LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
καλά εσύ δεν είσαι που φωνάζεις να μην ψηφίζουν οι γέροι ??
Όχι
απαντα με ποσα ζουνε σε αλλες χωρες ρε
δν σε βριζω,πολιτισμενα μιλαμε, απαντα να σε δουμε
που ζουνε με τοσα ρε τυπε,πλακα μας κανεις?
στην αγγλια η στη γαλλια η στη γερμανια
αγγλία με 900 λίρες τον μήνα για 8ωρη εργασία και με ένα δωμάτιο (προσοχή δωμάτιο) να έχει 350 λίρες τον μήνα και η μηνιαία κάρτα 100 λίρες...
γερμανία μίνι-τζόμπς 430 ευρώ τον μήνα... για εξάωρη απασχόληση
:S :S :S :S :S :S
τοτε τυπε τι θες να γινουμε σαν την υπολοιπη ευρωπη ?εισαι μαζοχας κ σαρεσει να τον παιρνεις? :S :S :S
ο καθένας πρέπει να αμείβεται σύμφωνα με αυτό που παράγει και όχι σύμφωνα με τις ανάγκες που δημιουργεί ... τα μαρξιστικά «από τον καθένα ανάλογα με τις δυνατότητές του, στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του» έχουν πεθάνει προ πολλού..
καταπώς έγραψε κάποιος σε ένα τοίχο... "ο Χριστός πέθανε, ο Μάρξ πέθανε και εγώ τελευταία δεν αισθάνομαι καλά"...
αγγλία με 900 λίρες τον μήνα για 8ωρη εργασία και με ένα δωμάτιο (προσοχή δωμάτιο) να έχει 350 λίρες τον μήνα και η μηνιαία κάρτα 100 λίρες...
350 αλλα με λογαριασμους πληρωμενα ενω εδω ειναι καλητερα με 490 μισθο 250 ενοικιο 30 καρτα 100 λοιποι λογαριασμοι και 200 διατροφη ασε μεσα μπαινεις και για 8 ωρη εργασια στην αγγλια ειναι 950 λιρες ο βασικος και στην γερμανια αν δουλευεις σε μινι τζομπς δικαιουσε και ειδικο βοηθημα οπως και στην αγγλια αν εργαζεσε κατω απο 20 ωρες τη βδομαδα για να μην μιλησουμε για ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και συμπεριφορα και τα ειδικα προγραμματα σε ανεργους στην αγγλια αμα εισαι και ανεργος μεχρι και ενοικιο σου πληρωνουν
τυπε χρησιμοποεις κρεμα ΚΥ οταν τον τρως απο πισω η οχι?
δεν αντεξα και στο ειπα.....αν και ειμαι ηρεμος συνηθως
δεν ειναι απαντηση αυτη που εδωσες
350 αλλα με λογαριασμους πληρωμενα ενω εδω ειναι καλητερα με 490 μισθο 250 ενοικιο 30 καρτα 100 λοιποι λογαριασμοι και 200 διατροφη ασε μεσα μπαινεις και για 8 ωρη εργασια στην αγγλια ειναι 950 λιρες ο βασικος και στην γερμανια αν δουλευεις σε μινι τζομπς δικαιουσε και ειδικο βοηθημα οπως και στην αγγλια αν εργαζεσε κατω απο 20 ωρες τη βδομαδα για να μην μιλησουμε για ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και συμπεριφορα και τα ειδικα προγραμματα σε ανεργους στην αγγλια αμα εισαι και ανεργος μεχρι και ενοικιο σου πληρωνουν
απλάπαράγωπαίρνω πίπες στο αφεντικό μου και αμείβομαι...
με 250 στην Ελλάδα νοικιάζεις πλέον τριάρι και όχι ένα δωμάτιο... αρα το νοίκι για το δωμάτιο δεν είναι πάνω από κατοστάρικο..
και έλα στην αγγλία να δούμε αν θα σου πληρώσουν το ενοίκιο... θα έχεις λαμβάνειν παρά του μη δίδοντος...
χαχααχ για ποιο λογο? Να καταληξει στο 2% που εινα ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ με κινδυνο να μην μπουν ολοι αυτοι στην βουλη?χχααχχααχαχαντι να κραζει τους ξενους και να κανει το κουτσαβακι ας εμπαινε στην κυβερνηση εθνικης αναγκης το 12 για να δουμε ποσο μαγκας ειναι
Ποιος ειναι κατακαθι στην Ελλαδα εκτος απο οσους κυβερνησαν? (Μιλαω παντα εκ του αποτελεσματος κ οχι με θεωριες) Εσυ μπορεις να το αποδειξεις?φιλαρακο έχεις πρόβλημα σοβαρό. Για να ξεφτυλίζεσαι με αυτά που γράφεις υπερασπιζόμενος το κατακαθι της Ελλάδας, πρέπει να εισαι δημόσιος υπάλληλος ή απλά βλάκας
χαχααχ για ποιο λογο? Να καταληξει στο 2% που εινα ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ με κινδυνο να μην μπουν ολοι αυτοι στην βουλη?χχααχχααχαχ
Τους Δορυφορους οπως λαος κ Ποταμι που εγινε ρυακι που το βαζεις? Γεννησε ψηφοφορους? Απο ολους πηρε ενα κομματακι... ;)α μπραβο κατω ειστε
το λογικο επρεπε να ειστε πανω
οποτε τουμπεκι ψιλοκομμενο
Ποιο πολιτικο κοστος? Γιατι να αναλαβει ενα πολιτικο κοστος εφοσον ειναι διαφορετικη η πολιτικη που ασκειται απο αυτη που θελει? χααχαχ ρε πως τα λες ετσι ααχαχαχαρα για το βουλευτιλικι και μη αναλαμβανοντας ευθυνη και πολιτικο κοστος
μαλιστα
Ο τραμουνοπουστρας περνει 80,000 λιρες το χρονο...! Αυτος ζει σε μια τρυπα ετσι λοιπον κ εσυ που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ σε αντιθεση με αυτον πρπεει να ζεις σε τρυπα.ρε φιλε δεν εχω αγγλικη υπηκοοτητα αλλα και να ειχα δεν μου αρεσει η αγγλια εσυ το ειπες σαν τροπος ζωης ζει εκει ο κολλητος μου που εχει αγγλικη υπηκοοτητα και σαν ανεργος του πληρωνουν το ενοικιο και ναι στους ανεργους πληρωνουν το ποσο του ενοικιου (με προυποθεσεις να μην ειναι μεγαλο το σπιτι να μην ειναι ακριβο το ενοικιο να μην εχεις εισοδηματα κλπ κλπ)
οσο για το κατοσταρικο ελα τωρα σοβαρεψου που θα βρεις ενοικιο 100€ το μηνα σε κανα σταυλο η σε καμια αποθηκη ολα τα ενοικια απο 200 τα τελειως διαλυμενα και τα υπογεια και οσο παει ανεβενει το ενοικιο