Τον τελευταίο καιρό με ενδιαφέρει πολύ να συμμετέχω σε παρτούζα ή όργιο. Είχα κάνει στο παρελθόν δύο φορές τρίο με 2 γυναίκες (φοβερές εμπειρίες και τις δύο φορές) αλλά θα ήθελα να συμμετέχω και από την άλλη πλευρά, να παίρνουμε μία ή περισσότερες γυναίκες δύο ή περισσότεροι άντρες (σε αποκλειστικά στρέιτ φάση, το λέω για να μην παρεξηγηθώ). Εννοείται ότι αναφέρομαι σε συναινετική κατασταση, όπου οι γυναίκες θα το γουστάρουν πολύ και κατά προτίμηση να μην είναι επαγγελματίες. Το θέμα μου είναι πως πρόκειται για ένα ζήτημα αρκετα ταμπού και απ'οσο ξέρω στον κύκλο μου δεν υπάρχουν άτομα που να είναι μέσα σ'αυτό οπότε μου είναι πολύ δύσκολο να φέρω την κουβέντα σε κάτι τέτοιο. Από την άλλη, έχω δει να παίζουν διάφορες αγγελίες αλλά σκέφτομαι ότι θα είναι από κυκλώματα μαστρωπείας και ουτε που το τολμάω. Καμιά ιδέα κάποιος / κάποια;;
Προσοχη στις αγγελίες:
ζευγαρι με ένα φίλο τους αναζητά αλλο ζευγάρι. Ειναι μόνος και ψαχνει 2 ζευγάρια να μαμήσει.
πληρώνω γυναίκα για να κάνω για πρώτη φορα παρτούζα. Είναι φουστης που ζητάει φωτογραφίες
Είμαστε ζευγάρι και θέλουμε ζευγάρι. Απαραίτητες φωτογραφίες και των δύο. Σύντομα οι φωτογραφίες θα κυκλοφορούν στο διαδικτυο.
Είμαστε ζευγάρι και θέλουμε άντρα . Οι φωτογραφίες είναι για το φούστη.
Ψάχνω για τη γυναίκα μου...... Σύντομα θα είσαι αντικείμενο εκβιασμού απατεώνων.
10 στις 10 αγγελίες εδω και στις σελίδες κανε... ,safe..., και άλλες σχετικές είναι ψευτικες.
Θέλεις παρτούζα? ψαξτο αλλιως.
Ο μοναδικός αληθινος διοργανωτης είναι ο Δήμος ( δεν παρέχεται καμία πληροφορία .Αδικος ο κόπος)