Νέα

ΠΑΣΟΚ ξανά κυβέρνηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πες με Κουλούρη τώρα......
Κάνε με τη μικρή σου Ανουσάκη...
Θα γίνει της κλαδικής απόψε...
Τη μικρή μου Κατσέλη ίσως... Ποια προτιμάς, τη Νόρα ή τη Λούκα; :2funny: :2funny: :2funny:
Μίλα καλύτερα για τον Σίγκμουντ γιατί σε βλέπω να τον αποκαλείς "κ. προϊστάμενε" μετά τις εκλογές..
Ξέρεις τώρα...Όπως ο μπίστης και η δαμανάκη...
Η κρυφή γοητεία του πράσινόυ ήλιου...
Ααααχ, το όνειρό μου, να καταλάβω κρατική θεσούλα και εγώ. 20 χρόνια ΠΑΣΟΚ και δεν το κατάφερα ακόμη...
Διευθυντής της ορνιθολογικής πτέρυγας του ζωολογικού κήπου θα γινώ άμα βγει ο Γιωργάκης. Μου το έταξε... :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τη μικρή μου Κατσέλη ίσως... Ποια προτιμάς, τη Νόρα ή τη Λούκα; :2funny: :2funny: :2funny:

Τί θα έλεγες για ένα gilf duo; (εδώ οι άλλοι βλέπουν τσόντες με τραβέλια και έγκυους, τα τιμημένα γηρατιά θα μας πειράξουν; )

Ααααχ, το όνειρό μου, να καταλάβω κρατική θεσούλα και εγώ. 20 χρόνια ΠΑΣΟΚ και δεν το κατάφερα ακόμη...
Διευθυντής της ορνιθολογικής πτέρυγας του ζωολογικού κήπου θα γινώ άμα βγει ο Γιωργάκης. Μου το έταξε... :2funny: :2funny:

Εμένα ο Κωστάκης μου έταξε το δικαίωμα να κυνηγάω πάπιες στη Βιστωνίδα! Θα μου δώσει και χρυσόβουλο!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η κρυφή γοητεία του ΠΑΣΟΚιστάν δεν με έπεισε ούτε στις καλύτερες μέρες του, τότε που όντως ενέπνεε πολλούς.
Τώρα με τι να τσιμπήσω;
Με τον Φασούλα και με τη Γκερέκου;
Ή μήπως περιμένω να διοριστώ στο Δημόσιο;
Εσύ πάντως, που θα την κάνεις την αλλαξοκωλιά, τσίμπα και κανένα "πριμ μεταγραφής".
Εκτός αν είσαι τόοοοοοοοσο ανιδιοτελής ιδεολόγος πια.
με τη μιλένα πάντως μια γρήγορη μαλακία τη βαράς......

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
898
Πόντοι
6.755
Θα πεσει η ΝΔ και θα βγει το ΠΑΣΟΚ,δηλαδη παλι τα ιδια και σε μερικα χρονια το αντιστροφο,τι να πω ρε παιδια απλα ΟΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΩΛΙΤΩΝ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εμεις τον χαβα μας στο Ελλαδισταν με υτον τον βουλευτη Δραμας (λατρης και αυτος των  :boobies:) μαλλον για εκλογες πάμε!!

Με τετοια φουρτουνα να δω ποιος θα κατσει στο τιμόνι!!!

Ειρησθω εν παροδω ( :uglystupid:)  δλσ μια πουτανα φέραμε ο Γιωργακης μαλλον στην Νεα υόρκη ειναι αυτες τις μέρες  :headbang: :headbang:

μας βλέπω να λέμε μωρε ποιος Μητσοτάκης μια χαρα γουρλης ήταν μπροστα στον Γιωργο!!!

ΥΓ Μιλενα ο ορισμος της ελλεηνίδας. Υφος πριγκηπισσας του Μονακο και στυλ ναι μεν γαμιεμαι αλλα με ανταλάγματα!!!!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΥΓ Μιλενα ο ορισμος της ελλεηνίδας. Υφος πριγκηπισσας του Μονακο και στυλ ναι μεν γαμιεμαι αλλα με ανταλάγματα!!!!
Ασε μας ρε Pepe, εμείς μολαταύτα γουστάρουμε... Όλα έχουν αντάλλαγμα :2funny: :2funny:
Νομίζεις πως εμείς γουστάρουμε τη νυφίτσα που εσύ κυνηγάς στα καρτούν? Την έχεις δει τι ύφος έχει? :2funny: :2funny:
Ο καθής τη νυφίτσα του... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom