Νέα

Παρτούζα με eva6969

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livermak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
η διαστρωματωση του συμπαντος

1) ανθρωποι
2) ζωα
3) φυτα
4) μικροβια
5) ανοργανη υλη
6) κενο
7) περιοδος μεσαιωνικης καλογριας με συφιλη
8) ευκοιλια γερικου ιπποποταμου με γαστρεντεριτιδα
9) ροχαλα χολερικου κωλογερου με AIDS
10) eva6969

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ
11)ΝΑΖΙΣΤΕΣ
12)ΦΑΣΙΣΤΕΣ
13)ΜΑΛΑΚΕΣ
14)ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ
15)ΠΟΥΛΙ!!!!!!!!
ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ. ΑΞΙΟΣ!!!!!!!

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

• Like
Αντιδράσεις: nkpaok

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Και της πουτανες της εδεναν εναν βραχο στα ποδια και της πετουσαν στο ποταμι. Τυχερη εισαι που ζεις ακομα.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΘΥΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!! ΑΠΛΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Η ΑΠΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ? ΦΟΒΑΣΑΙ? Η ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΝΟΜΙΖΕΙΣ!)

• Like

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
:think:
Σε ανάγκασε κανείς να ανοίξεις θέμα σε αυτόν τον συγκεκριμένο ιστότοπο μωρή βλαμμένη;

Σε υποχρέωσε κανείς να συνδιαλέγεσαι με εμάς, μωρή ανοϊκή;

Τράβα λοιπόν να κάνεις το δημόσιο χυσοδοχείο και άσε μας ήσυχους.

ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ????????????????ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ??????? ΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΓΩ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΑ Τ ΟΘΡΗΝΤ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ.
ΤΙ ΡΩΤΑΩ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ. ΣΟΡΡΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ. ΣΕ ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΑ

• Like

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ
11)ΝΑΖΙΣΤΕΣ
12)ΦΑΣΙΣΤΕΣ
13)ΜΑΛΑΚΕΣ
14)ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ
15)ΠΟΥΛΙ!!!!!!!!
ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ. ΑΞΙΟΣ!!!!!!!

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
θα εισηγηθω στον κουλη να γινει επεκταση στα βαρεα και ανθυγιεινα σε οποιον συμμετεχει στις παρτουζες σου
εκμεταλλευεσαι τοσα χρονια τον κοσμακη

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Ακριβώς έτσι.

Επειδή λοιπόν εγώ δεν κατέβηκα από χωριό, σαν και του λόγου σου, δεν διακατέχομαι από σύμπλεγμα κατωτερότητας, και συνεπώς δεν καμώνομαι τον ξερόλα φωτεινό παντογνώστη. Το ότι έχεις κάποια εξειδίκευση στην οπτική, δεν σε κάνει αυτόματα αυθεντία στα πάντα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΟΠΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ. ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΦΛΩΘΩ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΜΑΙ. ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΡΑΦΗ ΜΠΡΑΙΓ ΑΠ ΟΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑ ΙΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!

• Like

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.324
Πόντοι
25.467
ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ????????????????ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ??????? ΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΓΩ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΑ Τ ΟΘΡΗΝΤ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ.
ΤΙ ΡΩΤΑΩ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ. ΣΟΡΡΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ. ΣΕ ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΑ

Για λέγε λοιπόν μωρή τσιμπούκομαζώχτρα... Ποιος σε υποχρέωσε να ανοίξεις θρεντ εδώ;

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Ισως θα πρπεπει να δοθει εμφαση στο πως ξεκινησε, τι εφταιξε και κατεληξε ετσι(πχ παρενοχληση απο καποιον θειο,γειτονα σε μικρη ηλικια, αλκοολ, ναρκωτικα , νταβατζης συζυγος κλπ) ωστε να γινει γνωστο να μην καταληξουν αλλες κοπελες ετσι.
Ευα πες μας για σενα. Τι εφταιξε και εισαι ετσι; Ανοιξε μας την καρδια σου εκτος απο τον κωλο σου. Εκφρασου ελευθερα.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. .
ποιος ητανγια σενα νταβατζης θειος γειτονας, μικρη ηλικια, αλκοολ, ναρκωτικα τι ακριβως εφταιξε και καταντησεσ ετσι?

• Like

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.324
Πόντοι
25.467
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΟΠΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ. ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΦΛΩΘΩ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΜΑΙ. ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΡΑΦΗ ΜΠΡΑΙΓ ΑΠ ΟΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑ ΙΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!

Μπααα...

Δεν συναντιέμαι με τρόφιμους ψυχιατρείων.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.324
Πόντοι
25.467
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. .
ποιος ητανγια σενα νταβατζης θειος γειτονας, μικρη ηλικια, αλκοολ, ναρκωτικα τι ακριβως εφταιξε και καταντησεσ ετσι?

Ειλικρινά τώρα! :)

Σε αφήσανε; Ή τους το έσκασες από το ψυχιατρείο. :)

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Δίνεις την εντύπωση πως δεν διάβασες τίποτα στο παρόν νήμα.
Μπράβο της και ζητώ της οποιας γυναίκας γουστάρει τέτοιες ακριβως εξτριμ φασεις και το κάνει συστηματικά. Έχω γνωρίσει 3 και με την μια ειμαστε φιλοι και μαλιστα ειναι πολυ υψηλης ευφυιας κ μορφωσης κ είναι μικρή ακόμα σε ηλικία.

Αλλά...εδώ έχουμε το εξής..."το prep δεν σε εξασφαλίζει από την μετάδοση του hiv και από κανένα άλλο ΣΜΝ" ..απαντηση:" ΜΑΛΑΚΆ , ΡΑΤΣΘΙΣΤΗ ΝΑΖΙΙΙ,ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΘΕΣΣ ΝΑ ΠΕΦΕΝΟΥΝΝ ΒΡΈΦΗ ΜΑΛΑΚΆ ΓΚΕΜΠΕΛΣ Α....ΑΡΓΚ..ΦΑΖΑΣΦΣΑΡΡΡΓΚΚΚ!!!1!!"
κανεις μεγαλο λαθος κα ιδε νκαταλαβες πολλα. τα επιθετα δεν κολανε εκει που τα βαζεισ εσυ αλλα εκει που τα εχω εγω!!! μιασ κα ιεγω τα εγραψα ξερω πολυ καλα που πανε.
τα επιθετα κολανε στην αυθεντια του εκαστοτε μαλακα που με το κυροσ που του δινε ιη ηλιθιοτητα του η μαλλον το κομπλεξ του καταληγει στο συμπερασμα οτι ολοι οσοι περνουν πρεπ εινα ιοροθετικοι. τοσο μαλακας!!! επειδη δεν εχει καλυψει 100% αλλα μονο 99,99%.
κατι δηλαδη σαν να λεει οτι οσι οδηγανε εινα ιαπολυτα μαλακεσ γιατι ο ΚΟΚ τουσ προστατευει μονο 74%. Γιαυτο κανω κα ιτην παραπομπη στο σντιστοιχο αρθρο ωστε να μην λενε οτι εινα ιαπλα η γνωμη καποιας μη αξιοπιστης, αλλα οπως θα διαπιστοσεις εινα ιη γνωμη ενος  και οχι μονο γιατρου απο το Λαικο που ειχε ακριβως την ιδια κομπλεξικη αντιμετοπιση ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΟΙΧΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ ΓΙΑ  ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΕΠΡΑΣΜΑ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ. ΒΓΑΛΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ. ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΙΡΑΤΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΤΟ ΙΔΙ ΟΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΙΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΥΓΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Η ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΣΕΣΑ ΕΤΣΙ. ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΗΜΣΙΕΥΣΕ ΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.
ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΙΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΕΧΩ ΟΡΙΑ!!! ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.324
Πόντοι
25.467
Γιατί κατάντησες έτσι;

Τρόφιμοι και νοσοκόμοι γαμούσαν όλες τις άλλες, εκτός από εσένα, και σου έμεινε αποθημένο; :)

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Μας κούρασες και το χειρότερο είναι ότι δεν το καταλαβαίνεις. Η αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός είναι άγνωστες λέξεις για ανθρώπους σαν εσένα, σου έγραψα και πριν ότι έχεις θέματα, αλλά το πρώτο βήμα για να τα λύσεις είναι η παραδοχή ότι τα έχεις. Όσον αφορά στο προφίλ σου το ότι δηλώνεις παντρεμένη ( εδώ γελάμε), υποτιμάς τους ανθρώπους που ζουν στην περιφέρεια και χρησιμοποιείς λεκτική βία σε όποιον τολμήσει να διαφωνήσει μαζί σου είναι τα απτά δείγματα μιας προβληματικής προσωπικότητας. Αυτά και δεν θα μπω στον πειρασμό να γράψω οτιδήποτε άλλο, σταματάω οριστικά εδώ

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Τύπισσα ξερόχυσα άγρια με χώσιμο για αμερικανιές,χόλυγουντ και χωριά.Σίγουρα τα έχεις όλα αυτά τεράστια ανάγκη όπως και την καραμούζα που τρως με το κιλό κάθε μέρα εδώ μέσα.Είσαι αχόρταγη και στην παρτούζα και στην τραμπούκα,το φόρουμ σ'έχει πελώρια ανάγκη να ξεροχύνει καθημερινά.Εσύ είπες για αμερική και κλαμπ που έχεις επισκεφθεί,οπότε ναι σε περάσα για αμερικανάκι που λες κι εσύ.
ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!! ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ?
ΣΟΡΡΥ ΛΑΘΟΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΞΕΡΟΧΥΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΙΑΣ ΚΑ ΙΔΕΝ ΧΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Πάντως υπάρχει οργάνωση:

Αυτό που λέει "Μένω στην ΑΜΕΡΙΚΟΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ" ξέρει κάποιος κατά που πέφτει;;;  :rolleyes:
Το οτι ειναι οροθετικια το αναφερει καπου η οχι? (εαν μπηκες στον κοπο να διαβασεις την αγγελια)

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Πάντως υπάρχει οργάνωση:

Αυτό που λέει "Μένω στην ΑΜΕΡΙΚΟΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ" ξέρει κάποιος κατά που πέφτει;;;  :rolleyes:
ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΓΩ? ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΤΗΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΙΤ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΧΕΡΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΟΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ. ΑΠΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙς ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΡΙΨΕ ....ΕΥΘΕΙΑ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΞΑΝΑΡΩΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΔΕΞΙΑ ΚΑ ΙΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΝΕΧΕΙ ......ΠΛΑΚΑ. ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ CD KAI DVD!!!!
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom