ολοι πρακτορια εινε,εδο ο Καραμαλακος ο μικρος γλιφι τη ροσια και η Ντορα χαλαη τη δουλια,αφου οικογενιακος εινε με το μπους(το γερο)Μία απορία έχω μόνο:όταν μπήκε μετά το 1981 στην Ολυμπιακή, δεν ήξερε ότι ο Παπανδρέου ήταν πράκτορας των Αμερικανών;αφού το απόκομμα της εφημερίδας ήταν του έτους 1959, προφανώς και το ήξερε, και δέχτηκε να βολευτεί από μία κυβέρνηση όπου πρόεδρός της ήταν αμερικανός πράκτορας; ολίγον παράξενο μου φαίνεται...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Το ατομο δηλωσε ξεκαθαρα οτι μπηκε μεσω γνωριμιων και επειδη ξερω απο ιδια πειρα οτι οταν εχεις οικογενεια και δουλευεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ για 3 και εξηντα κανεις αρκετες παραχωρησεις στην συνειδηση σου, προσωπικα τον καταλαβαινω.Οτι δεν ηταν λαμογιο καλλαει στο οτι δεν καθησε, πηγε για να δουλεψει και δεν συμμετειχε στις βουτες που γινονταν κατα κορον και μου τις περιεγραψε."Μπήκε στην ολυμπιακή χωρίς να ειναι λαμόγιο". Μάλιστα
Και η πρώην δήμαρχος αθηναίων πήρε το ΥπΕξ επειδή το άξιζε
Μα ήμαστε σοβαροί;
Καλα ομως εισαστε μαλακες?Απο ολα αυτα εκει κολλησατε?
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Το αποκομα ηταν απο την καθημερινη της περασμενης πεμπτης αν δεν κανω λαθος, στην στηλη "49 χρονια πριν"Μία απορία έχω μόνο:όταν μπήκε μετά το 1981 στην Ολυμπιακή, δεν ήξερε ότι ο Παπανδρέου ήταν πράκτορας των Αμερικανών;αφού το απόκομμα της εφημερίδας ήταν του έτους 1959, προφανώς και το ήξερε, και δέχτηκε να βολευτεί από μία κυβέρνηση όπου πρόεδρός της ήταν αμερικανός πράκτορας; ολίγον παράξενο μου φαίνεται...
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δεν νομιζω ρε φιλε τι εχει να κερδισει?Ενας παππους ειναι...αγαπητέ.... ΠΑΣΟΚος που μετά το 81 μπήκε στην Ολυμπιακή και να μην είναι ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε περιεργάζεται ψιλόν γαζί........
Δεν έχει να κερδίσει κάτι, σε αυτό συμφωνώ. Απλά, είναι ένα κλασικό παράδειγμα των όσων δεν είχαν στον ήλιο μοίρα, βολεύτηκαν με το ΠΑΣΟΚ, και έβγαιναν μετά αυτοί οι βολεμένοι και έβριζαν σκαιότατα το ΠΑΣΟΚ για το κακό που έκανε στον τόπο......Δεν νομιζω ρε φιλε τι εχει να κερδισει?Ενας παππους ειναι...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν νομιζω ρε φιλε τι εχει να κερδισει?Ενας παππους ειναι...
και ο πατέρας μου παππούς είναι και μορφωμένος αλλά στα πολιτικά το τι μαλακία λέει ο στόμας του δεν περιγράφεται.......
εγο να δις που δεν ειμε τι μαλακιες λεγο,και ο πατέρας μου παππούς είναι και μορφωμένος αλλά στα πολιτικά το τι μαλακία λέει ο στόμας του δεν περιγράφεται.......
καλινιχτα σιντροφε αυριο εχουμε επιστιμονικι δουλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν έχει να κερδίσει κάτι, σε αυτό συμφωνώ. Απλά, είναι ένα κλασικό παράδειγμα των όσων δεν είχαν στον ήλιο μοίρα, βολεύτηκαν με το ΠΑΣΟΚ, και έβγαιναν μετά αυτοί οι βολεμένοι και έβριζαν σκαιότατα το ΠΑΣΟΚ για το κακό που έκανε στον τόπο......
Λέοντα πάλι πρέπει να δίδουμε διαρκώς τον ορισμό του νεοέλληνα που σέβεται την καταγωγή του;
Τον κάνω φέτες ότι το πρόβλημα του συγκεκριμένου δεν είναι το παραμύθι που πούλησε στον γιώργο, αλλά ότι δεν μπόρεσε να βγάλει καμμιά βίλλα όπως άλλοι...
Κλασσική νεοελληνική τακτική προόδου...... Καλά αυτός είναι καλύτερος από μένα;
Ναι ρε μαλάκα υπάρχουν καλύτεροι, εξυπνότεροι, ομορφότεροι, και γενικά -ότεροι από σένα λακαμά.......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καληνύχτα όμορφε...εγο να δις που δεν ειμε τι μαλακιες λεγο,
καλινιχτα σιντροφε αυριο εχουμε επιστιμονικι δουλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τη δική σου γνώση δεν την έχουν όλοι οι θεωροεπιστήμονες του σάιτ......
Ίσως να είναι έτσι, πάντως η δική μου προσωπική εμπειρία μέχρι σήμερα, από τον κοινωνικό περίγυρό μου, λέει ότι οι πιστοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ είναι όσοι δεν έχουν βολευτεί ποτέ και πουθενά από το ίδιο τους το κόμμα.... Οι βολεμένοι είναι αυτοί που το βρίζουν πιο πολύ.Λέοντα πάλι πρέπει να δίδουμε διαρκώς τον ορισμό του νεοέλληνα που σέβεται την καταγωγή του;
Τον κάνω φέτες ότι το πρόβλημα του συγκεκριμένου δεν είναι το παραμύθι που πούλησε στον γιώργο, αλλά ότι δεν μπόρεσε να βγάλει καμμιά βίλλα όπως άλλοι...
Κλασσική νεοελληνική τακτική προόδου...... Καλά αυτός είναι καλύτερος από μένα;
Ναι ρε μαλάκα υπάρχουν καλύτεροι, εξυπνότεροι, ομορφότεροι, και γενικά -ότεροι από σένα λακαμά.......
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ο δε Γιωργος Π. ειναι και αυτος της ιδιας αποστολης και ολα αυτα που λεει περι σοσιαλισμου ειναι πουτσες.Στο συνεδριο δε της σοσιαλιστικης διεθνους που πηγε αυτη την βδομαδα(Νεα Υορκη USA ,που ως γνωστον ειναι η πατριδα του σοσιαλισμου), εντελως συμπτωματικα συνεδριαζε και η λεσχη Buildeberg στην οποια ειναι μελος.
Ενώ αυτά που λες είναι πούτσες μπλε με κανελιά αρχίδια.
Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ συνεδρίασε φέτος στην Βιρτζίνια, USA 5 - 8 Ιουνίου.
Το 23ο συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς έγινε στο Λαγονήσι 30 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2008.
Ο Γιωργάκης πήγε στην Νέα Υόρκη σε συνδιάσκεψη του Προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (είναι ξέρεις πρόεδρος) που έγινε στην έδρα του ΟΗΕ (ξέρεις ο ΟΗΕ εδρεύει στο New York, USA) στις 26 Σεπτεμβρίου 2008.
Κατά τα άλλα, o Cave έχει γράψει ένα μυθιστόρημα με τον τίτλο:
And the Ass Saw the Angel
Σου συνιστώ να το διαβάσεις. Θα ανακαλύψεις τον εαυτό σου ήδη από τον τίτλο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το αυτό ισχύει και για τη Νου Δου... Πίστεψέ με........Ίσως να είναι έτσι, πάντως η δική μου προσωπική εμπειρία μέχρι σήμερα, από τον κοινωνικό περίγυρό μου, λέει ότι οι πιστοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ είναι όσοι δεν έχουν βολευτεί ποτέ και πουθενά από το ίδιο τους το κόμμα.... Οι βολεμένοι είναι αυτοί που το βρίζουν πιο πολύ.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ώρες- ώρες μου θυμίζεις επικίνδυνα έναν πρώην συγκάτοικο του Λαλιώτη στο Παρίσι, φανατικό θαυμαστή του Ανδρέα και νυν μεγαλοεκδότη...
Συμφωνώ με τη διαπίστωση, ανεξαρτήτως της πατρότητάς της αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και πραγματικά αδιάφθοροι, έντιμοι, ασυμβίβαστοι...Και δεν είναι απαραίτητα ούτε μαλάκες ούτε αποτυχημένοι...Είναι αυτό που οι αγγλοσάξωνες αποκαλούν : "a few good men"...
Αν κάτι λίγο λειτουργεί σε αυτή τη γαμωχώρα, είναι χάρη σε αυτούς...
Ίσως να είναι κι έτσι ανεπιθύμητο πρόσωπο...το αυτό ισχύει και για τη Νου Δου... Πίστεψέ με........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ενώ αυτά που λες είναι πούτσες μπλε με κανελιά αρχίδια.
Το 23ο συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς έγινε στο Λαγονήσι 30 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2008.
Ο Γιωργάκης πήγε στην Νέα Υόρκη σε συνδιάσκεψη του Προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (είναι ξέρεις πρόεδρος) που έγινε στην έδρα του ΟΗΕ (ξέρεις ο ΟΗΕ εδρεύει στο New York, USA) στις 26 Σεπτεμβρίου 2008.
μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το Microsoft Voltaire45 2008 Professional Edition με crack που να δουλεύει;
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δεν αναφερα αυτα σαν γεγονοτα απλα ως θεμα για συζητηση.Ουτε επισης πλασαριστικα σαν αυθεντια.Οι καλοπροαιρετες παρατηρησεις γινονται παντα δεκτες, οπως η δικη σου αγαπητε.Ενώ αυτά που λες είναι πούτσες μπλε με κανελιά αρχίδια.
Το βιβλιο του Cave το εχω διαβασει πριν καιρο οταν ημουν φανταρος.Δυστυχως ομως μεσω του τιτλου ανακαλυψα και ανακαλυπτω μαλλον τους γυρω μου παρα τον εαυτο μου
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το Microsoft Voltaire45 2008 Professional Edition με crack που να δουλεύει;
Crack;
Να πληρώσεις για το αυθεντικό!
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Κατα τα αλλα δεν ξερω...Ο τυπος φαινεται ιδεαλιστης και ειλικρινης.Παρα τις αντιθετες αποψεις σας θα το ψαξω λιγο παραπερα.Ειναι αδυνατον για την δικη μου λογικη να ειναι ολα φυσιολογικα και σαν κρατος να βρισκομαστε σε αυτο το δραμα.Ευχαριστω για την προσοχη που μου δειξατε
Φίλε μου, είμαστε δράμα ως κράτος, αλλά για αυτό δεν φταίνε κατ' ανάγκην και αποκλειστικά τα όσα είπε ο γηραιός φίλος σου.... Καταρχήν ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει πεθάνει εδώ και 12 χρόνια, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου δεν κυβερνά τώρα.... Άλλος κυβερνά, καλώς ή κακώς..... Μην το ξεχνάμε αυτό!!!Κατα τα αλλα δεν ξερω...Ο τυπος φαινεται ιδεαλιστης και ειλικρινης.Παρα τις αντιθετες αποψεις σας θα το ψαξω λιγο παραπερα.Ειναι αδυνατον για την δικη μου λογικη να ειναι ολα φυσιολογικα και σαν κρατος να βρισκομαστε σε αυτο το δραμα.Ευχαριστω για την προσοχη που μου δειξατε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K