athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.827
- Πόντοι
- 12.756
οσο θα γινω εγω πλουσιος αλλο τοσο ειναι και αυτα τα χρεπια η σωτηρια της Ελλαδοςκαι αν ειναι η σωτηρία αυτου του τόπου ;;
οσο θα γινω εγω πλουσιος αλλο τοσο ειναι και αυτα τα χρεπια η σωτηρια της Ελλαδοςκαι αν ειναι η σωτηρία αυτου του τόπου ;;
η ελπίδα πεθαίνει τελευταίαοσο θα γινω εγω πλουσιος αλλο τοσο ειναι και αυτα τα χρεπια η σωτηρια της Ελλαδος
καμμια ελπιδαη ελπίδα πεθαίνει τελευταία
Απο Τσοχατζόπουλο μεχρι Καιλη, συν πόσοι αλλοι απέφυγαν το κάγκελο. Μιλαμε για σπειρα, οχι για κομμα
Κομμουνιστής μού φαίνεται ο φίλοςΜέτρησε το σχόλιο.
Τα είπες όλα σε δυο γραμμές.
Μεγαλο σοι το κουλεικο, ξερεις ποσα στόματα ειναι;Το αδικείς το κόμμα που μας έκανε έστω κ λίγο μεγιστάνες ..πρίγκηπες ,μονεγασκους .....
Χίλιες φορές ΠΑΣΟΚ της Κλεψιας παρα κουλη των πέντε έξι το πολύ παρατρεχαμεμων δίπλα του.
We love pasok
Ενώ με το ΠΑΣΟΚ έτρωγε ΟΠΟΙΟΣ μπορούσε ..ενώ τώρα μόνο οι αυλικοί του μουλουΜεγαλο σοι το κουλεικο, ξερεις ποσα στόματα ειναι;
Τα ψιχουλα που πέφτουν απο το τραπεζι, δεν τα πετανε, τα δινουν σε καποιους αυλικους
Με ΠΑΣΟΚ πεντε αφίσες να κολλούσες γινοσουν μόνιμος σε ΔΕΚΟ. Οι τωρινοι αντε να σε κανουν παιδι για θελήματα στα γραφεια του κομματος, αν δεν εχεις συγγένεια με γαλαζιο βουλευτηΕνώ με το ΠΑΣΟΚ έτρωγε ΟΠΟΙΟΣ μπορούσε ..ενώ τώρα μόνο οι αυλικοί του μουλου
Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου ...καλύτερα από.λιγι μα τρώνε πολύ πάρα να τρώμε πολύ αλλά λίγοι όπως τώρα...αφού ούτως ή άλλως φαλιρημενοι ξεπουλημενοι είμαστεΜε ΠΑΣΟΚ πεντε αφίσες να κολλούσες γινοσουν μόνιμος σε ΔΕΚΟ. Οι τωρινοι αντε να σε κανουν παιδι για θελήματα στα γραφεια του κομματος, αν δεν εχεις συγγένεια με γαλαζιο βουλευτη
ΧυνωωωωωωωωωΨηφιζω Δημητρα
Δεν παιζει να ψηφίσουμε καποιον που να μην κλέβει;Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου ...καλύτερα από.λιγι μα τρώνε πολύ πάρα να τρώμε πολύ αλλά λίγοι όπως τώρα...αφού ούτως ή άλλως φαλιρημενοι ξεπουλημενοι είμαστε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χυνωωωωωωωωω
Τον Λαλιώτη ;Δεν παιζει να ψηφίσουμε καποιον που να μην κλέβει;
τι εχει βγαλει η ελληνικη πολιτικη σκηνη ρε μαλακαΤον Λαλιώτη ;
Εγώ είμαι με Τσοχατζόπουλο πάντως ...ο μόνος που είχε το θάρρος να πάει φυλακήτι εχει βγαλει η ελληνικη πολιτικη σκηνη ρε μαλακα
Λαλιωτη,Λιαπη,ΜΟΝΟ ο Μανωλακος ηταν μαγκας και τον εφαγαν τα μουνοπανα
Εγώ είμαι με Τσοχατζόπουλο πάντως ...ο μόνος που είχε το θάρρος να πάει φυλακή
Αυτός κ ο Παπαδόπουλος...να τα λέμε κ αυτά
10 χρόνια θα με κυνηγάτε ...100 χρόνια θα με ζητάτε
ρε κοτσακα αυτο θελουμε
Όλα τα μέλη μας είναι πλούσια...ακουμπάνε λεφτά σε γυναίκες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αφού .οσο θα γινω εγω πλουσιος αλλο τοσο ειναι και αυτα τα χρεπια η σωτηρια της Ελλαδος