Μάγκες καλησπέρα, όντας παρθένος (19) χωρίς και πολλές προοπτικές να αλλάξει αυτό χωρίς "βοήθεια" (προσπάθησα μερικές φορές αλλά ποτέ δεν πήγε παραπέρα από φιλιά) αποφάσισα να απευθυνθώ σε σας για ορισμένες συμβουλές (έστω σα λύση ανάγκης, γιατί απ' τη μια δεν ξέρω πόσο ακόμα θα κρατήσω καθώς έχω ρέψει στη μαλακία, αλλά απ' την άλλη έχω κάποιους ενδοιασμούς για πρώτη φορά με κάποια άγνωστη, του στιλ "πήγα και πλήρωσα για να χάσω την παρθενιά μου γιατί δε μπορώ να τη χάσω με το νορμάλ τρόπο" ή η πιθανότητα να μην μπορώ να αποδώσω λόγω άγχους)
Καταρχήν mods σβήστε το ποστ αν είναι off topic, δεν μπορούσα να βρω κάποιο πιο σχετικό θρεντ, ούτε βρήκα το κουμπί για δημιουργία νέου.
Αυτά που έχω να ρωτήσω είναι τα εξής:
1) Πόσο κίνδυνος παίζει να είναι τα ΣΜΝ; Αυτός είναι και ο νούμερο ένα φόβος που έχω. Το προφυλακτικό εννοείται ότι θα χρησιμοποιηθεί, αλλά παίζει καθόλου foreplay με ασφάλεια;(φάσωμα, γλείψιμο κλπ πχ, ψάχνω κάτι πιο "girlfriend experience" ας πούμε)
2) Τι πρέπει να προσέχω στις αγγελίες ως αρχάριος; Πχ μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτή:
, παίζει να 'ναι ψεύτικη ή κάτι τέτοιο;
3) Πώς πρέπει να χειριστώ την όλη υπόθεση ώστε να μη γίνει καμιά βλακεία; Δε θέλω μπλεξίματα ούτε με το νόμο ούτε με κανέναν.
4) Έχετε να προτείνετε εσείς κάποια συγκεκριμένη κοπέλα που να είναι φιλική προς καινούριους στο σπορ και να παίζει GFE; Για Θεσσαλονίκη μιλάμε πάντα.
5) Άλλες γενικές οδηγίες που δεν έχω καλύψει εδώ ευπρόσδεκτες.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.