skotsos4367
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μήπως πουθενά? Ασε το παιδί να παρεί το δρόμο του.
τιποτα απο τα 2 . Να ειναι η 1η του φορα με κοπελα παρθενα ηλικιας του. Εγω ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ακουσα τοτε τι μου λεγανε οι φιλοι μου περι "θα εχεις πειρα" και διαφορα τετοια. Το εκανα με κοπελα ηλικιας μου στη 1η λυκειου. Και ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Μετα χωρισαμε α,β λογους, κ πηγαινα στις πουτανες. το ΜΕΤΑ ειναι για ...μετα. αυτα!
Θελω να κανω μια ερωτηση:ειμαστε μια παρεα 5 ατομων ολοι 16 χρονων θελουμε να παμε σε κανενα μπουρδελακι θα μας δεχτουν ομως λογω ηλικίας;
Καλησπέρα σε όλους. Ειμαι 26 χρονων και εχω να κανω σξ πανω απο χρονο.δεν εχω ξαναπαει σε μπουρδελο αλλα δεν παει αλλο. καμια προταση για αθηνα για πρωταρη σε τετοια θεματα;μια κοπελα με υπομονη γιατι θα εχω αγχος πρωτη φορα σε τετοια φάση;
Για 10ρικο Μαρια απο ιασωνος 46 18-24.Καλησπέρα σε όλους. Ειμαι 26 χρονων και εχω να κανω σξ πανω απο χρονο.δεν εχω ξαναπαει σε μπουρδελο αλλα δεν παει αλλο. καμια προταση για αθηνα για πρωταρη σε τετοια θεματα;μια κοπελα με υπομονη γιατι θα εχω αγχος πρωτη φορα σε τετοια φάση;
Ευχαριστώ ρε παιδιά. Γενικά οι γνωστές ταριφες για πόση ώρα είναι ;
πρεπει να εισαι πουστης τυπε,δοκιμασε με καναν ψαρα απο το νησι :S :S :S
με απαξιωσες τυπε :S :S :SΑν είμαι εγώ πούστης τότε εσύ εισαι ένα τραβελί με εγχειρισμένο μουνάκι να σε γαμάνε. Βρωμιάρη γύφτε.