω καινοτομιες(για παρτη μου) και οτι απογοητευτηκα ακομη και απο τον μηχανικο και ανελαβα τελικα μονος μου την ολοκληρωση και την επιβλεψη ουτε μηχανικο με κανει, ουτε κατασκευαστη!!
Γελας με τη μαλακια του ντορμαν?
σου ειπα τωρα εχω αυτοπροσδιοριστει καρδιοχειρουργος! Γιατι εχεις τοσο κομπλεξ με τους γιατρους?και εσυ ακόμα απο καθαριστεις τζαμιων αυτοκινητων στα φανάρια παρέμηνες εκεί....
Ρε ισιε, εσυ μπορεις να ανοιξεις σουβλατζιδικο?
Αμα δεν ξερεις απο μονος σου τι κρεατα να παρεις, τι λαδια, τι υλικα ειναι δυνατο να λες ειμαι σουβλατζης και να περιμενεις απο τους υπαλληλους σου να τα κανουν ολα επειδη τους πληρωνεις? Εχεις υποψιν σου ποσους μαγκες αυτου του ειδους τους εφαγε η μαρμαγκα επειδη ητανε ασχετοι? Και στο τελος δεν καταλαβαιναν οτι η επενδυση τους ητανε προδιαγεγραμενα αποτυχημενη! Ελεγαν "μα αφου ειχα καλο μαστορα, γιατι δε πηγε καλα το μαγαζι"?
Δεν χρειάζεται την βέφα την πληρώνω για να μου μαγειρεύει σπίτι.Όσο για την λάσπη έχω τα μαστόρια μου αχαχαχχααχα.Πάντος δεν μας είπες που διάβασες τα πρότυπα σπιτιών για 20 χρονια αργότερα απο το 1992 ειμαι περίεργος. Σε θέλω για δουλεια να μου κανεις της πολυκατηκοιες να ειναι προδιαγραφές του 2040 θα τα μοιραστούμε τα κέρδη χαχαχαΚαλα, εσυ την επομενη φορα που θα χρειαστει να φιαξεις λασπη για σοβαντισμα να πα να ρωτησεις τη Βεφα τι αναλογιες πρεπει ναχουνε τα υλικα
Γελας με τη μαλακια του ντορμαν?
εσυ τουλαχιστο ξερεις τι εννοω και ποιες καινοτομιες εχω εφαρμοσει στο σπιτι μου, δε σε ειδα να τις κοροϊδευεις τοτε!
Αρα μαλλον οντως εχτισα με συγχρονες προδιαγραφες ακομη και 15 χρονια πριν!
Αντε μη τα παρω και γινω και γω κατασκευαστης και σας κλεισω ολους!
αχαχαχα
Σου φάνηκα να έχω κόμπλεξ με τους γιατρούς??Κοίτα σε μερικα χρονια μπορει και να γινεις ετσι όπως πανε τα πράγματα στην ελλάδα που θα ισχυει το συστημα memosan.Ποιο ειναι αυτο????Διαβάζεις και αυτομάτως τα ξέρεις όλα χαχχααχα πες μου μόνο σε πιο νοσοκομειο θα εισαι για να ερθω γιατι θα εφαρμόσεις τιποτα προτοποριακες ιδέες που θα υπάρχουν μόνο τον 31ο αιώνα χααχχα.Έχω κέφια απόψεσου ειπα τωρα εχω αυτοπροσδιοριστει καρδιοχειρουργος! Γιατι εχεις τοσο κομπλεξ με τους γιατρους?
Αυτο ακριβως λεω!Α, γεια σου...
Προφανώς ο σωστός επιχειρηματίας θα έχει κάποια σχέση και θα το έχει ψάξει πολύ προτού ασχοληθεί με κάτι..
το αν γελαω η αν κανω χαβαλε το ξερεις απο τα αλλα θρεντ!ρε παπαρα, ωραια τα ειπε!!!
κι εχω πιει και τα ποτακια μου....
γελα κι εσυ λιγο και μην εισαι τοσο ξυνος....
να πουμε σε καποια να γαμηθει δυνατα μαζι σου να γελασεις?
το αν γελαω η αν κανω χαβαλε το ξερεις απο τα αλλα θρεντ!
τελικα την καμερα θα την γαμησει κανενας?
αχαχαχαχαχχαα
Τι λές σε ρωτησε αρκετές φορές πως το έκανες οπως επίσης για εναν αριθμιτικό τύπο με μια φράση αλλά δεν απάντησες ποτέ παπαράκη χαχαχα καρδιοχειρουργε χαχαχαΓελας με τη μαλακια του ντορμαν?
εσυ τουλαχιστο ξερεις τι εννοω και ποιες καινοτομιες εχω εφαρμοσει στο σπιτι μου, δε σε ειδα να τις κοροϊδευεις τοτε!
Αρα μαλλον οντως εχτισα με συγχρονες προδιαγραφες ακομη και 15 χρονια πριν!
Αντε μη τα παρω και γινω και γω κατασκευαστης και σας κλεισω ολους!
αχαχαχα
το αν γελαω η αν κανω χαβαλε το ξερεις απο τα αλλα θρεντ!
τελικα την καμερα θα την γαμησει κανενας?
αχαχαχαχαχχαα
Ορίστε και κάποιος που με καταλαβένει εχω και άλλα τέτοια εχω ρέντα απόψε χαχαχαρε παπαρα, ωραια τα ειπε!!!
κι εχω πιει και τα ποτακια μου....
γελα κι εσυ λιγο και μην εισαι τοσο ξυνος....
να πουμε σε καποια να γαμηθει δυνατα μαζι σου να γελασεις?