Νέα

ΠαΣοΚ: Ώρα μηδέν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο θα είναι το μελλον του ΠΑΣΟΚ?

• Σύντομα θα ξαναγίνει ένα μεγάλο κόμμα

Ψήφοι: 62 13,8%
  • Θα διαλυθεί, σύντομα δεν θα υπάρχει.

Ψήφοι: 142 31,6%
  • Θα παραμείνει με ποσοστά 10% ως 15%.

Ψήφοι: 29 6,4%
  • Θα μπαίνει στην Βουλή με σχετική δυσκολία, 4% - 5%.

Ψήφοι: 79 17,6%
  • Θα ανέβει σημαντικά αν βάλει έναν νέο αρχηγό, 30 - 40 ετών.

Ψήφοι: 20 4,4%
  • Θα διασπαστεί σε 2 τουλάχιστον κόμματα.

Ψήφοι: 17 3,8%
  • Μου είναι Αδιάφορο.

Ψήφοι: 93 20,7%
  • ΔΞ

Ψήφοι: 8 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
"Μονιμη και σταθερή δουλειά για όλους"

τι γελοιότητες ειναι αυτές. τι καραγκιοζηλίκια ειναι αυτά ρε πουστη μου.
Moνιμη δεν σημαινει μονο στον Δημοσιο τομεα αλλα και στον Ιδιωτικο οταν δεν αναγκαζεται να κλεισει φυσικα...!

1ον Δεν μας ειπες με τι ασχολεισαι...!

2ον Με βαση τα πιστευω σου τι θα απαντουσες σε αυτο το παιδι?  Γιατι οι εκπροσωπει των κυβερνοντων κομματων δεν απαντησαν

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

γιατι εινα κακο να υπαρχει μονιμη και σταθερη δουλεια ακομα και στον ιδιωτικο τομεα
η εργασια ειναι δικαιωμα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
γιατι εινα κακο να υπαρχει μονιμη και σταθερη δουλεια ακομα και στον ιδιωτικο τομεα
η εργασια ειναι δικαιωμα
Δεν ειναι τυπε οχι γιατι να ειναι? εισαι λαθος μεγαλε..κατα την αποψη καποιον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
14 ΜΑΙΟΥ 2012, 10:10

Πηγαινε ποιο πισω ρεεεε

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

επειδη το περιμενα

παρε ζωντανο σπαρταραει

τι λεει ορε

α. Ανεργία – Εργασία

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι η δραστική μείωση της ανεργίας και η πλήρης και σταθερή εργασία είναι συνυφασμένες με την προώθηση μιας αντι-νεοφιλελεύθερης πολιτικής με ορίζοντα και κατεύθυνση το σοσιαλισμό.

Ο στόχος της πλήρους απασχόλησης και των ποιοτικών θέσεων εργασίας πρέπει να ξαναγίνει κεντρικός στόχος της οικονομικής πολιτικής.

Στην κατεύθυνση αυτή προτείνουμε και διεκδικούμε:

Μαζικές προσλήψεις στην υγεία, την εκπαίδευση και τις κοινωνικές υπηρεσίες. Άμεσο πρόγραμμα δημιουργίας 100.000 νέων θέσεων εργασίας

Συνημμένα

• ScreenHunter_73 Sep. 07 21.19.jpg
    ScreenHunter_73 Sep. 07 21.19.jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 19

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
επειδη το περιμενα

παρε ζωντανο σπαρταραει

τι λεει ορε

α. Ανεργία – Εργασία

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι η δραστική μείωση της ανεργίας και η πλήρης και σταθερή εργασία είναι συνυφασμένες με την προώθηση μιας αντι-νεοφιλελεύθερης πολιτικής με ορίζοντα και κατεύθυνση το σοσιαλισμό.

Ο στόχος της πλήρους απασχόλησης και των ποιοτικών θέσεων εργασίας πρέπει να ξαναγίνει κεντρικός στόχος της οικονομικής πολιτικής.

Μαζικές προσλήψεις στην υγεία, την εκπαίδευση και τις κοινωνικές υπηρεσίες. Άμεσο πρόγραμμα δημιουργίας 100.000 νέων θέσεων εργασίας
Θες να σου βαλω κ του πασοκ τι ελεγε το 2012 κ τι εκανε? Δεν νομιζω σιγουρα το ξερεις...για αυτο αντε στην τρυπα σου

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Θα περιμενουμε με αγωνια για της απαντησεις σου στο παραπανω βιντεο μεγαλε....

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειναι τυπε οχι γιατι να ειναι? εισαι λαθος μεγαλε..κατα την αποψη καποιον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ζητω η ανεργια να φτασει 60% και ολοι να πεθανουν της πεινας η να δουλευουν 12 ωρες για 200Ε το μηνα αυτο ειναι αναπτυξη και δικαιοσυνη

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
επειδη το περιμενα

παρε ζωντανο σπαρταραει

τι λεει ορε

α. Ανεργία – Εργασία

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ζητω η ανεργια να φτασει 60% και ολοι να πεθανουν της πεινας η να δουλευουν 12 ωρες για 200Ε το μηνα αυτο ειναι αναπτυξη και δικαιοσυνη
60% 18-29 τυπε. Απο 30+ πανω δεν θες να ξερεις...

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Θα περιμενουμε με αγωνια για της απαντησεις σου στο παραπανω βιντεο μεγαλε....

Σε ποιο βίντεο αναφέρεσαι; Δεν ποστάρησα κανενα βιντεο. Δεν εχω να σχολιάσω κατι.

"δουλεια για όλους και για παντα". Αυτα ειναι παραμυθια της χαλιμας που πιστεύουν οι ανόητοι

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
επειδη το περιμενα

παρε ζωντανο σπαρταραει

τι λεει ορε

α. Ανεργία – Εργασία

Δεν τα λεω εγω αλλα ο Πρωθυπουργος της χωρας

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σε ποιο βίντεο αναφέρεσαι; Δεν ποστάρησα κανενα βιντεο. Δεν εχω να σχολιάσω κατι.

"δουλεια για όλους και για παντα". Αυτα ειναι παραμυθια της χαλιμας που πιστεύουν οι ανόητοι
Απάντηση #1843 στις: σήμερα στις 21:28 »

Σε αυτο λιγο ποιο πανω...δεν το ειδες η δεν εχεις να σχολιασεις τπτ? ΕΑΝ δεν εχεις να σχολιασεις τπτ τοτε σκασε κ μην μας κρινεις για να μην σε κρινουμε. Για να μην λες με τι ασχολεισαι σιγουρα ανηκεις στην κατηγορια του τραμουνοπουστρα....οποτε καταλαβα τι ιδεες εχεις κ εσυ..!Περαστικα

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

κατσε να κλαις τη μοίρα σου λοιπόν και πιες φραπε περιμένοντας το ψιριζα να σου δωσει δουλεια.

Να ξερεις παντως οτι η ζωη δεν ειναι δίκαιη, ειδικα αν ειναι κανεις κλαψιάρης

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
κατσε να κλαις τη μοίρα σου λοιπόν και πιες φραπε περιμένοντας το ψιριζα να σου δωσει δουλεια.

Να ξερεις παντως οτι η ζωη δεν ειναι δίκαιη, ειδικα αν ειναι κανεις κλαψιάρης
Α μαλιστα εσυ ξερεις οτι κλαιω κ πινω φραπε...μαλιστα οκ...!Αντε στο καλο γιατι το επομενο ποστ δεν θα σου αρεσει...! Τρελιτσες δεν σηκωνω εγω πηγαινε αλλου οχι σε μενα

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Moνιμη δεν σημαινει μονο στον Δημοσιο τομεα αλλα και στον Ιδιωτικο οταν δεν αναγκαζεται να κλεισει φυσικα...!

τι τριχες ειναι αυτες που γραφεις.

Μεγαλε δεν πρεπει να εχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου. Φοιτητάκος εισαι;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Εσυ θα μας πεις με τι ασχολεισαι? 5η φορα που σε ρωταω αλλα συνεχιζεις να μην απαντας...Συνεχισε την τρελιτσα σου κ δεν θα σου αρεσει η συνεχεια

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Α μαλιστα εσυ ξερεις οτι κλαιω κ πινω φραπε...μαλιστα οκ...!Αντε στο καλο γιατι το επομενο ποστ δεν θα σου αρεσει...! Τρελιτσες δεν σηκωνω εγω πηγαινε αλλου οχι σε μενα

Γραψει αυτό που θελεις, χωρις φόβο. Αν εχεις δίκιο θα στο πω. Δε φοβαμαι να παραδεχτώ οτι κανω λάθος - αν κανω

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Γραψει αυτό που θελεις, χωρις φόβο. Αν εχεις δίκιο θα στο πω. Δε φοβαμαι να παραδεχτώ οτι κανω λάθος - αν κανω
6η φορα με τι ασχολεισαι? Σε ολα εχω δικαιο αλλα το παιζεις τρελιτσα κ δεν απαντας σε τπτ.Δεν φοβαμαι τπτ κ κανεναν....οποτε Περαστικα σου μεγαλε

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
6η φορα με τι ασχολεισαι? Σε ολα εχω δικαιο αλλα το παιζεις τρελιτσα κ δεν απαντας σε τπτ.Δεν φοβαμαι τπτ κ κανεναν....οποτε Περαστικα σου μεγαλε

Δε θα σου δώσω αναφορά ρε μεγαλε, ρωτα και 300 φορες.

σε ολα εχεις δίκιο; Ετσι πιστεύεις; πηρες τα φαρμακα σου;

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

1485 ενσημα στον ιδιωτικο τομεα σαν υπαλληλος γραφειου ημουν φοιτητης πριν χρονια και απολυμενος απο τον απριλιο του 2012 βλεπεις εγω δεν φοβαμε για τιποτα και οχι  μονιμη και σταθερη δουλεια ακομα και στον ιδιωτικο τομεα δεν ειναι τριχες

ουτε ειμαι κλαψιαρης και για καφε βγαινω αλλα δεν νομιζω να ειναι κατακριτεο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom