Καλήμερα σε όλους, έχω σταματήσει να πηγαίνω σε χώρους μασάζ γιατί ο συνδυασμός του απαράδεκτου μασάζ με σεξ είναι πανάκριβος, το λέω αυτό γιατί αν θες μασάζ (που θέλω) πήγαινε (και πάω) σε χώρους που απολαμβάνεις το μασάζ με 10 ευρώ, και σε οίκους ανοχής που με 20 κάνεις ότι προσφέρει η κοπέλα, και αν θες κάτι παραπάνω δώσε το εξτραδακι σου και απόλαυσε το. Το άθροισμα του κόστους των απολαύσεων που ανέφερα είναι πολύ πιο κάτω από αυτό που λαμβάνεις σε ένα χώρο μασάζ.
Εγώ πήγα στο Πατησίων 131 γιατί μου αρέσουν οι ασιατισες και διάβασα εδώ ότι εκεί υπάρχει μια, η κοπέλα εκεί (Βίβιαν) είναι υπέροχη, όμορφη, με πιασίματα, ευχάριστη, κάνει καλό σχετικά μασάζ, απολαμβάνεις το στοματικό της και χαίρεσαι το σεξ μαζί της. Για τια άλλες κοπέλες δεν αναφέρω τίποτα γιατί δεν τις πρόσεξα, ήθελα την κοπέλα από ανατολικά. Το πρόβλημα σε όλα τα αυτά που αν δεν υπήρχε, δεν θα ανέβαζα σχόλιο, είναι το ακόλουθο.
Πήγα με το πρόγραμμα των 80, που έχει δυο εκτονώσεις, οι οποίες δεν έγιναν γιατί δεν υπήρχε πρόθεση να γίνουν. Το αναφέρω έτσι γιατί από την αρχή ο σκοπός ήταν να καταναλωθεί ο χρόνος σε μασάζ και μετά να γίνει μια ολοκλήρωση γιατί δεν θα υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο. Ο χρόνος λοιπόν καταναλώθηκε σε μασάζ και ένα υπέροχο σεξ και τίποτα παραπάνω.
Το αναφέρω γιατί το όλο σπάσιμο είναι η απάτη και όχι το έχτρα 10ρικο που έφυγε, εννοείται ότι δεν θα ξαναπάω γιατί η απάτη για ένα μικρο ποσό είναι κάτι που πρέπει να πληρωθεί με τεράστιο κόστος, ώστε να κοπεί η διάθεση και να μην γίνεται.
Μην ζητήσετε 80 η αν θέλετε μην πάτε γιατί δεν ξέρεις πως αυτή η διάθεση απάτης εκδηλώνεται και στα άλλα προγράμματα