jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Εγώ που είμαι μέντιουμ προβλέπω ότι σε 5 μήνες θα
είναι 7 Φεβρουαρίου !
εχεις κληρονομικο χαρισμα
Εγώ που είμαι μέντιουμ προβλέπω ότι σε 5 μήνες θα
είναι 7 Φεβρουαρίου !
Ο Παπαζόλης είναι ;
η ροζ γλιτσα θα ετρωγε ban μεσα στα 10 ποστς
μην μιλας εσυ εχεις warn
Ο Παπαζόλης είναι ;
Αποχαυνωμενο καθυστερημα μετα απο καθε μαλακια που πετας γιατι χαχανιζεις; Για να επιβεβαιωσεις το ποσο αυτιστικος εισαι;
δημοσιος υπαλληλος δεν ειμαι ανεργος απολυμενος απο το 2012 σε ιδιωτικο τομεα με εισοδηματα κατω των 5000€ το χρονο τα τελευταια 4 χρονια οσο γα το βλακας εχω βγαλει και ενα ΤΕΙ λογιστικης ποιο κατακαθι της ελλαδας υπερασπιζομε το πασοκ δε νομιζω το πασοκ ειναι πλεον τα κατακαθι της ελλαδας γιατι ξεφτυλιζομε εσενα δηλαδη ποια η γνωμη σου που με κρινεις
Αν εισαι όντως άνεργος τότε δεν εχεις καμμια θέση να υπερασπίζεσαι το κατακαθι της Ελλαδας. Το τσιπρισα ειναι αυτή τη στιγμή ο οχετος που εχει μαζέψει όλα τα σκατα - συνδικαλες, δημόσιους υπάλληλους, παλαιο-πασόκους.
Δε θα σχολιάσω τη συνδεση τει με εξυπνάδα.
Ψιλοκαλά τα είπε ο χοντρός σήμερα στη ΔΕΘ. Εξαιρετικά σπάνιο για βρωμοπασόκο...
ΝΔμοκρατης Σαλονικιος εισαι τυπε?
Αν εισαι όντως άνεργος τότε δεν εχεις καμμια θέση να υπερασπίζεσαι το κατακαθι της Ελλαδας. Το τσιπρισα ειναι αυτή τη στιγμή ο οχετος που εχει μαζέψει όλα τα σκατα - συνδικαλες, δημόσιους υπάλληλους, παλαιο-πασόκους.
Δε θα σχολιάσω τη συνδεση τει με εξυπνάδα.
και ποιο κομμα θεωρεις σωστο για τη χωρα????
ΝΔ...αναπτυξη....ολα πανε ρολοι......και ποιο κομμα θεωρεις σωστο για τη χωρα????
ΝΔ...αναπτυξη....ολα πανε ρολοι......
Οταν ερθει η ωρα θα το σκεφτώ. Παντα σιχαινόμουνα τους ισλαμιστες και τους δημόσιους υπάλληλους. Το τσιπρισα υπερασπίζεται και τους 2. Αρα...
Δεν ειμαι Σαλονικιός, απλά ΠΑΟΚτσης
ρε φιλε με δουλευεις η κανεις τον ανηξερο στην ελλαδα ο μισθος ειναι για 5νθημερο 8ωρο 586 μικτα 490 καθαρα αν εισαι πανω απο 25 δηλαδη ενα ς ανθρωπος μπορει να ζησει αξιοπρεπως με 490€ το μηνα???? αυτα τα εφερε η τροικα καθως και το 30% την ανεργιας
δηλαδή σε άλλες χώρες πως ζεί με παρόμοια λεφτά τον μήνα??
εξάλλου εσύ έγραψες για 8 ώρες τον μήνα δουλειά και όχι εγώ...
Α μάλιστα. Γενικά το θέμα ''Ευθύνες του λαού'' έχει δυναμικη προσέγγιση από άτομα σαν του λόγου σου. Μία έτσι μία γιουβέτσι κοινώς