Νέα

Παύλο θεέ πάρε (επιτέλους) την ΠΑΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα olisadebe17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον προτηματε για προεδρο της Παε?

• Παυλος Γιανακοπουλος

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Γιαννης Βαρδινογιαννης(τζικερ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γιωργος Βαρδινογιαννης(Καπετανιος)

• δεν ξερω/δεν απανταω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
καλημερα πρασινα αδερφια...

ανοιγω αυτο το θεμα για βα μετρησουμε της δυναμεις μας και
να δουμε επιτελους κατα ποσο αυτο το συνθημα μπορει να γινει και πραξη..

καλω λοιπον ολους τους φιλους της παναθας να καταθεσουν αποψεις..

και γιατι οχι να στειλουν και το μηνημα στον τζιγκερ οτι ο ΠΑΟ δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος...

επισης οσοι γνωριζουν παρακαλω να προσθεσουν και μια ψηφοφορια με το θεμα..ΠΑΥΛΟΣ για ΠΑΕ...

edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος του θρεντ..

OP
OP
olisadebe17

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
επισης θα ηθελα την γνωμη σας για την απιθανη αλλα για εμενα καλυτερη λυση

να φτιαξει απο την αρχη μια ομαδα δικη του η παυλαρα

και να σαρωσει τα παντα την επομενη δεκαετια...

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Χωρίς σχόλια...  :rockon:

Συνημμένα

• h prasinh.jpg
    h prasinh.jpg
    73,5 KB · Εμφανίσεις: 29

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ερώτηση:Η ΄΄Πράσινη΄΄ είναι Γιαννακοπουλική;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε που καταντήσατε ρε.Μέχρι κ οι εφημερίδες σας είναι διασπασμένες στα 2.Κ εμείς έχουμε το ίδιο φαινόμενο αφού κ η SCORE ας πούμε ότι αντιπολιτεύεται στον Ντέμη,αλλά όχι κ σε αυτό το σημείο.Μου θυμίζει αυτή την στιγμή ο ΠΑΟ το ΠΑΣΟΚ.Δύσκολοι καιροί για το πρασινάκι.Φάνηκε από το καλοκαίρι αφού δεν έμεινε πράσινο για πράσινο στο Ελλάντα.Πάντως όποιος είναι ΠΑΟ κ ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκει ηρεμία.Α ρε καημένε Παπουτσή :2funny:

Πάντως αν επιμένετε παίρνω εγώ την ΠΑΕ καθόσον το μικρό μου Παύλος κ με κοινό τόπο καταγωγής με τους Γιαννακοπουλαίους. :rockon:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ρε που καταντήσατε ρε.Μέχρι κ οι εφημερίδες σας είναι διασπασμένες στα 2.Κ εμείς έχουμε το ίδιο φαινόμενο αφού κ η SCORE ας πούμε ότι αντιπολιτεύεται στον Ντέμη,αλλά όχι κ σε αυτό το σημείο.Μου θυμίζει αυτή την στιγμή ο ΠΑΟ το ΠΑΣΟΚ.Δύσκολοι καιροί για το πρασινάκι.Φάνηκε από το καλοκαίρι αφού δεν έμεινε πράσινο για πράσινο στο Ελλάντα.Πάντως όποιος είναι ΠΑΟ κ ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκει ηρεμία.Α ρε καημένε Παπουτσή :2funny:

Πάντως αν επιμένετε παίρνω εγώ την ΠΑΕ καθόσον το μικρό μου Παύλος κ με κοινό τόπο καταγωγής με τους Γιαννακοπουλαίους. :rockon:

καλημερα dark

αν εχεις και το χρημα τους δικια σου :grin:

οτι να ναι αρκει να ξεκουμπιστει ο τζιγκερ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χμμμμμμ..Θα βάζατε ρε χανούμι να σας παρει ρε την Πανάθα ρε.Συνέλθετε λίγο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά - καλά με πείσατε.Θα σας κάνω την χάρη φίλοι κ θα αποδεχτώ την πρόσκληση.Επειδή όμως δεν μπορώ να ξελπηρώσω το χρέος της αγοράς που ανέρχεται σε 3.000.000.000 ευρώ που ζητάει ο Τζίγγερ,θα βάλω το Φροσάκι να κάνει πίπες για την αποπληρωμή της αγοράς. :2funny:

Επισκέπτης
και που εχουμε βαζελο τι καταλαβαμε δλδ? :cheesy:
τελικά εσείς οι Βάζελοι είστε θύματα της Κατινιάς που διακρίνει την οικογένεια Βαρδινογιάννη στο θέμα του πλούτου στο να μην παίσει η μύτη τους αν πάρει κάποιος άλλος την ομάδα σας και την κάνει καλύτερη.

Επισκέπτης
Καλά - καλά με πείσατε.Θα σας κάνω την χάρη φίλοι κ θα αποδεχτώ την πρόσκληση.Επειδή όμως δεν μπορώ να ξελπηρώσω το χρέος της αγοράς που ανέρχεται σε 3.000.000.000 ευρώ που ζητάει ο Τζίγγερ,θα βάλω το Φροσάκι να κάνει πίπες για την αποπληρωμή της αγοράς. :2funny:
οι βάζελοι δεν έχουν Φρωσάκι έχουν εκείνη την Βαρδινογιάννενα που το παίζει πρέσβυρα καλής θέλησης και είναι σαν ξυλάγγουρο Βικτωριαννής εποχής.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ φίλοι βάζελοι θα κάνω τον συνήγορο του Τζίγγερ ρε σεις.Τζίγγερ για ΠΑΝΤΑ.Τζίγγερ παντού κ ΠΑΝΤΑ.Και πάρτε το πρωτοσέλιδο της έγκριτης DERBY του έγκριτου δημοσιογράφου Γκόντζου κ χωνέψτε το ΚΑΛΑ:

Συνημμένα

• DERBY_m.jpg
    DERBY_m.jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 65

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.216
Πόντοι
12.056
Dark...αγοραζουμε μαζι μισο-μισο τον ΠΑΟ ?? :think: :think:

Επισκέπτης
Εγώ φίλοι βάζελοι θα κάνω τον συνήγορο του Τζίγγερ ρε σεις.Τζίγγερ για ΠΑΝΤΑ.Τζίγγερ παντού κ ΠΑΝΤΑ.Και πάρτε το πρωτοσέλιδο της έγκριτης DERBY του έγκριτου δημοσιογράφου Γκόντζου κ χωνέψτε το ΚΑΛΑ:
Τζίγκερ για πάντα και καλό κατήφορο άντε και σε λίγο καιρό θα είσαστε για το εσωτερικό προτάθλημα στο αλού φαν πάρκ ιδιοκτησίας της οικογένειας.

OP
OP
olisadebe17

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
μεγαλυτερη ξεφτιλα(μεχρι το αυριανοι φυλλο της πρασινης αλλα και του σπορταιμ)δεν θπαρχει για τον τζιγκερ....

ακους εκει να παρει την καε?

με τι αρχιδια ρεεεεεεε?

αφου ουτε στο playstation δεν μπορει να παρει πρωταθλημα ο τελειωμενος

ουστ απο την παναθα μας αλητη βαρδινογιανη

ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ οποια ΟΜΑΔΑ ΘΕΣ ονομασε την "ΠΡΑΣΙΝΗ" Η "ΠΑΝΑΘΑ" Η "ΘΥΡΑ 13" Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ θελεις και μην φοβασαι τιποτα

ολοι θα σε στιρηξουμε

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Ο Τζιγκερ κοστολογει την ομαδουλα (οπως την καταντησε) 3 δις ευρω? Δηλαδή 1,022 τρις δραχμες? ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Με αυτα τα λεφτα αγοραζεις χωρα οχι την ομαδουλα του. Μηπως εννοεις 3 μυρια ευρω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom