Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
ty!!!
τελείωσα και τα bonus stage
ty!!!
τελείωσα και τα bonus stage
αν και δεν είναι απάντηση στην ερώτηση μου δε μπορώ να διαφωνήσω. Προφανώς πρέπει να κλειστουν και αυτοί μέσαΚράτος; Τι 'ν τούτο; Υπάρχει κάτι τέτοιο; Εγώ που ήμουν!?
Ρητορικές ερωτήσεις που μαστίζουν αυτόν εδώ τον τόπο.
Πέραν της πλάκας, μια μέρα κάποιον θα φάει τούτος και τότε θα πάει να γίνει κάτι.
Αλλά η απάντηση στην ερώτησή σας θα δοθεί με μία άλλη ερώτηση: του αναρχικούς που τα σπάσανε στην Ερμού ή τους άλλους που κάψανε τους υπαλλήλους στην Μαρφίν πότε θα τους κλείσουν μέσα;
Εφόσον δεν κλείνουν αυτούς, γιατί να κλείσουν τον Κλεομένη;
αν και δεν είναι απάντηση στην ερώτηση μου δε μπορώ να διαφωνήσω. Προφανώς πρέπει να κλειστουν και αυτοί μέσα
Κράτος; Τι 'ν τούτο; Υπάρχει κάτι τέτοιο; Εγώ που ήμουν!?
Ρητορικές ερωτήσεις που μαστίζουν αυτόν εδώ τον τόπο.
Πέραν της πλάκας, μια μέρα κάποιον θα φάει τούτος και τότε θα πάει να γίνει κάτι.
Αλλά η απάντηση στην ερώτησή σας θα δοθεί με μία άλλη ερώτηση: του αναρχικούς που τα σπάσανε στην Ερμού ή τους άλλους που κάψανε τους υπαλλήλους στην Μαρφίν πότε θα τους κλείσουν μέσα;
Εφόσον δεν κλείνουν αυτούς, γιατί να κλείσουν τον Κλεομένη;
Ο «πατήρ Κλεομένης» ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων - Δικογραφία σε βάρος του
"Η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη παρέπεμψε στη δικαιοσύνη το βίντεο με το βανδαλισμό του μνημείου Ολοκαυτώματος στη Λάρισα."
ολοι την ιδια απορια εχουμε, αδερφε! Πραγματικα, πληρης ασυδοσια, ο καθενας κανει ο,τι του καυλωσει εις βαρος οποιου ναναι, και ο θεος βοηθος!
....ωσπου να θρηνήσουμε θυματα λετε?,....μπα καψαν ανθρώπους ζωντανούς στην μαρφιν, ο μονος που επωφεληθηκε εμμσα ηταν ξεκάθαρα το συριζα, και όλα καλα, ξεχαστηκαν!
Όπως οι τρομοκρατικες ενεργειες στην αθηνα το 1981 (μηνιον-λαμπροπουλοι-κατρανζος κλπ) ξεχαστηκαν, με τα 'μπανια του λαου' που ηρθαν μετα!
βλέπω τον ψευτο-τράγο να τον χώνει η σατανια(ζ)μένη εβραιϊλα στα μπουντρούμια της.
το τέλος ενός ακόμα αυθεντικού τρόλ ήρθε
και πολύ αργησαν! στην μπουζου γρηγορα!
Εχουμε απτην μια τους χουλιγκαναρχες, τωρα εχουμε και τους χουλιγκανοπαπαδες!
ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!