marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τε΄λειως κατα..............μακαρι να φανε σκατα.........ετσι οπως τα κανανεΓεια σου υπουργε μου!
Για πες μας, εισαι υπερ ή κατα της Μπιρμπιλη?
τε΄λειως κατα..............μακαρι να φανε σκατα.........ετσι οπως τα κανανεΓεια σου υπουργε μου!
Για πες μας, εισαι υπερ ή κατα της Μπιρμπιλη?
Βρε κανενα αλλο επιχειρημα βρε γιαννη. Εχουμε πραγματα να τους κατηγορησουμε.το μυστρι μην ξεχασει
Φιλε Βεντουζα, καταλαβαινεις οτι με αυτα που γραφεις γινεσαι ο καλυτερος συνηγορος των ιδεων μου?
Παρακολουθεις την επικαιροτητα?τε΄λειως κατα..............μακαρι να φανε σκατα.........ετσι οπως τα κανανε
οτι εκανε εργα...........ειναι σιγουρο αυτο.................ολος ο κοσμος πηρε δανεια.................Βρε κανενα αλλο επιχειρημα βρε γιαννη. Εχουμε πραγματα να τους κατηγορησουμε.
Δεν ειναι αστειο να κατηγορουμε τη Χουντα οτι εκανε εργα?
Αυτη ειναι η διαφορα καμαρι μου.
Οταν τα πραγματα δεν ειναι καλα επι ΝΔ, η ΝΔ πεφτει.
Οταν τα πραγματα δεν ειναι καλα επι ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ μενει.
Πορνοπαπε, κλαψομουνιαζω. Τον τοιχο γρηγορα.
Μου αρέσει πάντως που υποστηρίζεις τους μαλάκες...αυτοί πέσανε μόνοι τους ρε...
οχι τους εχω μαυρισει και τους 2...........................τους εχω γραψει κανονικα................Παρακολουθεις την επικαιροτητα?
Αν εισαι κατα της Μπιρμπιλη σημερα, εισαι υπερ του Γιωργακη.
Ωχ.οτι εκανε εργα...........ειναι σιγουρο αυτο.................ολος ο κοσμος πηρε δανεια.................
Λάθος κάνεις,αυτοί είναι στην εξούσια,δεν έπεσαν.
έστω, αλλά περισσότερο μαλάκες είναι οι σημερινοί
εμ βεβαια................τι να σου πω περα απο το δικαστηριο,εσυ δε βλεπεις τιποτε..............Ωχ.
Δεν μας τα ειπες αυτα.
Λάθος κάνεις,αυτοί είναι στην εξούσια,δεν έπεσαν.
Τον δρόμο τον ελέγχει το Πασόκ και όχι πχ το ΚΚΕ γιατί το ΠΑΣΟΚ πληρώνει και θα συνεχίσει να πληρώνει.Φίλε, οταν εγραψα πολλακις τις ιδιες σκεψεις, καποιοι εδω μεσα (παραδοξως αριστεροι, οχι ΠΑΣΟΚοι), με ειπαν κλαψομουνη.
Πλεον εχω τη βεβαιοτητα, οτι ολο το μπαχαλο οταν κυβερναει η Δεξια, γινεται μονο και μονο για να επιστρεψει το ΠΑΣΟΚ. Και οταν κυβερναει το ΠΑΣΟΚ δεν υπαρχει λογος για καμια κινητοποιηση.
Καποτε ελαβα την απαντηση, απο τον Πορνόπαπο νομιζω, οτι αυτο οφειλεται στο οτι επι Δεξιας κινητοποιειται και ο ευρυτερος "κεντρωος" χώρος στις κινητοποιησεις (άρα, συμπληρωνω εγω, οταν κυβερναει το ΠΑΣΟΚ μενει μόνη η αριστερα να κινητοποιεται και λογω μεγεθους ειναι αμελητέα η αντιδραση, καθώς οι δεξιοι ποτέ δεν ηταν οι "μαχητές του δρομου").
Ελπιζω να σε καλυψα.
Εεε αν το λέει το σάψαλο ο Παττακός έτσι θα'ναι!!!σου αρέσει δεν σου αρέσει
7 φορές χειρότεροι είναι οι σημερινοί.
έμενα δεν με κάλυψες
Ρε Αλεξ δεν θέλουμε ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ λέμε, τέλος.
Θέλουμε πίσω τον Θεό ΣΤΥΛΙΑΝΟ (μόνο αυτός μπορεί να ΦΕΡΕΙ τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)
τε΄λειως κατα..............μακαρι να φανε σκατα.........ετσι οπως τα κανανε
ρε πούστη μου στην φορμόλη τον έχετε??????????????????????
ποιος μωρε τι λες.................απλως δεν παω τους πασοκ,δηλαδη δεν γουσταρω..............και υπουργος τώρα??? μετά από ιατρός υπουργός? εξελίξεις βλέπω
Βρε κανενα αλλο επιχειρημα βρε γιαννη. Εχουμε πραγματα να τους κατηγορησουμε.
Δεν ειναι αστειο να κατηγορουμε τη Χουντα οτι εκανε εργα?