Klonos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Λίγο....;;;;; καμιά 20ρια χρόνια ίσως;
Kαπου εκει. Εβαζε ομως πολλες 20αρες κατωΛίγο....;;;;; καμιά 20ρια χρόνια ίσως;
Λίγο....;;;;; καμιά 20ρια χρόνια ίσως;
Kαπου εκει. Εβαζε ομως πολλες 20αρες κατωΛίγο....;;;;; καμιά 20ρια χρόνια ίσως;
γυαλινο ειναι?Σε κύτταξε με το στραβό το μάτι και σε μάγεψε;
τα ποδια της ειναι οτι χειροτερο απο την συμπαθητικη Σοφια ! αδυνατα και μυωδη ! το μασαζ και η πιπα της αριστα !!Δεν εκανε κατι ιδιαίτερο αλλα φορούσε ενα μικροσκπικο μαύρο φόρεμα και έχει πολύ ωραία ποδια... Δε θέλει και πολυγια να γίνει το ατυχημα
σε φαγαν οι δρομοι σημερα γιγαντα
μια χαρα ειναι η βολτα
ας ειναι καλα τα asics tiger και το Πετεκ στην 3ης Σεπτ κοντα στην πλατεια Βικτωριας το φοβερο ζαχαροπλαστειο που σταματησα να φαω μια τουλουμπα
τυπε λές ένα μικροστενο λιγο πιο κάτω εκει ειχα κτυπησει ένα μιλφέϊγ μετα από ένα καλο μασαζάκι
μια χαρα ειναι η βολτα
ας ειναι καλα τα asics tiger και το Πετεκ στην 3ης Σεπτ κοντα στην πλατεια Βικτωριας το φοβερο ζαχαροπλαστειο που σταματησα να φαω μια τουλουμπα
ΠΕΤΕΚ old time classicoχι το ζαχαροπλαστειο Πετεκ ειναι επι της 3ης Σεπτ στο υψος της Φερων
zero η Μαρίνα είναι μια που δούλευε Κηφισίας 12;αναφερω τα εξης σε περασμα που εκανα
Στην πορτα η Ελληνιδα κυρια Βικυ.
Κοπελες: Η Πιτσιρικα Μελινα. Γλυκεια με μακρυ μαυρο μαλλι συμπαθητικη
Το σουπερ πιπινι Ναταλια. . Ομορφη με καλο κορμακι και μακρυ μαυρο μαλλι, κοντουλα
Η ξανθια Λιλα, περιπου 26 ετων.Αρκετα εμφανισιμη
Η πολυ ωραια μιλφ Μαρινα. με μακρυα μαυρα μαλλια, μετριου αναστηματος , ηλικια 35+
Η γεματουλα Ροζα, ψιλη και εμφανισιακα μακρυα απο τα γουστα μου.
Επισης καποιες ημερες εκει βρισκεται και η Ελληνιδα Χριστινα (η γυμναστρια).
Προγραμμα απο 50 ευρω η μιση ωρα
οχι αυτή είναι πατρίντα δυστυχώςzero η Μαρίνα είναι μια που δούλευε Κηφισίας 12;
zero η Μαρίνα είναι μια που δούλευε Κηφισίας 12;
μια χαρα ειναι η βολτα
Βγαζει τουλούμπες το Πετεκ? Ήμουν σίγουρος πως όχι.
Θα το ήξερα ως μέγας φαν του εδέσματος.
το Πετεκ στην 3ης Σεπτ κοντα στην πλατεια Βικτωριας το φοβερο ζαχαροπλαστειο που σταματησα να φαω μια τουλουμπα
Βγαζει τουλούμπες το Πετεκ? Ήμουν σίγουρος πως όχι.
Θα το ήξερα ως μέγας φαν του εδέσματος.