Καλησπέρα φίλοι μου είμαι η Βίκυ από Πατησίων Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πρωσωπικα για την υποστήριξη σας Η Χριστίνα γύρισε και θα έχετε και φωτογραφίες της σύντομα και η φίλη της η Εύα αχτυπητο διδυμο για όσους αντέχουν φουλ γκαζια Επέστρεψε και η Βίβιαν Ασιατική ομορφιά χημωδης και καμπυλατη Επεσρεψε και η Άννα η Ελληνίδα με τα καλλιγραμα πόδια και δουλεύει ως Ράνια !!!
αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε αυτο το μαγαζι εχουν μαζευτει τα καλητερα κοριτσια που εχω γνωριση στον χωρο....
Βικη....τι να πρωτοπεις,για το χαμογελο τις για την ευγενια τις,απο τις καλητερες του χωρου...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!!!!!
Ελενη...απο τα κορτσια που θελω να πηγαινω ξανα και ξανα,οποτε βρισκωμαστε με κανει καινουργιο...
Μαρινα...ευγενεστατη με πολυ ωραιο σωμα και μια παρουσια που στο δωματιο θα σου βγαλει μια τεραστια σεξουαλικοτητα...
Ρανια η αννα η οπως και να την πεις ειναι η κοπελα που με εκανε να αλλαζω περιοχες(απο Σινωπης που ηταν παλια) για να την βλεπω!!!!!!προσωπακι γλυκο,απο κορμι κορμαρα,απο ποδια...ποδαρες,δεν ξερω...εχω παθει κατι μαζι τις,ειναι η κοιπελα που θα δεις στον δρομο και θα την πειραχεις(για μας τους παλιους που τα καναμε και τα κανουμε ακομα).
Απο οτι καταλαβατε εμενα μου εκανε μεγαλη ζημια!!!!!
οταν παω ποια να παρω???
και απο τα λεγομενα απο τους συναγωνιστες θελω να παρω και την βιβιαν....πολλα ζηταω!!!!!!!
Αυτα......