Εγώ πήγα μοναχός μου. Πήγα γιατί είχα την περιέργεια, να δω τι είναι αυτό πράμα που το λένε μπουρδέλο; Για το κομμάτι της ψυχολογίας, σκέφτηκα ως εξής:
1) Πας σε ένα κατάστημα, που παρέχει κάποια υπηρεσία, πληρώνεις και κάνεις την δουλειά σου/ικανοποιείς την ανάγκη σου.
2) Όσοι βρίσκονται εκεί, εκτός των εργαζομένων, βρίσκονται για τον ίδιο λόγο που πας κι εσύ, όπερ ντροπές και χαμηλοβλεπιάσματα δεν χωράνε.
3) Το πουλί σου, είναι αυτό που είναι, δεν επηρέασες κάπως την μορφολογία του. Επίσης σαν υγιής άνθρωπος που είσαι, πρέπει να λειτουργήσει όταν του ζητηθεί.
4) Τέλος, "ζύμωσα" καλά την ιδέα του μπουρδέλου στο μυαλό μου, για να είμαι όσο το δυνατόν πιο εξοικειωμένος με αυτό που σκόπευα να κάνω.
5) Πήγα εσκεμμένα μοναχός μου, για να μην έχω επιρροές και για να αντιμετωπίσω το ζήτημα στα ίσα (σιγά το ζήτημα, εδώ που τα λέμε)
Εν ολίγοις αν σκεφτείς ότι μια επίσκεψη στο "σπίτι", είναι αντίστοιχο του πάω για καφέ σε καφετέρια, παραγγέλνω τον καφέ που γουστάρω και πληρώνω για αυτό, τότε είσαι κομπλέ!