XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
Πήγες τελικά? Τι φάση παίχτηκεναι φιλε
ναι φιλε
ναι φιλε
ναι φιλε
Πήγες τελικά? Τι φάση παίχτηκεναι φιλε
ναι φιλε
ναι φιλε
ναι φιλε
Ενδιαφέρομαι φίλεΟποιος θέλει να κάνουμε παρτουζα mmf σε μπουρδελο ή στούντιο, ας μου στείλει pm
Στείλε μου pmΕνδιαφέρομαι φίλε
arketa το θεμα ειναι να βρεις αυτη που να σου αρεσει και να περασετε και οι 2 καλα εγω εχω μια ουκρανεζα για αυτη την φασηΝα ρωτήσω κάτι συναγωνιστές μου . Υπάρχει κάποιο ντέλο που να δέχεται η τάνα δύο αντρες μαζί ;
αν ψηνεσαι ακομα φιλε μου στειλε μου ενα μηνυμα ειμαι 28 straight και ψηνω για τριοοποιος ενδιαφερεται και ειναι στρειτ μεχρι 35 χρονων με αδυνατο σωμα παμε και την περνουμε παρτουζα σημερα το απογευμα
καλημερα κανονιζουμε ευκολααν ψηνεσαι ακομα φιλε μου στειλε μου ενα μηνυμα ειμαι 28 straight και ψηνω για τριο
Οποτε θελεις απλα καπου να το κανονισουμε γιατι δεν μπορω να σου στειλω εδω στο προφιλ σου για καποιο λογοκαλημερα κανονιζουμε ευκολα
Οποτε θελεις απλα καπου να το κανονισουμε γιατι δεν μπορω να σου στειλω εδω στο προφιλ σου για καποιο λογο
πως θα κανονισουμε : σου εστειλα μυνημα το ελαβες:Οποτε θελεις απλα καπου να το κανονισουμε γιατι δεν μπορω να σου στειλω εδω στο προφιλ σου για καποιο λογο
ναι απλα δεν μπορω να απαντησω ειμαι νεο μελοςπως θα κανονισουμε : σου εστειλα μυνημα το ελαβες:
Είμαι και εγώ μέσα για παρτούζες!!!!ναι απλα δεν μπορω να απαντησω ειμαι νεο μελος
Τραβελοσπιτο είναι εκεί φίλος η κάνω λάθος... νούμερο 54?πιπινου μολις στριψεις απο πατησιων στο δεξι σου χερι ειναι ενα ημιυπογειο εχει δυο πουρα τα κανουν ολα πρωινη βαρδια
αν δεν στο προτεινουν το ζητας
Παίζει αδερφέ και για αύριο;οποιος ενδιαφερεται και ειναι στρειτ μεχρι 35 χρονων με αδυνατο σωμα παμε και την περνουμε παρτουζα σημερα το απογευμα
την αλλη εβδομαδα φιλεΠαίζει αδερφέ και για αύριο;
Στείλε πμτην αλλη εβδομαδα φιλε