Νέα

Ad Πατησίων 131, 1ος όροφος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 358K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Touch Me Spa

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2019
Like
64
Πόντοι
1
Πρόγραμμα για αύριο
Ράνια Ελληνιδα
Ελένη Ρωσιδα
Εύα καινούργια ξανθιά ελληνίδα με μεγάλο στήθος
Βίβιαν Ασιατισα
Μαρίνα Ελληνιδα

Touch Me Spa

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2019
Like
64
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας οι κοπέλες που βλέπετε στην φωτογραφία είναι η Ράνια (ελληνίδα)
Και Βίβιαν (Ταυλανδεζα) Το δίδυμο  της επιτυχίας  για αξέχαστες  ερωτικές  απολαύσεις!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Πρόγραμμα για αύριο
Ράνια Ελληνιδα
Ελένη Ρωσιδα
Εύα καινούργια ξανθιά ελληνίδα με μεγάλο στήθος
Βίβιαν Ασιατισα
Μαρίνα Ελληνιδα
προσπαθήστε να βάζετε φωτός από τα κορίτσια,έτσι ώστε να έχουν τα μέλη,καλύτερη εικόνα..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.022
Πόντοι
42.697
Έτσι θέλουμε φωτογραφίες!
Και από την Χριστίνα την μουναρα Ελληνίδα γυμνάστρια που ήταν εκεί χθες με το εφαρμοστό κόκκινο φόρεμα! :afro:
Γιατί δεν την αναφέρεται????
Ήταν μαζί με μια ακόμα φίλη της Ελληνίδα την Εύα με ωραία πόδια και στήθος!
Μου κάνανε στενό μαρκάρισμα για τριολε! Κάνουν λένε φοβερό ντουέτο!

astraxan8

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
50
Πόντοι
0
ξέρουμε πόσο πάει ? και αν υπάρχει ακόμα η βίβιαν από ταυλάνδη?

Touch Me Spa

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2019
Like
64
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλοι μου είμαι η Βίκυ από Πατησίων  Θα ήθελα  να σας ευχαριστήσω και πρωσωπικα για την υποστήριξη  σας Η Χριστίνα  γύρισε και θα έχετε  και φωτογραφίες  της σύντομα και η φίλη της η Εύα αχτυπητο διδυμο για όσους αντέχουν φουλ γκαζια Επέστρεψε και η Βίβιαν  Ασιατική ομορφιά χημωδης και καμπυλατη Επεσρεψε και η Άννα  η Ελληνίδα με τα καλλιγραμα  πόδια και δουλεύει ως Ράνια !!!

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Καλησπέρα φίλοι μου είμαι η Βίκυ από Πατησίων  Θα ήθελα  να σας ευχαριστήσω και πρωσωπικα για την υποστήριξη  σας Η Χριστίνα  γύρισε και θα έχετε  και φωτογραφίες  της σύντομα και η φίλη της η Εύα αχτυπητο διδυμο για όσους αντέχουν φουλ γκαζια Επέστρεψε και η Βίβιαν  Ασιατική ομορφιά χημωδης και καμπυλατη Επεσρεψε και η Άννα  η Ελληνίδα με τα καλλιγραμα  πόδια και δουλεύει ως Ράνια !!!

αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε αυτο το μαγαζι εχουν μαζευτει τα καλητερα κοριτσια που εχω γνωριση στον χωρο....
Βικη....τι να πρωτοπεις,για το χαμογελο τις για την ευγενια τις,απο τις καλητερες του χωρου...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!!!!!
Ελενη...απο τα κορτσια που θελω να πηγαινω ξανα και ξανα,οποτε βρισκωμαστε με κανει καινουργιο...
Μαρινα...ευγενεστατη με πολυ ωραιο σωμα και μια παρουσια που στο δωματιο θα σου βγαλει μια τεραστια σεξουαλικοτητα...
Ρανια η αννα η οπως και να την πεις ειναι η κοπελα που με εκανε να αλλαζω περιοχες(απο Σινωπης που ηταν παλια) για να την βλεπω!!!!!!προσωπακι γλυκο,απο κορμι κορμαρα,απο ποδια...ποδαρες,δεν ξερω...εχω παθει κατι μαζι τις,ειναι η κοιπελα που θα δεις στον δρομο και θα την πειραχεις(για μας τους παλιους που τα καναμε και τα κανουμε ακομα).
Απο οτι καταλαβατε εμενα μου εκανε μεγαλη ζημια!!!!!
οταν παω ποια να παρω???
και απο τα λεγομενα απο τους συναγωνιστες θελω να παρω και την βιβιαν....πολλα ζηταω!!!!!!!
Αυτα......

Touch Me Spa

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2019
Like
64
Πόντοι
1
Καλημέρα φίλοι μου Θα ήθελα να σας ενημεροσω για το πρόγραμμα των κοριτσιών Σήμερα δουλεύει η Έλενα από της 11εως8.30 Επίσης η Βίβιαν από 11εως 8.00 Η Ράνια από 11εως 8 θα βρείτε φωτογραφίες των κοριτσιών στο μπανερ μας

Touch Me Spa

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2019
Like
64
Πόντοι
1
Καλησπέρα αγαπημένοι φίλοι θα ήθελα να σας ενημεροσω την άφιξη καινούργιας κοπέλας της Εύας Είναι ξανθιά με πλούσιο στήθος Θα δουλέψει σήμερα από της 3 μέχρι 9 Ευχαριστώ πολύ πολύ καλό απόγευμα φιλιά πολλά σε όλους

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Καλησπέρα αγαπημένοι φίλοι θα ήθελα να σας ενημεροσω την άφιξη καινούργιας κοπέλας της Εύας Είναι ξανθιά με πλούσιο στήθος Θα δουλέψει σήμερα από της 3 μέχρι 9 Ευχαριστώ πολύ πολύ καλό απόγευμα φιλιά πολλά σε όλους
μια φωτό της Εύας?

Touch Me Spa

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2019
Like
64
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλοι μου να σας ενημερώσω για το πρόγραμμα των κοριτσιών Σήμερα δουλεύει η Έλενα από 11 έως 8.3 Επίσης εργάζεται και η Εύα από 3 έως 9 και η Ράνια από 11 έως 8.30 ευχαριστώ πολύ εύχομαι σε όλους καλά Σαββατοκύριακο φιλάκια πολλά

Touch Me Spa

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2019
Like
64
Πόντοι
1
Επίσης σήμερα δουλεύει και η Χριστίνα ελληνίδα απα 4 έως 9

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Τι προγραμματα εχει τωρα το μαγαζι?

Er2019

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Εξαιρετική Vivian

Touch Me Spa

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2019
Like
64
Πόντοι
1
Καλημέρα φίλοι μου καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλους Θα ήθελα να σας ενημεροσω για τα προγράμματα των κοριτσιών Σήμερα δουλεύει η Έλενα από 11 έως 8.30 η Βίβιαν από 11εως 8.00 Η Ράνια από 11εως 8. 30 Η Χριστίνα Από 12 έως5

Touch Me Spa

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2019
Like
64
Πόντοι
1
Καλημέρα φίλοι μου σήμερα στην παρέα μας θα είναι οι :

Βίβιαν (11.00-20.00)
Ελενα  (11.00-20.30)
Ράνια  (11.00-20.30)
Εύα    (15.00-21.00)
Χριστίνα (15.00-21.00)

Ευχαριστώ πολύ και σας περιμένουμε στην όμορφη παρέα μας!!

tj790

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Θα ανέβει το πρόγραμμα του μαγαζιού είτε στο επίσημο site είτε εδώ για να ξέρουμε τι γίνεται?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom