Νέα

Παρτουζα αποψε το βραδυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
αν σας ενδιαφερει στειλτε ηλικια και φωτο στο sonia_giannena@hotmail.com
Άιντε και μάλλον πέσαμε σε γνωστούς!
Σονια-Γιαννενα βλέπω στο μειλ και μου θύμησε μια φάση με μια Σοφία στα Γιάννενα.
Δικό μου παλικάρι γνώρισε μια μουνάρα στα Γιαννενα. Αστέρι η γκόμενα και πάνε σοβαρά. Κυκλοφορούν στην πόλη σα ζευγάρι για μήνες και ξαφνικά έρχεται η αδερφή της γκόμενας και λέει στο δικό μου: Ρε είσαι μαλάκας; Η Σοφία παντρεύεται τον άλλο μήνα κι εσύ την κυκλοφοράς έξω; Ψάχνοντας ο δικός μου μαθαίνει ότι την πηδούσε ταυτόχρονα με τον αρραβωνιάρη και το δικό μου, ένας συνάδελφό της από τη δουλειά κι ένας πιτσαδόρος! Χαμός λέμε! Και το πιο ωραίο ήταν όταν πήγε ο δικός μου στη δουλειά του αρραβωνιάρη να του δώσει μια σακκούλα με τα εσώρουχα της Σοφίας. Κλαίγαμε μήνες απ' το γέλιο με την όλη φάση! :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε μπας και το'χουν οι Σοφίες στα Γιάννενα;;;  :think:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
16359ae5787fd94c97ee3117af591a49.jpg

καπως ετσι. ειναι καλες κοπελες στη ρεσεψιον, ακου βλεπε μη μιλας.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Άιντε και μάλλον πέσαμε σε γνωστούς!
Σονια-Γιαννενα βλέπω στο μειλ και μου θύμησε μια φάση με μια Σοφία στα Γιάννενα.
Δικό μου παλικάρι γνώρισε μια μουνάρα στα Γιαννενα. Αστέρι η γκόμενα και πάνε σοβαρά. Κυκλοφορούν στην πόλη σα ζευγάρι για μήνες και ξαφνικά έρχεται η αδερφή της γκόμενας και λέει στο δικό μου: Ρε είσαι μαλάκας; Η Σοφία παντρεύεται τον άλλο μήνα κι εσύ την κυκλοφοράς έξω; Ψάχνοντας ο δικός μου μαθαίνει ότι την πηδούσε ταυτόχρονα με τον αρραβωνιάρη και το δικό μου, ένας συνάδελφό της από τη δουλειά κι ένας πιτσαδόρος! Χαμός λέμε! Και το πιο ωραίο ήταν όταν πήγε ο δικός μου στη δουλειά του αρραβωνιάρη να του δώσει μια σακκούλα με τα εσώρουχα της Σοφίας. Κλαίγαμε μήνες απ' το γέλιο με την όλη φάση! :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε μπας και το'χουν οι Σοφίες στα Γιάννενα;;;  :think:
οι σοφιες ή οι σονιες ?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Ρε φιλε. Δεν πας σε κανενα ψυχολογο καλυτερα.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ρε παιδια ποιος θελει παρτουζα δεν εχω καταλαβει... :think:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε παιδια ποιος θελει παρτουζα δεν εχω καταλαβει... :think:

κοιτα ειναι ενας τυπος που θελει να γαμανε την γκομενα του κουκουλοφοροι (πραγμα παρανομο και αντιεξουσιαστικον)

Ειναι και κανα δυο τυποι που θελουνε παρτουζα (βλεπε λιγο παραπανω ) αλλα οχι με αυτον... του τρωνε την πελατεια

και ειμαστε και ολοι εμεις που προσπαθουμε να τους οργανωσουμε ....

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
δεν προλαβα να το οργανωσω. τις επομενες μερες λογικα. το concept ειναι το εξης.

παω με το μωρο στο ξενοδοχειο. ενημερωνω την ρεσεψιον οτι σε κανα 20λεπτο θα ερθουν αλλα 2-3 ατομα. την ωρα που γαμαω την μικρη, μπαινετε μεσα γυμνοι με μια κουκουλα μαυρη στο κεφαλι. να φαινονται μονο τα ματια. δεν ενδιαφερομαστε για γνωριμια, δεν μας ενδιαφερει αν ειστε εμφανισιμοι ή οχι εφοσον θα φορατε την μασκα. την γαματε, την χυνετε στο προσωπο και φευγετε.

αν σας ενδιαφερει στειλτε ηλικια και φωτο στο sonia_giannena@hotmail.com
με καποτα η χωρισ γαμαμε?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εγω που εχω μπλε κουκουλα να ερθω? μαυρη δεν βρηκα

Stories