Καλησπέρα κι από εμένα και καλώς σας βρήκα,
Μιας κι είμαι νέο μέλος και δεν έχω δικαίωμα να φτιάξω νέο thread θα ήθελα τις οδηγίες και τις συμβουλές σας. Είμαι 28 και δεν είχα ποτέ ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή (μπορεί να σοκαριστειτε αλλά οι λόγοι είναι για άλλη φορά) και τώρα θέλω να μπω ενεργά, μιας και από σχέση δεν και από καύλες πολλές. Από τον Ιούνιο και μετά θα είμαι στην Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να μου πείτε πού να πάω για την πρώτη φορά, καθώς και τι πρέπει να κάνω. Οδηγίες προς ναυτιλλομένους, λοιπόν.
Σίγουρα θα γελάτε, όταν διαβάζετε το ποστ, αλλά θα εκτιμούσα ειλικρινείς απαντήσεις.
Καλή συνέχεια.
1 - Θα μπεις στις άλλες ιστοσελίδες που έχουν τις λίστες με τα κορίτσια. Θα διαλέξεις μερικές στα γούστα σου. Δε θα σου ποιες είναι αλλά άμα γκουγκλάεις την επίσημη ονομασία της " πουτανας " στο πληθυντικό θα βρεις τη μια.
2 - Θα μπεις σε ένα ταξί.
3 - Θα τον πεις " στα μπουρδέλα ".
Μην ανησυχείς έχει πάει και άλλους πολλούς και μάλλον πάει και αυτός. Αμα αρχίσει το κήρυγμα πες τον " ρε φίλε θέλω να ρίξω μια πούτσα πριν δω το γιατρό. Δεν είμαι για κουβέντα. "
4 - Θα μπεις μέσα σε αυτό που είναι η πρώτη κοπέλα που έβαλες στο μάτι.
5 - Άμα είναι καλό προχωράς άμα είναι μάπα ο μπαχτσές κουνάς αρνητικά το κεφάλι σου και φεύγεις. Η τσατσά υπάλληλος είναι και όπως όλοι οι υπόλοιποι να πουλήσουν το προϊόν ( aka τη κοπέλα ) θέλουν. Υπάρχει περίπτωση η τσατσά να σε βρίσει μην ανησυχείς μέρος της εμπειρίας είναι.
6 - Πες στη τσατσά και τη κοπέλα ότι είναι η πρώτη σου.
7 - Αποστολή εξετελέσθει. Μπορείς να γιορτάσεις με μπουγάτσες , μιλκο , πιτόγυρα κλπ
Σημειώσεις.
1 - ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΥΡΙΛΑ.
2 - Είναι κάτι ιδιωτικό δε χρειάζεται να το πεις πουθενά. Στο ποουστοφεμινιστικό κόσμο μας βλέπουν λίγο περίεργα ζαίοι και γαλαζαίοι.
3 - Δε σου λέω να πας σε βίζιτα επειδή οι περισσότερες δε παίρνουν μικρούς ηλικιακά. Φοβούνται ντε μήπως είσαι κάνας συμμαθητής.
5 - Μη τον παίξεις ούτε να μη τσόντες καμιά 5/6 μέρες πριν.
6 - Η ιστορία περί trafficking στην Ελλάδα είναι χρόνια τώρα λήξαν. Ελάχιστες από τις κοπέλες είναι στην εποχή μας θύματα ( μόνο οι Λατίνες ) οπότε αυτό να μη σε απασχολεί καν.
Καλά γαμησια !