celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Αν βγει η Αννουλα (με τις φρεσκιες ιδεες και τον ανανεωτικο της χαρακτηρα) να δωσουμε τα κλειδια καπου μην το καθυστερουμεαν βγει Διαμαντοπουλου θα στηριξω
Αν βγει η Αννουλα (με τις φρεσκιες ιδεες και τον ανανεωτικο της χαρακτηρα) να δωσουμε τα κλειδια καπου μην το καθυστερουμεαν βγει Διαμαντοπουλου θα στηριξω
Κάνει και ωραίες πίπες,τουλάχιστον στα νιάτα της ήξερα.Αν βγει η Αννουλα (με τις φρεσκιες ιδεες και τον ανανεωτικο της χαρακτηρα) να δωσουμε τα κλειδια καπου μην το καθυστερουμε
A δεν μας τα πες αυτα,δεν ηξερα οτι εχεις τετοια γουσταΚάνει και ωραίες πίπες,τουλάχιστον στα νιάτα της ήξερα.
Σε δικούς μου,εγώ όχιA δεν μας τα πες αυτα,δεν ηξερα οτι εχεις τετοια γουστα
Γεια σου φίλε ΑνεμοδουράΠΑΣΟΚ: Πάνω από 70.000 τα νέα μέλη στις εκλογές - Ψήφισαν 290.000 έως τις 19.00
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - Αυξημένη κατά 11,25% η συμμετοχή έως τις 18.00 σε σχέση με το 2021- Ψηφίζουν 507 πολίτες κάθε λεπτό - Πώς, πού και ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν στη διαδικασίαwww.protothema.gr
Αν υπήρχε πιθανότητα να βγει η Διαμαντοπούλου η ο Γερουλανος θα πήγαινα να ψηφισω... αλλα ο σοφος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει η Ανδρουλάκη η Δουκα με τον περουκινι του.Γεια σου φίλε Ανεμοδουρά
Ελπίζω να ψηφίσεις κ εσυ
Σε ευχαριστουμε
Εγώ θέλω κάποιον με το επίθετο Παπανδρέου ..οποίος κ να είναι ..κ να φέρει το σοσιαλισμό των 80'sΑν υπήρχε πιθανότητα να βγει η Διαμαντοπούλου η ο Γερουλανος θα πήγαινα να ψηφισω... αλλα ο σοφος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει η Ανδρουλάκη η Δουκα με τον περουκινι του.
Άλλες ανεβαίνουν τα σκαλιά της επιτυχίας κούτσα κούτσα κι αλλες τα ανεβαίνουν πουτσα πουτσα...Κάνει και ωραίες πίπες,τουλάχιστον στα νιάτα της ήξερα.
Αυτό ακριβως έκανε κι ένας πράσινος βαμμένος σε χωριό της Κρήτης...έβλεπε Παπανδρέου κι έκλαιγε ο ταλας...Ε,κι όταν είδε το όνομα αυτό απλά το ψήφισε...και προκοψαμεεε...περαστικά!Εγώ θέλω κάποιον με το επίθετο Παπανδρέου ..οποίος κ να είναι ..κ να φέρει το σοσιαλισμό των 80's
Σκέψου συνετα κ πήγαινε με ψηφίσεις
Πιστεύω ότι η σειρά είναι σωστή...Εγω παντως τα γκαλοπ δεν τα πολυπιστευω, θεωρω οτι θα δουμε διαφορετικα αποτελεσματα σημερα.
Μεχρι στιγμης η σειρα ειναι διαφορετικη απο τα γκαλοπ, ειναι πολυ νωρις βεβαια.Πιστεύω ότι η σειρά είναι σωστή...
Ξέρεις τι δεν με αρέσει σε όλα τα γκάλοπ;Τα στρογγυλά ποσοστά!Είτε βαριουνται είτε τα μαγειρεύουν...δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν στρογγυλά ποσοστά σε γκάλοπ!!
Δεν δικαιώθηκες...όλοι αυτήν την σειρά έβγαζαν.Εγω παντως τα γκαλοπ δεν τα πολυπιστευω, θεωρω οτι θα δουμε διαφορετικα αποτελεσματα σημερα.
Εγώ θυμάμαι αρκετά ιδίως τις τελευταίες μέρες με αυτήν την σειρά και παρόμοια ποσοστά..Μεχρι στιγμης η σειρα ειναι διαφορετικη απο τα γκαλοπ, ειναι πολυ νωρις βεβαια.
Μεγαλη ενσωματωση πλεον χωρις μαλλον ακομα τα αστικα κεντρα και ψαχνουμε τον 2ο για αντιπαλο του ανδρουλακη.
Να δοθεί μήνυμα στον λήσταρχο από το κόμμα του λήσταρχου Γιάννου της Νιγηρίας, του Άκη, του Μαντέλη κλπΕίναι σημαντικό σήμερα να ψηφίσει αρκετός κόσμος για να δοθεί ένα μήνυμα στον λήσταρχο Μητσοτάκη και την παρέα του(όπως δυστυχώς εξελίχθηκε) , που κατακρεουργούν το δημόσιο χρήμα και είναι υπηρέτες των Ελλήνων wanna be ολιγαρχών.
Αν και ξέρω ότι δεν θα βγει παρ' όλα αυτά το έριξα Κατρίνη .
Ζηλέψαμε βλέπω...A δεν μας τα πες αυτα,δεν ηξερα οτι εχεις τετοια γουστα
Πασοκος ειναι;, δε νομίζωΓεια σου φίλε Ανεμοδουρά
Ελπίζω να ψηφίσεις κ εσυ
Σε ευχαριστουμε