Δίνεις την εντύπωση πως δεν διάβασες τίποτα στο παρόν νήμα.
Μπράβο της και ζητώ της οποιας γυναίκας γουστάρει τέτοιες ακριβως εξτριμ φασεις και το κάνει συστηματικά. Έχω γνωρίσει 3 και με την μια ειμαστε φιλοι και μαλιστα ειναι πολυ υψηλης ευφυιας κ μορφωσης κ είναι μικρή ακόμα σε ηλικία.
Αλλά...εδώ έχουμε το εξής..."το prep δεν σε εξασφαλίζει από την μετάδοση του hiv και από κανένα άλλο ΣΜΝ" ..απαντηση:" ΜΑΛΑΚΆ , ΡΑΤΣΘΙΣΤΗ ΝΑΖΙΙΙ,ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΘΕΣΣ ΝΑ ΠΕΦΕΝΟΥΝΝ ΒΡΈΦΗ ΜΑΛΑΚΆ ΓΚΕΜΠΕΛΣ Α....ΑΡΓΚ..ΦΑΖΑΣΦΣΑΡΡΡΓΚΚΚ!!!1!!"
κανεις μεγαλο λαθος κα ιδε νκαταλαβες πολλα. τα επιθετα δεν κολανε εκει που τα βαζεισ εσυ αλλα εκει που τα εχω εγω!!! μιασ κα ιεγω τα εγραψα ξερω πολυ καλα που πανε.
τα επιθετα κολανε στην αυθεντια του εκαστοτε μαλακα που με το κυροσ που του δινε ιη ηλιθιοτητα του η μαλλον το κομπλεξ του καταληγει στο συμπερασμα οτι ολοι οσοι περνουν πρεπ εινα ιοροθετικοι. τοσο μαλακας!!! επειδη δεν εχει καλυψει 100% αλλα μονο 99,99%.
κατι δηλαδη σαν να λεει οτι οσι οδηγανε εινα ιαπολυτα μαλακεσ γιατι ο ΚΟΚ τουσ προστατευει μονο 74%. Γιαυτο κανω κα ιτην παραπομπη στο σντιστοιχο αρθρο ωστε να μην λενε οτι εινα ιαπλα η γνωμη καποιας μη αξιοπιστης, αλλα οπως θα διαπιστοσεις εινα ιη γνωμη ενος και οχι μονο γιατρου απο το Λαικο που ειχε ακριβως την ιδια κομπλεξικη αντιμετοπιση ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΟΙΧΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΕΠΡΑΣΜΑ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ. ΒΓΑΛΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ. ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΙΡΑΤΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΤΟ ΙΔΙ ΟΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΙΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΥΓΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Η ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΣΕΣΑ ΕΤΣΙ. ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΗΜΣΙΕΥΣΕ ΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.
ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΙΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΕΧΩ ΟΡΙΑ!!! ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!