Ενας αρκετα παλιος οπαδος του πασοκ που ετυχε να γνωρισω, οταν του ειπα οτι ισως τους ψηφισω στις επομενες εκλογες μου ειπε τα εξης:To κομμα τους πουλησε γιατι αυτο που υποσχεθηκε δεν το εκανε ,ο λαος δεν ηρθε ποτε στην εξουσια.Υποστηριζει οτι ο παπανδρεου ηταν πρακτορας των αμερικανων(μου εδειξε και αποκομμα απο την καθημερινη για μια ομιλια που ειχε κανει το '59 στην Ελλαδα ως διδακτορας του πανεπιστημιου της καλιφορνιας με τιτλο "ο αμερικανος οικονομολογος σημερα" στην αγγλικη, την οποια ειχε διοργανωσει η CIA!),οτι ουσιαστικα πουλησε την ελλαδα σε 4-5 ξενες οικογενειες και εκανε τα "Ξενα κεντρα αποφασεων" καθεστως ,ριχνοντας σταχτη στα ματια του λαου με χρηματα τα οποια προερχονταν απο αμερικανικα κεφαλαια.Μια πολιτικη η οποια συνεχιζεται μεχρι σημερα ενω εμεις ασχολουμαστε μονο με την επιφανεια.Ο δε Γιωργος Π. ειναι και αυτος της ιδιας αποστολης και ολα αυτα που λεει περι σοσιαλισμου ειναι πουτσες.Στο συνεδριο δε της σοσιαλιστικης διεθνους που πηγε αυτη την βδομαδα(Νεα Υορκη USA ,που ως γνωστον ειναι η πατριδα του σοσιαλισμου), εντελως συμπτωματικα συνεδριαζε και η λεσχη Buildeberg στην οποια ειναι μελος.
Η λυση κατα τον συγκεκριμενο ανθρωπο ειναι να καταψηφηστει το πασοκ με στοχο την διαλυση του ετσι ωστε να γινει το ξεσκαρταρισμα μπας και απο τις σταχτες του γεννηθει κατι υγειες που θα ενσωματωνει την αγνοτητα και τον ιδεαλισμο των πρωτων ημερων απο τους ανθρωπους που το υποστηρηξαν.Η καλυτερη λυση ,ειπε, θα ηταν να πιασεις τους 300 και να τους περασεις απο λεπιδι(δικη του εκφραση)γιατι ειναι προδοτες, αλλα εν ετη 2008 αυτα δεν γινονται οποτε πρεπει να ληφθουν αλλα μετρα
Ο τυπος αυτος ειναι στα 62 τον εχω κοψει για πολυ διαβασμενο και ας δηλωσε οτι πηγε μια ταξη μονο στο γυμνασιο.Επαναστατης πιο νεος(παραμενει και σημερα),οικοδομος μεχρι το 81 οπου και μπηκε στην Ολυμπιακη χωρις να ειναι λαμογιο οπως υποστηριξε
και στρατιωτης του πασοκ με μεγαλη προσφορα μεχρι να παρει χαμπαρι οτι τον δουλευαν.Μου προτεινε να ψηφισω ενα απο τα μικρα κομματα(που θα μπουν στην βουλη ομως)για να δημιουργηθει αναταραχη και οι μεγαλοι να αρχισουν να ψαχνονται και να φαγωθουν μεταξυ τους, θεση με την οποια συμφωνω.
Η ιστορια ειναι αληθινη, δεν θελω να παρω θεση προς το παρον,ακουω αποψεις απο οποιον ενδιαφερεται...